- 31 Ağustos 2016
- 429
- 480
- 18
- Konu Sahibi Narreeeemm
Slm Arkadaslar sizlerle Beni bir cikmaz yolla sürükleyen konumu paylasmak istedim ben Almanyada dogup büyüdüm ve almanya ya daha yeni gelmis olan bir kiz ardasla tanistim ve iyi bir arkadasligimiz oldu bu arkadasimin saglik sorunu oldu dil bilmedigi icin kendi islerimi birakip arkadasimi Doktora getirip götürdüm iki sene ne derdi olduysa yardim icin yaninda oldum ve dügünü oldu Gene herseyine kosusturdum kendini yanliz hissetmesin diye ve o arada arkadasimin kayniyla tanistik bir kac ay sonra evlendik artik elti olmustuk hergün görüsüyor Bir Isi olunca Beni cagiriyordu aradan iki üc ay gecti türkiyedeki kaynim bizi arayip onlarin borcu var ve cok zor durumda oldugunu söyledi 2000 Euro kadar borclari varmis Ben arkadasimla ve esiyle konustum gönderelim diye. ama hic orali olmadilar bir kac gün sonra kaynim bana 1000 Euro Verdi bende yardimci olmak icin 1000 Euro ekleyip türkiyeye gönderdim kaynim parayi verince esimin haberi olmasin Ben birsekilde ona sonra anlatirim dedi bende o parayi türkiyeye gönderdim eltim bu paranin türkiyeye gitigini duyunca tüm herkeze benim hirsiz oldugumu ve parasini caldigimi anlatmis Ben bunu duyunca beynimden vurulmusa döndüm esim konusmak icin evlerine gidince kapidan kovdu bana öylesi bir darbe vurdu ki ondan nefret etim cevrem ve ailem yaptiklarinin tesekürünü iyi aldin deyip ondan uzak durmami istediler. bir sürede öyle oldu ama dün esim kardesinin israrlarina dayanamayip evine gitmis bana söyledigi onca laflar onca iftiralar kimsenin umurunda olmamis gibi canimi aciti. Ben borcun yarisini Gene ona yardim niyetiyle vermisken hic hak etmedigim seyleri yasiyorum ve ayni ortamlarda oldugumuz icin Ben bu arkadasimla hep karsilasmak zorunda kaliyorum onu gördükce icimden nefretle bana yaptiklarini hak etmedim diye haykiriyorum bu haksizlik canimi acitiyor.