- 6 Temmuz 2023
- 151
- 38
- 13
- 30
- Konu Sahibi kedikiz1728
-
Memlekette yaşayan tüm kadınlara şu ezik erkolardaki egodan lazım.sana açıklama yapmak zorundamiyim dedi..
Şükretmelisin ve standartlarını yüksek tutmalısın. Bir de tekmeyi atmadan önce terk edildiğine üzülebilirsin ama yapacak bir şey yok artık. Cidden biraz özgüvenli olun yahu.bundan sonra napmalıyım?
Valla erkekler gittikçe havalandıkça kızlar gittikçe ezikleşiyor. Bizim zamanımızda erkekler koşardı kızların peşinden. Adam sana hesap mı verecem diyor hala ben ne yapsam daha napacak acaba adam yerine koymuyor işte.Memlekette yaşayan tüm kadınlara şu ezik erkolardaki egodan lazım.
Yapacağınız bir şey yok, bitmiş artık. Numarasını silip, her yerden engelleyip önünüze bakacaksınız.
sana açıklama yapmak zorundamiyim dedi
Sana köpek muamelesi eden, sen kimsin ki diyen erkeğin k.cina tekme atmamissin, bir de o adam tarafindan terkedilmissin..zaten bana hep ilgisi azdı. terkedildim
Yüzüğünü yolladım.annesini de arayip anlattim.ogluyla ilgili şikayetlerini bilmesine rağmen,bahane mi buldun dedi.cok zoruma gittiNe yapılcağı belli değil mi. Aşkının peşinden git dememizi beklemiyorsun heralde
Bir arkadaşım da sizin yaşadıklarınızın benzerini yaşadı annesi olayı fln aynı şuan şükrediyor ondan da aileden de kurtulduğu içinYüzüğünü yolladım.annesini de arayip anlattim.ogluyla ilgili şikayetlerini bilmesine rağmen,bahane mi buldun dedi.cok zoruma gitti
Annesinin oğlunu bırakıp sizi savunacağı yok ya. Öyle diyecek tabi ki. Açıklama bile yapmayın böylelerineYüzüğünü yolladım.annesini de arayip anlattim.ogluyla ilgili şikayetlerini bilmesine rağmen,bahane mi buldun dedi.cok zoruma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?