Bu haksızlık deģil mi ?

kedikiz1728

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
151
38
13
30
Bana hicbi sosyal medya kullanmıyorum. Instami dondurdum demisti. gecen gün telegram indirip baktim, aktif mis. neden bana söylemedin hani hicbisey kullanmiyodun dedim. sana açıklama yapmak zorundamiyim dedi.. ama sonuçta benden gizledin, dedim. arkadaslarla konuşuyorum habere bakıyorum dedi. baksa yerden de bakılır onlara ne alaka gizlemek saçma degilmi dedim. kapatti. zaten bana hep ilgisi azdı. terkedildim. bundan sonra napmalıyım?

Memlekette yaşayan tüm kadınlara şu ezik erkolardaki egodan lazım.
Yapacağınız bir şey yok, bitmiş artık. Numarasını silip, her yerden engelleyip önünüze bakacaksınız.
Valla erkekler gittikçe havalandıkça kızlar gittikçe ezikleşiyor. Bizim zamanımızda erkekler koşardı kızların peşinden. Adam sana hesap mı verecem diyor hala ben ne yapsam daha napacak acaba adam yerine koymuyor işte.

Ne yapılcağı belli değil mi. Aşkının peşinden git dememizi beklemiyorsun heralde
Yüzüğünü yolladım.annesini de arayip anlattim.ogluyla ilgili şikayetlerini bilmesine rağmen,bahane mi buldun dedi.cok zoruma gitti

Yüzüğünü yolladım.annesini de arayip anlattim.ogluyla ilgili şikayetlerini bilmesine rağmen,bahane mi buldun dedi.cok zoruma gitti
Bir arkadaşım da sizin yaşadıklarınızın benzerini yaşadı annesi olayı fln aynı şuan şükrediyor ondan da aileden de kurtulduğu için

Düşman başına böylesi. Bu erkeklerin totolarını niye bu kadar kaldırıyorsunuz? '' Ne yapmalıyım '' diye değil '' çok şükür yalancı bir ruh hastasından ayrıldım '' diye konu açmanızı beklerdim.

Benimki de dün “sana her şeyi anlatmak zorunda değilim” dedi. şaka gibiler bu arada telegramda gerçekten herkes haberlere bakıyor ya da borsa takip ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…