• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hal nedir bende böyle??

sihirlibiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
1
0
36
Diğer
1 ay kadar önce görücü usulü biriyle tanıştım.Önce tanımam gerektiğini,bir şeyler hissetmem gerektiğini söyledim aileme ve karar senin,tanışın,görüşün rahat rahat içinden nasıl geliyorsa öyle karar ver dediler.Bizde 1 aydan beridir görüşüyoruz,telde msnde ve yüzyüze.Tip olarak itici gelmeyen biri, mantıksal olarak baktığımda bir çok yönden olumlu bulduğum biri.Ama gelin görünki kafam çooook karışık.Buluşmaya giderken içimde bir şeyler beni boğuyor,telde konuşmak istemiyorum.Hiç konuşmasak benim için önemli değil.Sırf belki zamanla bir şeyler hissederim diye zorlayarak kendimi konuşmaya çalışıyorum,buluşmaya gidiyorum.Telefon açıyor onun aradığını görünce offlaya pufflaya telefonu zoraki açıyorum,bazen açmıyorum.Bu hissettiklerim normal değil.Daha önce böyle bir durumda kalan var mı?Sizce ileride bir şeyler hissedebilir miyim?Bu yaşadığım durumlar nedir size göre? :44:

bende sevgılımde ayrılıp barıstıgımız da boyle hıssettım onsuz da olur aradıgında sıkılıyodum acmak ıstemıyodum 40 yılda bı buluscaktık ama hıc ıstemıyodum ve bıtırdım bence senın kı daha vahim bi anlık karar verme sakın baktın boyle gıdıyo hıc uzatma

bunda anlasilmayacak birsey yok ki...
istemiyorsun cünkü ona karsi hic birsey hissetmiyorsun...
asik olmak istiyorsan bu zaten daha ilk basta olur...
ama ben sadece sevgi istiyorum diyorsan o zamanl olusur ve kalicidir...
bir seyler hissedeceksin diye kendinide zorlayacak degilsin tabi, olmuyorsa olmuyor...

Hoş duygular hissetmediğin biri için ne dıye kasacan knedini

bence yanı ilk anda hoş şeyler hissettıysen bu gelışır aşk olur felanda filan

Önündeki maçlara bak derim :1:

İçinden onun için süprizler ,çılgınlıklar, tutkular hissettiğin

biri için zamanını harca .

Bu ilişkı ,arkadslık değilkı ,elektırık dıyolaraya işte onu yakalamadan olmaz:1:

canım bence de henüz erkenken bırak gitsin o kendi yoluna, sen kendi yoluna; çünkü belli ki bir şey hissetmemişsin ona ve böyle daha kötü olur her şey devam edersen. zamanla sevebilirsin dediğin gibi; ama ne gerek var ki elektriğinin ilk anda tuttuğu biriyle birlikte olmaktansa böyle çaba harcamaya?

aslinda ilk baslarda ben de esime karsi sizin hissettiklerinizi hissediyordum :27:
ama cok uzun surmedi bu...
sonradan kendiliginden gelisti hersey ve ben de ondan hoslanmaya basladim onun benden hoslandigi gibi...

tabii herkeste ayni durum olmaz, eger bu adamdan 1 aydir hic etkilenmediyseniz bu saatten sonra da etkilenmezsiniz sanirim...

bende de basta böyleydi
istemedim ama evlenmek zorunda kaldım, değişti sonradan durum
değişmek zorunda olduğu için değişti ama, ite kaka bi şekilde oturdu
adam iyiyse kibarsa sana değer veriyosa sizde de aynısı olur, ama çok tutkulu bir aşk bekleyerek evlenme bu şartlarda

1 ay kadar önce görücü usulü biriyle tanıştım.Önce tanımam gerektiğini,bir şeyler hissetmem gerektiğini söyledim aileme ve karar senin,tanışın,görüşün rahat rahat içinden nasıl geliyorsa öyle karar ver dediler.Bizde 1 aydan beridir görüşüyoruz,telde msnde ve yüzyüze.Tip olarak itici gelmeyen biri, mantıksal olarak baktığımda bir çok yönden olumlu bulduğum biri.Ama gelin görünki kafam çooook karışık.Buluşmaya giderken içimde bir şeyler beni boğuyor,telde konuşmak istemiyorum.Hiç konuşmasak benim için önemli değil.Sırf belki zamanla bir şeyler hissederim diye zorlayarak kendimi konuşmaya çalışıyorum,buluşmaya gidiyorum.Telefon açıyor onun aradığını görünce offlaya pufflaya telefonu zoraki açıyorum,bazen açmıyorum.Bu hissettiklerim normal değil.Daha önce böyle bir durumda kalan var mı?Sizce ileride bir şeyler hissedebilir miyim?Bu yaşadığım durumlar nedir size göre? :44:

karşındaki kişi itici olmayabilir mantıklı olabilir ama sen ondan hoşlanmamışsın hiç uzatmadan herkes kendi yoluna gitmeli bence kendini zorlama o insanla bir gün değil bir ömür boyu geçireceksin

kendini bunaltma boş yere cnm. aradığında elini ayağını birbirine dolandırıcak, buluşmaya gitmeden önce ne giysem die düşüneceğin biri olucaktır mutlaka. "belki hissedersem.." düşüncesiyle kendi zamanındanda onun zamanından da çalma bence. baksana bir ay olmuş az bir zaman da değil. olmuyorsa koyver gitsin:101:

Back
X