Bu halimin adına ne deniyor?

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
merhaba sevgili kk hanımları;

Yine basit bir konu , yine şiddet, yine hakaret , yine küfür...

Bitmedi bitmeyecek bitmiyor bu haller . Yıllardır boşanma davaları geri çekilişler aileden kaçıp eşe eşten kaçıp aileye sığınışlar...

Her seferinde yeniden tüm gücümle ümitlenip başlayıp yeniden yıkılışlar derken artık ben tükendim...

İçimdeki o eski evlilikteki heyecanı özlüyorum , sevmeyi özlüyorum , sahiplenmeyi özlüyorum... daha boşanmadık protokol hazırlatıyorum. Kabul ederse o gidecek babası ile beraber ama o zaman da maaştan kalan 500 ile neyi döndüreceğim bilmiyorum vs. Daha da karmaşıklaşıyor kafam.

Bana bulaşmıyor bu 2 aydır. Yanaşmıyor da ben istemedğim için. Bir yarım diyor ki real bir sene borcun kaldı bitir öyle boşan maaşınla kendini döndürürsün bu şekilde faturalar aidat mutfak vs zor iş. İmkansız hatta .ev arkadaşı gibisiniz zaten şu an.

Bir yanım da diyor ki evli değilsin kardeşim neyi bekliyorsun bir şekil olur her işi öyle böyle. Kendini neden evli diye tanıtıyosun bir kez bile etrafında olmayan adamla , bak çevrene senden başka şendul varmı herkesin eşi geliyor arıyor alıyor arada bırwkıyor vs .

Ha bu arada birilerini beğeniyorum. Kendime kızıyorum platonik de olsa resmi evlisin saçmalama etik deil diye . Sonra kendime geri kızıyorum bir eylemde bulunmazsın ve bulunmuyorsun saçmalama diye . Sonra diyorum ki real allah aşkına boşan . Sonra diyorum ki ya hep yalnız kalırsam ... bu böyle gidiyor . Sonuç bir güzel adam bana gülümsese içim ışıyor resmen bana ne oluyor ben böyle biri değilim...

Ilgiye alakaya ve sevgiye ac gibisiniz... yani bana öyle geldi .. heleki böyle bir dönemde elinizden tutana asik olma ihtimaliniz yüksek ama kendinizi geri tutmaya calisin biraz yalniz yasayin kendinizi toparlayin sonra kanatlarinizi acin derim

İçsel olarak hersey bitmiş sadece mecburiyetten ayni evdesiniz çalişmiyor musunuz?çocuk var mi?sizi tutan nedir

Çlışıyorum birinci sınıf çocuğum var, maaştwn 500 dışındakilerin geçmişte kurtardığım yuvanın borcunu ödemeye gitmesinden ve kendimden başka kimsem olmayışından sebep burwdayım şu an ama ikna etmeye çabakayacağım protokol bir çıksın da inşallah çirkinleşmeye çok müsait kendisi çünkü korkuyırum kapı önüne koyar oğlumun psk bozulur diye

Ilgiye alakaya ve sevgiye ac gibisiniz... yani bana öyle geldi .. heleki böyle bir dönemde elinizden tutana asik olma ihtimaliniz yüksek ama kendinizi geri tutmaya calisin biraz yalniz yasayin kendinizi toparlayin sonra kanatlarinizi acin derim
Zaten resmi evli ve aynı evin içindeyiz çok uzun zman oldu sevilmeyeli allah korusun öyle bir adilikten beni birinin nikahı varken bunu yapacak dereceye düşürmesin amin

Durumunuz nedir bilemicem ama once ne istediğinize karar vermeniz gerekiyor.

İstediğim belli de aslında kendisi babasını alsın ve gitsin o kadar, bize de bulaşmasın oğlumla bu kadar bu evi kullanım hakkını versin yeter bana . Kendisinin 4 evi daha varken beni gönderse sokaktayım ailem de yok arkamda korkum bu

İstediğim belli de aslında kendisi babasını alsın ve gitsin o kadar, bize de bulaşmasın oğlumla bu kadar bu evi kullanım hakkını versin yeter bana . Kendisinin 4 evi daha varken beni gönderse sokaktayım ailem de yok arkamda korkum bu

Boşanmak isteyen birine ev vereceğini düşünmüyorum ama inşallah dilediğiniz gibi olur.

Anliyorum çok zor bi sure daha katlanip para falan biriktirsen

Sizde mi böyle düşünüyorsunuz . Daha önxe bi dava daha geçirdik son celsede döndüm ailemin eziyetine dayanamayıp , sonra başıma kakıyor hep diye ev eşyası aldım borçlarla kredi kartları tıkandı üstüne 15 bin eline saydım emanet diye hepsi bana kitlendi 3 senedir bitiremedim son 12 ayım kaldı işte

Boşanmak isteyen birine ev vereceğini düşünmüyorum ama inşallah dilediğiniz gibi olur.

Ben ev versin demiyorum ki , babasınun zaten ev ayrıca kendi de çalışmadığı için hiç alamaz bir şey babası olmadan , ben sadece elimi toparlayana kadar kalayım sonra durumum düzelince bir kaç seneye çıkarım zaten karşılığında nafaka talebim yok darplara rapmen tazmint talebim de yok

Sizde mi böyle düşünüyorsunuz . Daha önxe bi dava daha geçirdik son celsede döndüm ailemin eziyetine dayanamayıp , sonra başıma kakıyor hep diye ev eşyası aldım borçlarla kredi kartları tıkandı üstüne 15 bin eline saydım emanet diye hepsi bana kitlendi 3 senedir bitiremedim son 12 ayım kaldı işte
Protokolden bahsediyorsun bu protokol ne içeriyor eşin sana bi imkan sağlayacak mi?evi kesin sana birakacak mi?gelirin ne kadar?bunlarin cevabi onemli

Back
X