- 1 Eylül 2014
- 26.137
- 30.503
- 798
- 36
- Konu Sahibi Childgirlss
Hm anladım.Sorunuzu daha çok açar mısınız rica ersem ? Evet 12 seneliğine oturum hakkını sadexe veriyor
Peki bu karar sizin içinize sindi mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hm anladım.Sorunuzu daha çok açar mısınız rica ersem ? Evet 12 seneliğine oturum hakkını sadexe veriyor
Hm anladım.
Peki bu karar sizin içinize sindi mi ?
Evet zaman çabuk geçer. Bir de ev kimindi ? Kimin parasıyla alındı ?Doğrusu az evvel bir can dostum dedi ki real 12 sene gö açıp kapayana geçer uzat süreci satış olamasın ev de ona dikkat et bikaç bir şey ekleyelim dedi onu düzenleyeceğiz beraber cuma günü buluşup
Evet zaman çabuk geçer. Bir de ev kimindi ? Kimin parasıyla alındı ?
Mehir payınızı aldınız mı siz ?Eş kişisinin babasının parasıyla alındı ve babasının üzerine
Mehir payınızı aldınız mı siz ?
Iyi düşünüp ona göre protokol hazırlayın ilerde pişman olmayacağınız bi protokol.Ne mehiri altınlarımı zor aradım buldum haberi bile yok gizli aldığımdan
Zaten zamana yaymam gerekiyor bence iyice emin olmam lazımIyi düşünüp ona göre protokol hazırlayın ilerde pişman olmayacağınız bi protokol.
Hakkınızda Hayırlısı olsunZaten zamana yaymam gerekiyor bence iyice emin olmam lazım
Sanırım beni anlatmışsınız. Bu kadar mi aynı hisler olur! Ben ve kızım olmadan eşim bocalar hayatını mahveder diye hala onu düşünebiliyorum!... Ailem deseniz ne olursa olsun arkamdalar. Desteklerini hiç esirgemediler. Ama korkuyorum bir yandan da...Bence böyle düsünme. Mesela ben kacmak istedigim bir ailede buyumedim asla baski ya da huzursuzluk yoktu. Aşık oldum dedim annemi babami karsima aldim. Farkli kulturde bir adamla evlenecem illaki dedim. Zaten anlayisli olan annem babam ikna oldu. Sen istiyorsan olsun dediler. Eee.. Ne oldu. Kendim ettim kendim buldum. Kimseye de laf edemiyorum. Yillarca cektigim cileyi anlatamadim utancimdan. Daha gecen aylarda anlattim, tabi ailem şok.. Çunkü cok yolunda gidiyor saniyorlardi. Yuzumu kizarttim yardim istedim. O anlayisli ailem var ya. Evlenirken nasil destek oldularsa simdi bosanirken de destekler ama gel gor ki ben hala o adami dusunuyorum. Nasil yikacam yuvami. Cocugundan ayiracam. Yikilir ben gidersem vs diye. O bana neler etti yillarca? Anlatsam dersin hala neyi dusunuyorsun. Aptalım ben aptal!!!
Kanıksamışız bu yaşantıyı. Ailemin yanına gidince medeniyet nedir görüyorum yadırgıyorum biraz açıkcası. Aaa.. Ne kadar anlayisli insanlar, bana bagirmiyorlar diyorum. İtilip kakılmaya alışmısız. Ben yıllardır çekiyorum hala da çekerdim ama cocuguma karsı da siddete meyillenince kararımı verdim. Onu aklı yetmeden, baba kavramını kafasında oturtmadan gitmem gerek.Sanırım beni anlatmışsınız. Bu kadar mi aynı hisler olur! Ben ve kızım olmadan eşim bocalar hayatını mahveder diye hala onu düşünebiliyorum!... Ailem deseniz ne olursa olsun arkamdalar. Desteklerini hiç esirgemediler. Ama korkuyorum bir yandan da...
Ne güzel hislerimize tercüman olmuşsunuz. İnsanın yalnız olmadığını bilmesi bile onu cesaretlendirmeye yetiyor. O koskocaman belirsizliklere bir nebze de olsa ışık tutabildiğiniz için teşekkür ederim kendi adıma...bi de şunu farkettim hepimizin ifade yeteneği çok güzel aklı başında kadınladız..başkası ayağını kaldır toz geliyor bile demeye cesaret edemezken bunca kötü muameleye nasıl müsade ettim diyorum..üstelik kimseyi sallamayan eyvallahı olmayan ben söz konusu boşanma olunca neden bu kadar zayıfım..tabıkı son raddeye gelememişiz daha belki benm de içim de kırıntı olmasa onun gözünün yaşına bakmazdım gibi geliyor bana..sadece hepimizin aslında aklında kalan boşanmadan sonraki koskocaman belirsizlikler..bir sürü soru işarerleri..ama yarın ne olacak diye düşünerek şuanki mutsuz değersiz hayatı devam ettirmemiz doğru mu, herzaman en iyisini yaparım ve ben herzaman güçlüydüm güçlüyüm ne kadar diyoruz...bize acımayan gözümüzden yaşı eksik etmyen insanlara karşı nasıl bu merhametli olabiliyoruz hala..herkes bana senın kadar hıcbır kadın dayanamazdı sen çok çektin dediği bu evlilikten sonraki hayat bunun kadar kötü ollabilir mi ve peki aksi olsa çok huzurlu kafa rahat bır hayatı su kısacık ömrümğzde hak ermiyormuyuz..bize değer vermeyen insana gençliğimizi sağlığımızı neden heba edelim...sadece cesaret gerisi gelecek ve diğer kötü evliliklerini bitirenler gibi iyi ki diyeceğimizi de biliyoruz..iyi düşünmk lazm..
Peki korku yok mu? Çocuk kaç yaşında? Ben de baba figürüne alışmadan boşansam diyorum bazen.Kanıksamışız bu yaşantıyı. Ailemin yanına gidince medeniyet nedir görüyorum yadırgıyorum biraz açıkcası. Aaa.. Ne kadar anlayisli insanlar, bana bagirmiyorlar diyorum. İtilip kakılmaya alışmısız. Ben yıllardır çekiyorum hala da çekerdim ama cocuguma karsı da siddete meyillenince kararımı verdim. Onu aklı yetmeden, baba kavramını kafasında oturtmadan gitmem gerek.
Sen de hep olumsuz hallerini düsün. O bana acımadı de. İnan iki gündur ben gidince ne olur diye düsünmedim ve karar vermek daha kolay oldu. Ne olursa olsun. Yeni hayatimin hayalini kurdukca heyecanlaniyorum.
1 yasinda.Peki korku yok mu? Çocuk kaç yaşında? Ben de baba figürüne alışmadan boşansam diyorum bazen.
Benim kızım da 1 yaşında ama aynı boyutta değiliz. Fiziksel şiddet tekrarlarsa biteceğini biliyor. Güvenmiyorum ama son 1 yıldır olmamıştı, kısa zaman önce vurdu ama diğer şiddet olaylarından farklıydı. Bir de aklınca toparlamaya çalışıyor eşim o yüzden sabrediyorum ama bunu yaparken bile batırdığı da olmuyor değil. İşte yorgun tükenmiş hissediyorum kendimi. Hayat doluydum bitirdi resmen!..1 yasinda.
Korku var ama o kadar katlanilmaz boyutlara ulasti ki artik evim bana hapishane gibi. Hicbir seyden tat almiyorum. Artik mutsuzlugum fiziksel belirtiler vermeye basladi. Gitmezsem sagligimdan olacagim.
bak benmkini kovdum gitti dayanamadım artık...gerisi de gelecektir elbet..sadece içim buruk kocaman bır boşluk var içimdee....eminim o da geçecek ve iyi ki diyicezNe güzel hislerimize tercüman olmuşsunuz. İnsanın yalnız olmadığını bilmesi bile onu cesaretlendirmeye yetiyor. O koskocaman belirsizliklere bir nebze de olsa ışık tutabildiğiniz için teşekkür ederim kendi adıma...