Doğuma Hazırlık bu hamileligim cok degisik yasayan varmi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sueda_ebrar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
83
2
86
39
Diğer
Slm arkadaslar benim 3 kizim var ve ben normaldede tatliya cok duskun biri olarak hamileliklerimde bu istegim fazlasiyla artiyordu ama ama suanda 8 haftalik 4uncu bebegime hamileyim tatlidan tiksindim inanamiyorum benki 1 gun cikolata yemesem tatli kirizine giren kisi tatliyi agzima suremiyorum bardak bardak salgam suyu iciyorum bunu ise hayatim boyunca agzima surmemistim dr hic gitmedim cinsiyetini ogrenmekte cok istiyorum ama supriz olsun dedik 3 kizimdan sonrasi gonlumuzdeki erkek olmasi sizce nedir bu gibi durum yasayan anneler yazarmisin :50:

ben de ekşiyi sevmeme rağmen sevmemeye başlamıştım hamileliğimde.tatlıya düşkünlüğüm olmuştu.halk arasında tatlıya düşkünlüğe erkek,ekşiyeyse kız derler.bilmiyorum hurafemidir ama benim öyle oldu en azından...allah kız, erkek sağlıklı versin...ye tatlıyı çıkar hakkıyı,ye ekşiyi çıkar ayşeyi:emir_bebek::1:

Son düzenleme:
maşallah 3+1 allah yardımcınız olsun...kızlarınızn yaşı ve sizin yaşınız kaç
iyi cesaret ben 3.çocuğa cesaret edemiyorum...ben istemiyorum ama eşim 3.bebeği istiyor henüz 2.doğmamışken5 aylık hamileyim:))
bu arada aş ermeniz farklı olabilir ama bunu cinsiyetine bağlamayın hayal kırıklığına uğrarsınız rabbm sizin için hayırlısını gönderecek bundan emin olun

Ben de tatlıya çok düşkündüm, sabah kalkar kalkmaz bile tatlı yiyebilirdim.ama hamileliğimde tatlıdan tiksindim resmen, 23.haftamdayım ve şimdi yeni yeni yiyebiliyorum. herkes kız olur dedi ekşi yediğimden dolayı ama inş bi oğlum olacak :)

Bende kızıma hamıleyken acayıp tatlı yerdım
Öle ki evden kavanozla bal götürürdüm işyerine
Şimdi yine hamıleyım bi oğlum olsun istyom ama kızım olursa da Rabbime şükrederim tabi
Görelım bakalım mevlam neyler, neylerse guzel eyler
Seninde Allah gönlune göre versın arkadaşım...

Bende kızıma hamıleyken acayıp tatlı yerdım
Öle ki evden kavanozla bal götürürdüm işyerine
Şimdi yine hamıleyım bi oğlum olsun istyom ama kızım olursa da Rabbime şükrederim tabi
Görelım bakalım mevlam neyler, neylerse guzel eyler
Seninde Allah gönlune göre versın arkadaşım...

Rabbim seninde gonlune gore versin insanoglu iste kizi olan birde oglum olsun istiyor saglicakla kucagimiza aliriz insallah

hamilelikte insan çok sevdiği vazgeçemediği şeylerden tiksinebiliyo..bn etsiz 1-2 gün geçirim sanki günlerce ymk yememiş gibi hissederdim o derece etoburdum ama şimdi kırmızı eti görmek bile istemiyorum..kebap yiyemiyorum yaa tarihe geçmeli :37:

ben cinsiyetle aşermenin kesinlikle alakalı olmadığını düşünüyorum.
şu anda ilkine göre tamamen farklı bir hamilelik geçiriyorum ama cinsiyetleri aynı...
o yüzden hayal kırıklığına uğramamak için ümitlenme derim ben...
umarım sağlıklı hayırlı bir evladın olur...

Bende normalde çok tatlı seven biri olmama rağmen, hamile olunca tamamen değişti canm ekşi ve tuzlu çekiyor et yemek istiyorum, 14 haftamdayım, dün ultrasona girdim, doktor büyük bir ihtimalle erkek dedi ve hatta bana pipisini bile gösterdi, ama bu aşerme olayıni çokta kafaya takmamak lazım bence kişiden kişiye değişiyor.

benim damak tadim hamilelikelrimde hic degismedi,ikisindede asiri eksi ve bulgura cok düstüm.tatliyla aramsa hic olmadi.

bir oglum var bu bebegimde kiz,cok merak ediyorsaniz rus takvimleri filan var genelde tutuyor bi bakin derim.

Back
X