kızlar selam
çok garip bi olay yaşadım, ne düşüneceğimi bilmiyorum, sizin fikrinizi merak ettim
şimdi ben yurt dışında yaşıyorum, bi iki haftaya türkiye’ye gideceğim
dayım benden türkiyede olmayan bazı elektronik eşyalar istedi, ama hani önceden de telefon istemişti, o zaman demiştim ki ben uğraşamam pasaportla falan, yok kayıt yok imei…
şimdi sürekli hayır diyorum gibi durmasın diye ve
bana kırılmasın diye dedim ki: “ağır değilse, bavula sığıyosa yolla adresime, ben getiririm”
bu kadar açık
bi başladı: şu siteden kullanıcı adı açar mısın, adresini girer misin ben yurtdışı adresi olunca giremedim, sepete şu eşyaları eklersin falan. ben hâlâ anlamadım niye bu kadar bana yıkılıyor olay.
“ben anlamam bu elektronik eşyalardan dayı, yanlış bir şey eklerim şimdi olmaz sen sepete ekle gönder bana, ben siparişi burdan alırım” dedim
bir noktada “gel bilgisayarına bağlanayım uzaktan beraber yapalım” dedi, onu da kabul etmedim
zaten orada şüphelendim bi gariplik var dedim.
Sonra bi cümle kurdu ben dumur: “zaten kredi kartı bilgilerini gireceksin ya” dedi
ben de “pardon ben mi ödeyeceğim???” dedim
o da: “ya sende pound var zaten, ben sana tl atarım sonra”
YOK ARTIK dedim içimden ama bi şey de diyemedim o an, kalakaldım. baştan söylesene o zaman yeğenim paran var mı sana uygunsa sen öde diye.
neyse, kredi kartımı girdim ama KADER bu ya, çekmedi sistem hata verdi.
sonra onun kendi kartıyla denedik, oldu
ve ne mesaj attı biliyo musunuz?
“tüh ya sana ödetecektik, yine kendimize ödedik hahaha”
şaka mı yapıyor ciddi mi anlamadım
sinirle gülme arası bi ruh haline sıkıştım
sonra da sipariş gümrüğe takıldı tabii.
ben baştan demiştim bak gümrük vergisi çıkabilir diye dinlemedi.
sonuç: 89 pound gümrük vergisi çıktı ve ben ödedim.
şimdi de bana yazmış: “iban at”
tamam paramı alıcam ama bu süreçten hiçbir halt anlamadım.
çok garip bi olay yaşadım, ne düşüneceğimi bilmiyorum, sizin fikrinizi merak ettim
şimdi ben yurt dışında yaşıyorum, bi iki haftaya türkiye’ye gideceğim
dayım benden türkiyede olmayan bazı elektronik eşyalar istedi, ama hani önceden de telefon istemişti, o zaman demiştim ki ben uğraşamam pasaportla falan, yok kayıt yok imei…
şimdi sürekli hayır diyorum gibi durmasın diye ve
bana kırılmasın diye dedim ki: “ağır değilse, bavula sığıyosa yolla adresime, ben getiririm”
bu kadar açık
bi başladı: şu siteden kullanıcı adı açar mısın, adresini girer misin ben yurtdışı adresi olunca giremedim, sepete şu eşyaları eklersin falan. ben hâlâ anlamadım niye bu kadar bana yıkılıyor olay.
“ben anlamam bu elektronik eşyalardan dayı, yanlış bir şey eklerim şimdi olmaz sen sepete ekle gönder bana, ben siparişi burdan alırım” dedim
bir noktada “gel bilgisayarına bağlanayım uzaktan beraber yapalım” dedi, onu da kabul etmedim
zaten orada şüphelendim bi gariplik var dedim.
Sonra bi cümle kurdu ben dumur: “zaten kredi kartı bilgilerini gireceksin ya” dedi
ben de “pardon ben mi ödeyeceğim???” dedim
o da: “ya sende pound var zaten, ben sana tl atarım sonra”
YOK ARTIK dedim içimden ama bi şey de diyemedim o an, kalakaldım. baştan söylesene o zaman yeğenim paran var mı sana uygunsa sen öde diye.
neyse, kredi kartımı girdim ama KADER bu ya, çekmedi sistem hata verdi.
sonra onun kendi kartıyla denedik, oldu
ve ne mesaj attı biliyo musunuz?
“tüh ya sana ödetecektik, yine kendimize ödedik hahaha”
şaka mı yapıyor ciddi mi anlamadım
sinirle gülme arası bi ruh haline sıkıştım
sonra da sipariş gümrüğe takıldı tabii.
ben baştan demiştim bak gümrük vergisi çıkabilir diye dinlemedi.
sonuç: 89 pound gümrük vergisi çıktı ve ben ödedim.
şimdi de bana yazmış: “iban at”
tamam paramı alıcam ama bu süreçten hiçbir halt anlamadım.