Bu hareketine bir anlam veremedim...

gulseeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
71
1
96
36
Ankara
eski sevgilimi facebooktan sildim bir hafta önce tekrar beni eklemiş bnde kabul ettim.. profil resmimi değiştirmiştim bana özelden yazdı yine o profil değişmiş dye birlikteyken kızardı sanal ortamda değiştirme başka bişi koy kendi fotonu koyma gibisinden.. ratingmi yapmaya çalışıyosn,belki talibn çıkar,söylediklerinin arkasında duramıyorsun gibi laflar etti,beni nie bu kadar önemsiyrsun dediğimdede bozudu tepki verdi.. önemsemiyorum havasına grdi,hyr kendisi birlikteyken zaman verelim birbirmizi tanıyalm diyordu,ve başkalrylada muhattap olduğunu bu sreçte kabullnmediğimden btmişdi,o muhattap olduklarının hep profillerinde kendi resimleri var onla düzgünde bn koyuncamı anormal oluyorum anlamıyorum... sizce bana bu şekilde yazmasının tepksiinin sebebi nedir?

bi kere sana güvenmiyor profil resmi değiştirdin diye neden böyle diyor .ayrıca ciddiyse senle gelsin babandan istesi yani .ne böle çocuk gibi sanal olaylar çok saçma .ciddi erkek bekleyelim zaman verelim demez bence.

Arkadaş hem cam kenarı hem koridor olsun istiyor. Yok öyle yağma. Sahip çıkıyorsan tam çık. Hem rahat ol hem rahat bırakma. Kendisini silip itinayla engelleyerek olaya nokta koymanızı tavsiye ederim. Hem eşim bile o fotoğrafı değiştir dese "ne münasebet koskaca kadınım nasıl fotoğraf koyacağmı bilmiyor muyum" diye çemkiririm. Bu beyefendi de zaman iseyen eski sevgili. Cidden ne münasebet...

Eski sevgilinizin face'nizde ne işi var ki
Bende en başta buna anlam veremiyorum mesela
Bitmiş bi ilişkiyse sil gitsin

erkeklerin takdiği işte kıskanıyorum havası vererek ilgi çekmek .kadında şöle düşünür demek ki beni kıskanıyor seviyor demek ki der anlam vermeye çalışır .halbuki adamın niyeti açıktır bunu hissetirerek sahip olma .arkadaşlar bu oyunlara gelmeyin .ciddi adam hareketlerinden belli eder kendini karşısındakini üzmez kırmaz .

sizin kabul etmeniz hata olmuş eğer rahatsızsanız engelleyin aramayı da kapatın başka yerden bakıp istek gönderemesin bitmiş ilişkiniz sizin profile karışıyor hala

Son düzenleme:
Bir hafta önce çok doğru bir şey yapmışsın ama eksik olmuş: Engelleyip silecektin!

niye ekliyorsunuz ki. adı üstünde eski sevgili. eski yani. bitmiş gitmiş. silin engelleyin gitsin.

Back
X