• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hareketlerimin nedenini anlayamıyorum

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar
daha önceki konularımdan da hatırlayacağınız üzere benim 4-5 yıllık ilişkim var.zaman zaman bazı yanlışlar yapıyorum ama kesinlikle kötü bir niyetim yok .şöyle ki bundan önce 3 yıllık ilişkimi bitirmek zorunda kalmıştım .şimdi ayrıldığım sevgilim sürekli aklıma geliyor onu googleden facebooktan sürekli arattırıyorum yanlış anlaşılmasın sakın onunla yeniden birlikte olmak gibi bir düşüncem yok kesinlikle ama onu merak ediyorum evlendiğini duymuştum eşini merak ediyorum merak işte ama sürekli aklıma geliyor.daha da ötesi lise yıllarımda benimle görüşmek isteyip de reddettiğim insanları da merak ediyorum ve onlarla konuşmak istiyorum arkadaş olarak merak yani ama dediğim gibi kesinlikle onlarla birlikte olmak istediğim için değil bunun nedeni ne olabilir yardımcı olur musunuz ve çok mu yanlış yapıyorum acaba

ben bunda bir tuhaflık gormedim..

normalden biraz daha fazla meraklısın anlasılan... zaman zaman eskiden hayatımızda olan insanları merak edebiliriz bende ediyorum

erkek olsun kız olsun bi sekilde artık gorusmedigim insanlar bi durum oldumu geliyor aklıma ve simdi kimbilir nerdedir diyorum...

face hesabım vs. gibi seylerim yok o yuzden kimseyi aratmıyorum olsa belki aratır bakardım bende..

ama arkadas olmazdım.. bence sadeece masumane merak olursa kalırsa daha iyi cunku konusmaya baslarsan özellikle de bir erkekle.. arkadas olarak kalmak pek kolay olmuyor

senin acından degil ama karsındaki yada suan hayatında olan sevgilin bunu yanlıs degerlendirebilir... hem eger eski sevgiliysen ve artık ikinizde farklı yonler cizmişseniz hayatınıza tekrar ortaya cıkmak farklı sorunlar dogurabilir

iki taraf icinde suları bulandırabilir

gerek yok bence

Merhaba arkadaşlar
daha önceki konularımdan da hatırlayacağınız üzere benim 4-5 yıllık ilişkim var.zaman zaman bazı yanlışlar yapıyorum ama kesinlikle kötü bir niyetim yok .şöyle ki bundan önce 3 yıllık ilişkimi bitirmek zorunda kalmıştım .şimdi ayrıldığım sevgilim sürekli aklıma geliyor onu googleden facebooktan sürekli arattırıyorum yanlış anlaşılmasın sakın onunla yeniden birlikte olmak gibi bir düşüncem yok kesinlikle ama onu merak ediyorum evlendiğini duymuştum eşini merak ediyorum merak işte ama sürekli aklıma geliyor.daha da ötesi lise yıllarımda benimle görüşmek isteyip de reddettiğim insanları da merak ediyorum ve onlarla konuşmak istiyorum arkadaş olarak merak yani ama dediğim gibi kesinlikle onlarla birlikte olmak istediğim için değil bunun nedeni ne olabilir yardımcı olur musunuz ve çok mu yanlış yapıyorum acaba

Part time iş bulsanız iyi olur bence.
Can sıkıntısından,boş vaktinizin fazla olmasından geçmişe sarıyorsunuz bence.

Merhaba arkadaşlar

Kendine Uğraş Bul..
Nelerden Mutlu Oluyorsun ??
Onları Yapmayı Dene..
Bence Yanlış Yapıyorsun..:31:

Reddettiğin İnsanı Niye Merak Ettin ?
Belki Evlendi, Ne Bileyim Sevgilisi Olabilir..!!
Farkında Olmadan İnsanların Huzurunu Kaçırabilirsiniz.. !!

Sağlıklı Günler..:3:

bana biraz ilgiye ihtiyacınız var gibi geldi :26:

katılıyorum, ilgiye ihtiyacınız var, sürekli eskide kalan kişileri merak etmeniz aslında onların size karşı olan duygu ve düşüncelerini merak etmenizden kaynaklanıyor. hala akıllarına geliyormuyum, beni unuttularmı vs. gibi... Sizin kötü bir niyetiniz olmayabilir, hayatınız monotonlaşmştır, heyecana ihtiyacınız vardır. Tamamen psikolojik bir durum

kendine uğraş bul..
Nelerden mutlu oluyorsun ??
Onları yapmayı dene..
Bence yanlış yapıyorsun..:31:

Reddettiğin insanı niye merak ettin ?
Belki evlendi, ne bileyim sevgilisi olabilir..!!
Farkında olmadan insanların huzurunu kaçırabilirsiniz.. !!

Sağlıklı günler..:3:

canım haklısın ama bazen acaba mutlu olmadığım için mi bunları yapıyorum diye düşünüyorum

Eee öğreniyorsun mesela evlenmiş çocığu olmuş vs?
Sonraki aşama ne oluyor?
İlişkinden memnun olmadığını düşünüyorum hala geçmişte olmanın sebebi bu.
ilişkini gözden geçir,,,,

Aslında senin de kendine itiraf edemediğin şeyler var gibime geldi ilişkinle ilgili. Belki de monotonlaştı ilişkiniz uzun süreli olduğu için. Biraz ilişkinize heyecan katın derim ben.

Aslında senin de kendine itiraf edemediğin şeyler var gibime geldi ilişkinle ilgili. Belki de monotonlaştı ilişkiniz uzun süreli olduğu için. Biraz ilişkinize heyecan katın derim ben.
canım galiba parasızlık işsizlik ve dediğin gibi uzun yıllar yordu beni arada da resmiyet olmayınca böyle oldu

kızlar galiba ben çok yanlış yaptım dediğim gibi lisede benden hoşlanan bir çocukla facebookta konuştum ve benimle görüşmek istedi çıkarken de öptüm iyi geceler dedi bana çok tatlısın falan dedi:((bu ne demek oluyor şimdi

kızlar galiba ben çok yanlış yaptım dediğim gibi lisede benden hoşlanan bir çocukla facebookta konuştum ve benimle görüşmek istedi çıkarken de öptüm iyi geceler dedi bana çok tatlısın falan dedi:((bu ne demek oluyor şimdi

kendim ettim kendim buldum demek oluyo ne olsun..

Back
X