Merhabalar öncelikle bende hamile ve mağdur olarak iki laf etmek isterim.Bende hamile olduğumu öğrendiğim vakit devlet hastanesine gittim ,fakat doktor hanımın içerde kanaman var 4.5 haftalık bebeğin zaten kalbide atmıyor git kürtaj ol demesinden sonra bende özel bir hastaneye gittim ,sağolsun doktorum ilgilendi ve şuan düşük riskini en aza indirdik. İnşallahta gebeliğim devam ederse doğumumu o doktorla yapacağım.Her doktor aynı değildir yani.Haaa bu arada ben bu ülkenin 5 para etmeyen Veteriner Hekimi olarak 1 hafta düşük riski ile raporlu hasta yatağımda hergün hasta sahiplerimle telefonla konuşup,mesajlarına cevap verdim.Doktor bir hafta daha dinlenmemi söylediği halde ben hastalarıma bakabilmek için karnımda ki yavrumdan feda edip iş başı yaptım.Sizin mesleğiniz nedir bilmiyorum ama bu kadar insanları yargılayacak kadar kolay olduğunu ve sağlık sektöründen de çokta anlamadığınızı düşünmekteyim.Buarada doktorum,Veteriner Hekim olduğum halde bana doğum sürecine kadar "kedilere el sürmeyiniz" dediği halde ben kliniğe geldim.Ve ilk hastam geçmişini bilmediğimiz ve perişan halde ki bir sokak kedisi oldu.Ne kadar önlem alırsam alayım hiçbiri fayda etmeyeccek bildiğim halde Allah'a sığınarak hastama baktım ve hala da bakıyorum.Allah yavrunuzu kucağınıza almayı nasip eder inşallah.İnşallah vicdan sahibi bir çocuk olurda her insanı aynı kefeye koymaz.Yorumum ve tartışmam bu konuya girmez ,bunun için diğer arkadaşlardan özürdilerim.Konu bir canlının hayatı ise bunca yıl eğitim alıp ,bu kadar cana bakmış biri olarak mesleğime hakaret edilmesi beni üzmüştür.Hepinize iyi günler ,hayırlı hamilelikler dilerim.
Unutmayın bu ülkenin doktoru olmasa siz ,veterineri olmasa hayvanlarınız tedavi olamaz.Çok biliyor gibi hakaret etmek yerine bizim gibi 5-6 yıl üniverisite okuyup karşımıza geçip bu hakareti vicdanınız el veriyorsa gene edin.