Bebek Beslenmesi Bu havalarda nasil giydiyorsunuz???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

miraymerve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
14
0
1
İstanbul
[S
IZE=3]u6[/SIZE]
Kizlar ikibucuk aylik bebegim var evimiz biraz serin disarisi baya sicak olmaya basladi siz bebeklerinizi bu havalarda nasil giydiriyorsunuz ? Kisa kollu icin erkenmi suan ?

[S
IZE=3]u6[/SIZE]
Kizlar ikibucuk aylik bebegim var evimiz biraz serin disarisi baya sicak olmaya basladi siz bebeklerinizi bu havalarda nasil giydiriyorsunuz ? Kisa kollu icin erkenmi suan ?

güneş altında gezerken kısa kol olabilir gibi ama gölge hala serin oluyor bazen.. çok da küçük daha uzun kollu body çok gelmez gibi.. bi süre daha en azından.. terliyor mu kolları buz gibi mi oluyor tabi her bebek farklı takip ederek siz doğru kararı verirsiniz.. 2 yaşındaki kızıma kısa kollu giydirdim bugün çok sıcaktı biraz esince "üşüdüm" dedi hemen uzun kollu penye ceketi iyiki yanımdaydı:) genel olarak hiç sıkı sıkı giydirmedim ben.. çıplak ayak dolandı.. gece üstünü de örttürmez.. üşütmek nedir görmedik hiç.. hepi farklı kimi üşür kimi hemen terler..

Ben normalde suan tek kat giydirme taraftariyim ama kayinvalidem her gordugunde icten bi kat daha giydir usuteceksin cocugu diyo bende cok sicaga aliskin bi cocuk olsun istemiyorum ama bi taraftanda usur mu diye aklim kalmiyo degil..cok terleyen bi bebek degil aslinda elleri falan genelde normal sicaklikta yada hafif serin oluyo:44:

canım eşkiler ya üşütecekin der ya terletecekşin:) hiç bitmez bu:)
şen hep yanındaşın hişşederşin bebeğin ihtiyacını korkma..
ama şu doğru içinde atleti olşun bak.. atlet çooook şıcaklar hariç iyibirşey.. onun üştüne tşhirt ya da uzun kollu giydir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…