- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
canım benim tabiki yapılıyor 2-3 ay içinde.herşeyi tamamlaya bilirsin.tabi burda maddiyatta çok önemli bir durum.
kuzenimden örnek vermek istiyorum.şaka gibi gelicek sana.bu kuzen,kuzenler içinde en küçüğümüzdü birde erkekti dolayısıyla onun evlenmesi hiç birimizin aklında yoktu. 14 gün içinde düğün yaptık ona.herşey tamdı.hatta hayatımda gördüğüm en lüks düğündü.kız tarafının planlarında da bu evlilik yokken onlarda 14 gün içinde gayet hazır bir hale geldiler.yani olmasına oluyor tabiki tabi paranın canı sağolsun.
yani demem o ki 14 gün içinde bunlar yapılıyorsa 2-3 ay içinde ohoo neler neler yapılır.sen içini ferah tut yeter ki.![]()
saol canım :) güzel bir örnek dahaaa :)
babamdan da bahsettiğim gibi parası varsada yok diyen biri o yüzden o sıkıntı bende diyorum yeterki evlenip evımı kurayım eksıkler sonra tamamlanır dıyorum napıyım almasın babamda...
karşı tarafada yüklenmem ellerinden ne gelıyorsa bakalım artık hakkımızda hayırlısı tarih alınırsa buradan bildireceğim derdimi paylaştım sevincimide paylaşmak ısterm sizlerle:)