bu hayatta neden kimsesizler eziliyor

Bilmiyorum sonum nereye gidiyor ama ben yoruldum artik gencligimin bir hayrini görmedim Allah kimseyi caresiz birakmasin aile huzursuzlugu cok kötü

Yanlış anlasilmiyordur onlar kendisi yanlışa cekiyor dur sen kendini ezdirme bırak evliliğinden korkmayın kızlar yani sustukca onlara insanın tepesine cikiyorlar
Evet haklisin hic haberim olmadan birde bakmisim lafin icindeyim her zamab oldugu gibi bana mâl oluyor Allaha havale ediyorum.

Olmuyorsa zorlamayacaksın, boşanırsan en kötü ne olur ailenin yanına döner girer bir işe çalışırsın, belki ailen biraz laf sokar ama elin kadınının lafını duyacağıma anneminkileri duyarım kendi adıma

Bende evliydim, yanlizdim, dertlesecek kimsem yoktu.. ezdiler, kirdilar, yiprattilar ana kiz bir olup eski esimi bana karsi kiskirtmak icin ellerinden geleni yaptilar.. en sonunda yuvam dagildi.. ama bakiyorumda boylelerine hic bisey olmuyo..

Bak canim ınan Allaha haval et ama sende bir adım at yani tavrını ortaya köy ne yani sen ona mecbur musun sağlığın yerinde mi?eger kendi ayaklarının üstünde duruyosan ezdirme yani

Bende evliydim, yanlizdim, dertlesecek kimsem yoktu.. ezdiler, kirdilar, yiprattilar ana kiz bir olup eski esimi bana karsi kiskirtmak icin ellerinden geleni yaptilar.. en sonunda yuvam dagildi.. ama bakiyorumda boylelerine hic bisey olmuyo..
Üzülme arkadaşım. Eşin olacak adamında yuvası yıkıldı. Oda aynı duyguları yaşadı emin ol. Allah karşına hayırlı insanlar çıkartsın.

Olmuyorsa zorlamayacaksın, boşanırsan en kötü ne olur ailenin yanına döner girer bir işe çalışırsın, belki ailen biraz laf sokar ama elin kadınının lafını duyacağıma anneminkileri duyarım kendi adıma
Ailemin yanina dönsem muhafazar bir kesimde kaliyorlar calistirmazlar rahatlik yok ama bu dünyada

Aman bekar kizlar! bir atasozu vardi "ev alma komsu al" diye ben de "es alma kayinvalide / ailesini al" demek istiyorum. Nedir bu gercekten anlamiyorum bu zihniyeti. Esin iyi olur anlasirsin ama kayinvalide gorumce vs sanki o mutlulugu bozmak icin gece gunduz planlar yaparlar. Ucuncu sahislar yuzunden musmutlu ilerleyen kac yuvalar yikildi. Ilahi adalet hepsinin hakkindan gelsin diyorum. Gercekten uzuluyorum boyle genc kizlarimizin yada yillarini yuvasina feda etmis bayan arkadaslarimin mutsuz hayatlarini okuyunca.

Simdiye kadar yasadigim cok sey var hepsini bir cirpida ziyan etti esim artik bu evlilikten hayirda gelmez zaten

Canim...neden kendine kimsesiz dedin???
Birde genelde bu kv, görümce sorunlarinda anlamadigim bir nokda var: sizin o herife kaynanalik veya cadi baldizlik yapacak kimseniz yokmu???
Mesela ben gercekden yetim ve öksüzüm...
Ama bicak kemige dayaninca...teyzelerim...dayim...amcalarim...ablam...kuzenlerim...öyle bir kaynanalik yaparlarki...has halis kaynanin ve görümcenin agizi acik kalir.
Cirkefe cirkef olmak gerek

Neden kimsesizim dediniz aileniz yokmu?
Hiç bir olayda asla susmayin sustukca saygı gsterdikce insanın tepesine çıkıyorlar. Benimde KV le sorun var ama sukur eşim yanımda umarım esin düzelir.

Az daha bekle...
Inekden cikmasa sütünden cikar.
Kimin nasil can verecegi belli olmaz...:) üzme güzel canini...
Bakarsin kizindan...bakarsin torunundan...ama cikar...

Kesinlikle kendine acıma.. Bu bile insanların sana karşı davranışlarını etkiler

Canım bu kadar eziklenme yaa. Pısma. Az dik dur. Sen kendin icin bu dunyadaki herseyden ve herkesten degerlisin. Yapma gozunu seveyim. Bak bende de ne ana var ne baba. Ne akraba. Tutunacak hicbi dalim yok. Ama bilirlerki deliyim gozum hicbisey gormez.
Kimsesiz degilsin. Allah var. O herkesten daha cok korur seni merak etme. Kimseden lafini esirgeme. Esin sana madem boyle git mi diyor, git. Emin ol sen guclu olursan kimse seni ezemez.

Back
X