• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu hemşirenin yaptığı doğru muydu? (aşıyı hazırlayıp bir kenara koymak çocuğun boyunu kilosunu ölçüp not alıp öyle aşıyo yapmak?)

İste hep diyorum ben, dusunup cagirmayin… 😂😂😂
Ya ben çok ünlüyümdür birini düşüneyim çat diye arar. Düşünürüm ya sen sürekli aklıma geldin der de konu sahibinin adını bile hatırlamadım. Bence bu kadın hep burdaydı. Cem Yılmaz’ın lafı vardı ya teyze hep burdaydı binayı teyzenin üstüne yapmışlar

Ya ben çok ünlüyümdür birini düşüneyim çat diye arar. Düşünürüm ya sen sürekli aklıma geldin der de konu sahibinin adını bile hatırlamadım. Bence bu kadın hep burdaydı. Cem Yılmaz’ın lafı vardı ya teyze hep burdaydı binayı teyzenin üstüne yapmışlar
Sonunda bize de kafayi yedirmeye yeminli gibi 😂😂😂

Ben de şeyi merak ediyorum hani vardı ya eşinin 12 yasındaki kızını kıskanıp abuk sabuk konusan ne zaman gelecek tekrar 😅

Ben de şeyi merak ediyorum hani vardı ya eşinin 12 yasındaki kızını kıskanıp abuk sabuk konusan ne zaman gelecek tekrar 😅

Bence o geçen geldi, “ konusu çocuğu çocuk esirgemeye vermeye çalışmaktı” tüm Türkiye’de tt oldu karı. Zaten ilgiyi seviyor. Yaşları farklı olarak yine benzerini açar

Son düzenleme:
Acaba ortada gerçekten bir çocuk var mı? Belki bazı konularda fantazileri olan biri var karşımızda.
Bu kadar takıntılı biri 1 saate yakın arabada çocuğu yalnız bırakamaz. Üstüne işçler HIV'li iğne batırmış mıdır diye sormaz. Kafasında kötülük veya hastalık fantazileri kurmaktan zevk alan ya da rahatlık hissi yaşayan biridir belki konu sahibi.

Ya bir de her hastaya sonsuz saygı duyulacak diye bir şey mi var? Tamam hayat kaliteni düşürüyor, yıpratıyor, bir kısmımız türlü türlü hastalıklarla boğuşuyoruz. Ama konu bir çocuğun hayatıysa kimse kusura bakmasın minnoş minnoş yorum yapamam.
Aynı üye bence, üyelik iptalinden sonra tekrar gelmiş. Kadın çocuğunu arabaya kilitliyordu. Okbli diye mazur mu görelim şimdi? Senin takıntıların bir çocuğa zarar veriyorsa bitmiştir. Önceki yorumlarda acımasız yorumlar yapılıyor, kafa yok anlamıyorsunuz vs. denmiş. He acımasızım, var mı başka soru?
Katılıyorum. Daha yeni 18 yaşında gencecik çocuk öldürüldü. Adam şizofreni hastasıyımış ve genç çocuk daha 1 gün önce İstanbul'a gelmiş. Kimse kimseyi tanımıyor kavga husumet vs yok. Büfenin önünden geçerken bıçağı kapmış kovalamış ve öldürmüş. Buna da mı empatiyle sempatiyle yaklaşalım? Ben veya ailemden biri de olabilirdi o gencin yerinde. Düşünsene çocuğum dışarı çıkıyor, 1 saat sonra "gelin cenazeniz var çocuğunuz öldürüldü" diyorlar.

Ayrıca serviste unutulduğu için ölen çocuk haberlerinde hepimiz sorumlulara lanet beddua ettik. Kendi çocuğu olsa yapar mıydı bunu, unutur muydu arabada dedik. Konu sahibi bizzat kendi eliyle koyuyor çocuğu arabaya, hem de 50 dk. Bence sadece tek bir 50 dk da değildi o. O gün nöbetçiliği iptal edildiği için bence tüm derslerde arabaya kitledi çocuğu. Üstelik eline de telefon vermiş. Kötü niyetli olup ama çocuğa zarar vermekten korkan biri camı kırıp telefonu çalmaya da kalkışabilirdi.

Önceki mesajımda da yazdım, artık konu sahibinin yazdığı şeylerin hayal - fantazi ürünü olduğunu düşünüyorum. Okb'lilere empati noolur diyenler için dayanamadım yazdım. Temizlik hastalarının bile direk olmasa da dolaylı olarak bana zararı var. Çok aşırı su ve kimyasal madde kullanımı sadece kişinin kendisine zarar değil. Burada bir üye her misafir gittikten sonra şişelerce çamaşır suyu döküyordu her yere.

Kizlar benim aklima ne geldi? Kocasi tekrar evlenicez diye bosanmis bi uye vardi, hatta sonrasinda gelip yeniden evlendik iste diye konu acmisti. Onun cocuk kac yaslarindaydi? Bu uye o da olabilir sanki

Ben bundan onceki uyeligiyle actigi konuyu bahtsizbedevi oldugunu dusunuyorum diye raporlamistim ama konu dagilmasin diye konuya yazmamistim. Gozden kacti sanirim cevaplanmadi ama bunda bulunduguna sevindim.😂

Bebegi kucukken ve adamla evliyken de boyle asiri takintili konulari vardi. Bu arada ben esiyle tekrar baristigina asla ve asla inanmiyorum, diger konuda ozellikle birkac defa 10000tl maasla gecinmeye calisirken bebegin babasi nerede dedim cevap vermedi. Buradaki uyeler sana geri donmeyecek dedi diye uydurdu iste dondu bakin haksiz ciktiniz gorun diye.

Bir insan senelerdir nasil bir milim bile ilerlemez hayatta, nasil bende bir sorun var farkindaligi olusturup iyilesmeye calismaz ben anlayamiyorum gercekten.

Back
X