Bu Hesaba Dikkat Edin Kizlar

babisim

oglum rabbime emanet <3
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
309
9
68
İsveç
kizlar bu hesabi bi fb sayfasindan gördum ekleyin allah rizasi icin sorularinizi cevapliyim diyordu
kendisi jinekolog oldugunu iddia ediyordu
nazi sorular sordum hic mantikli gelmedi kendimde hemsirelik okdugum icin hemen farkettim sacmaladiginin
neyse aradan gun gectikce bu bana canim cicim
demeye basladi cam ac demeye basladi allahin belasi sapik bende safim ya ne kadar ii niyetli kadin diyorum
neyse benden bazi r4esimler isteye baslayinca iice suphelendim cam acti ekran baya sisli net degildi
bu kadinla ilgili baya cok sey okudum erkek oldugunu bile söylediler lutfen sayfasini sikayrt edin kizlar
herkesi kandiriyor bu pislikler
adi : YELDA YESIM DEMIRKIRAN

O kadaaar çok benzer hesap var ki...

Hangi birini mimleyebiliriz?

Bir de sölediğiniz isme baktım.

Fb hariç hiçbir yerde adı geçmiyor.

Zaten normal olsa Dr. diye yazar, çıkar sitelerde.

Keşke biraz araştıraydınız eklemeden.

Şüphelendiğiniz halde cam açtırmışsınız ne diyeyim.
Hangi doktor facebookta kendini ekletip insanlara yardımcı olmaya çalışır Allah aşkına?
Az mantık.

Hiç bir doktorla netten konuşma ihtiyacı duymamıştım bir sorun olursa hastaneye gideriz yani bir de hemşiresiniz anlamanız gerekirdi :44:

cep telf. mesaj gelipte biz polisiz falan filanız örgüt bilgilerinize ulaşmış en kısa sürede paranızı bir poşete doldurup şuraya getirin sizi örgütün elinde kurtarıcaz yalanlarına inanıp milyarlar kaptıranları duyduktan sonra bu devede kulak . geçer üzülmeyin.

ben bu yelda yeşim demirkıran isimli kadına profilinde soru soran tüm kadınlara mesaj attım bu konu ilk yayınlandığında ,hepsi teşekkür etti ,kimi anlamiştım ben aslında dedi ,kimi evet banada saçma sapan şeyler söyledi alakasız dedi ,kimi teşekkür edip sildi bu kadını ,bende şikayet ettim facebooka ,bana öyle bir mesaj atmışki ,sen kim oluyorsunda beni şikayet ediyosun ,o.ç...ğu adi yos...a,or...pu diye bir dünya küfür etmiş ..

Son düzenleme:
gerçkten güldüm kusura bakmyınn haha çok iyi etmişsinz adamın bütün foyasını çıkarmışsınız ortaya :)

bunu bırlık olup kapattırmamız lazım hanımlar cunku benım canımı gercekten çok yaktııı başıma bela açmasından korkuyorum. hesabı sayfası falan hala duruyor ben sıkayet ettım engelledım snra ama bı tek benm etmemle olmuyor

Helal!

ne oldu ki ne yapti sana ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…