Ay ne bilim ya salaklik benimkide
ben bu yelda yeşim demirkıran isimli kadına profilinde soru soran tüm kadınlara mesaj attım bu konu ilk yayınlandığında ,hepsi teşekkür etti ,kimi anlamiştım ben aslında dedi ,kimi evet banada saçma sapan şeyler söyledi alakasız dedi ,kimi teşekkür edip sildi bu kadını ,bende şikayet ettim facebooka ,bana öyle bir mesaj atmışki ,sen kim oluyorsunda beni şikayet ediyosun ,o.ç...ğu adi yos...a,or...pu diye bir dünya küfür etmiş ..
ben bu yelda yeşim demirkıran isimli kadına profilinde soru soran tüm kadınlara mesaj attım bu konu ilk yayınlandığında ,hepsi teşekkür etti ,kimi anlamiştım ben aslında dedi ,kimi evet banada saçma sapan şeyler söyledi alakasız dedi ,kimi teşekkür edip sildi bu kadını ,bende şikayet ettim facebooka ,bana öyle bir mesaj atmışki ,sen kim oluyorsunda beni şikayet ediyosun ,o.ç...ğu adi yos...a,or...pu diye bir dünya küfür etmiş ..
bunu bırlık olup kapattırmamız lazım hanımlar cunku benım canımı gercekten çok yaktııı başıma bela açmasından korkuyorum. hesabı sayfası falan hala duruyor ben sıkayet ettım engelledım snra ama bı tek benm etmemle olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?