Bu igneyi kullanan var mı ???

11MayisSilam

ღSensizlik Bana Cok Zorღ
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
1.066
5
116
Almanya
Ben bundan önce ki tedavilerimi hep yurt dışında yaptırdım ..
Tr. de ilk kez deniyorum.
Transferim yapıldı Allah'ın izniyle test günümü bekliyorum ...

Benim size sormak istedigim ...
Transferin üstünden 1 hafta geçince proluton depot diye bir igne vuruluyorsunuz ..
Bayagı yağlı bir igne ..
Sanırım bebeklerin rahime tutunmalarını kolaylaştırmak için vurdurulmak gerekiyor ..
Bu igneyi duyan veya kullananınız var mı ???
Lütfen bilgi verin ...

Son düzenleme:
arkadaşım hayırlı olsun inşaallah test sonucun pozitif çıkar ben 3 kere tüp bebek yaptım 2 sin de dr .transferden sonra progesteron ampul adında igne vermişti yaglı ignelerdi tutunması için bence o dedigin ilaçta aynısı hangi hastanede yaptırıyosun bede yeni başladım tedaviye hakkımızda hayırlısı olsun canım kendine iyi bak :ecrin_bebek:

Ben bundan önce ki tedavilerimi hep yurt dışında yaptırdım ..
Tr. de ilk kez deniyorum.
Transferim yapıldı Allah'ın izniyle test günümü bekliyorum ...

Benim size sormak istedigim ...
Transferin üstünden 1 hafta geçince predelon depot diye bir igne vuruluyorsunuz ..
Bayagı yağlı bir igne ..
Sanırım bebeklerin rahime tutunmalarını kolaylaştırmak için vurdurulmak gerekiyor ..
Bu igneyi duyan veya kullananınız var mı ???
Lütfen bilgi verin ...

ben kullanmıştım ilk gebeliğimde.bebeğin tutunmasını sağlıyor canım.haftada bir mi 3 günde bir mi ne vurunuyordum.yan etkisi yok sanırım.dr verdiyse korkmadan vurdurabilirsin.hayırlı olsun canım.

benım tek embryo oldugundan dolayı doktorum ozlellıkle bu ıgneyı verdı sansımı arttırmak ıstıyor sanırım sabah eve hemsıre cagırıp vurdurdum
pazardan pazara vurulucakmısım cok yaglı sırıngaya bıle zor cekıldı

kızlar bende yarın bu ıgneyı vurdurabılrıım artık. bır yan etkısı varmı dıye arastırıyorum da.. ama kullananlar genelde hamılelıgın ılk donemınde kullanmıslar sanırım.. ben 28 haftada baslıyorum

ben de duymadım canım .. belki ilacın burada / Türkiyede satış izin anlaşması yapılmamıştır , o yüzden kullanmamışızdır ..
Tedavin hayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşallah ..

Back
X