Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gliforu neden verdi ki? Tarlusal tamam da glifor diyabet için pko falan gibi bişey mi var yoksa ilk defa mo adet gecikmesi oldu? İlk defa ise civanperçemi hayıt tohumu çayı içseniz hem çabucak adet olursunuz Hemde kimyasal kullanmamış olursunuzArkadaşlar adet geçilmesiyle bir umut hamis olabilirim diyip doktora gittim bana hamile olmadığımı ve bu ilacı kullanmamı söyledi ilaçlar tarlusal ve glifor sizce kullanayim mı
ilk defa geciktim 7 gün kanda bebek çıkmadı bende anlamadım onu.neden verdiGliforu neden verdi ki? Tarlusal tamam da glifor diyabet için pko falan gibi bişey mi var yoksa ilk defa mo adet gecikmesi oldu? İlk defa ise civanperçemi hayıt tohumu çayı içseniz hem çabucak adet olursunuz Hemde kimyasal kullanmamış olursunuz
7gun gecikti kanda bebek cikmadiCanim tarlusal adet olman icin diger ilaci bilmiyorum kac gun gecti istersen biraz daha bekle oyle ic
Gliforu kullanmayın bence gereksiz. Tarlusal kullanmak yada bitkisel çay içmek konusu ise size kalmışilk defa geciktim 7 gün kanda bebek çıkmadı bende anlamadım onu.neden verdi
Canim benmde boyle bisy gelmisti basima hatta gecikme bile yoktu tanidik dr olunca ve ben korunmadigima soyleynce kan ultrosn herseye baktirmisti. Yani o kanda da cikmayablr deyip baska bi kan testi daha bile yaptrmsti. Sende bekle biraz istersenArkadaşlar adet geçilmesiyle bir umut hamis olabilirim diyip doktora gittim bana hamile olmadığımı ve bu ilacı kullanmamı söyledi ilaçlar tarlusal ve glifor sizce kullanayim mı
çıkmama ihtimAli var mi kandaCanim benmde boyle bisy gelmisti basima hatta gecikme bile yoktu tanidik dr olunca ve ben korunmadigima soyleynce kan ultrosn herseye baktirmisti. Yani o kanda da cikmayablr deyip baska bi kan testi daha bile yaptrmsti. Sende bekle biraz istersen
şuan içmedim hala çıkmama kanda ihtimalinin olmadığını biliyordmİdrar testi ve baska bi hastanede yine kan testi yaptır saglık ocakları bile yapıyor sonra iç ilacı kesin emin olunca
Bence kullanma zaten sende iki uç defa boyle gecikmeler normal sayiliyor.ilk defa gecikmiş bebek düşündüğünüz için gecikme normal biraz psikolojik mesela senede benim mutlaka iki defa bazen bir hafta bazen daha az gecikmlerim olurdu adacayi icmeni öneririm hem hormonlarini düzenler hem de seni rahatlatir fakat yumurtlama döneminde içme adet olunca başla yumurtlama dönemine kadar günde bir fincan içe bilirsinilk defa geciktim 7 gün kanda bebek çıkmadı bende anlamadım onu.neden verdi
çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinBence kullanma zaten sende iki uç defa boyle gecikmeler normal sayiliyor.ilk defa gecikmiş bebek düşündüğünüz için gecikme normal biraz psikolojik mesela senede benim mutlaka iki defa bazen bir hafta bazen daha az gecikmlerim olurdu adacayi icmeni öneririm hem hormonlarini düzenler hem de seni rahatlatir fakat yumurtlama döneminde içme adet olunca başla yumurtlama dönemine kadar günde bir fincan içe bilirsin
Benm adet gecikmemisti belki bu durumda cikmayacagi icin baska bi test daha yaptrti.çıkmama ihtimAli var mi kanda
Hayatım eğer hamileysen tarlusal bebeğe zarar vermiyormuş. Tutunmasını sağlıyormuş hatta. Bir kaç doktora sormuştumArkadaşlar adet geçilmesiyle bir umut hamis olabilirim diyip doktora gittim bana hamile olmadığımı ve bu ilacı kullanmamı söyledi ilaçlar tarlusal ve glifor sizce kullanayim mı
Ultrasonda baktı mı drArkadaşlar adet geçilmesiyle bir umut hamis olabilirim diyip doktora gittim bana hamile olmadığımı ve bu ilacı kullanmamı söyledi ilaçlar tarlusal ve glifor sizce kullanayim mı
1 hafta daha bekleyip tekrar kan ver canim yine cikmassa kullan istersen. Gec döllenme olabilirilk defa geciktim 7 gün kanda bebek çıkmadı bende anlamadım onu.neden verdi