bu ilişki bitecek galiba

politician

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
941
64
53
35
İstanbul
Kızlar yine merhaba ben artık işin içinden çıkamıyorum.Anlayışlı olayım derken beceremiyorum cünkü kendimi haklı görüyorum sonuc duzelmiyor iste hiçbi şey.:(
Konuya gelirsek 3 yıllık ilişkim var bilenler vardır,ben asırı kıskanc bi insandım.sevgilimin en bastan beri söylediği. Her seyi aklıma yazdım zor zamanlarda aklıma getiriyorum ve ondan nefret etmeye calısıyorum.su anda memlekentinde calısıp kpssye hazırlanıyor ve ben ilgi görememekten sikayetciyim bu konuda da bir sürü konu actım.ben ilgisizliğinde eski sevgilililerini görüyor ya da dersanede biri var kesin falan diye düşünüyorum.su an ona yansıtmıyorum bu kısmı fakat ilgisiz oldugunu surekli söylüyorum o da sen de işin ciddiyetini anla da calıs bence diyor.2 aydır görüşemiyoruz.hem maddi olark hem de benim sınavlarım falan vardı diye.uzaktayız birbirimizden.bu da beni sıkmaya basladı..olmicak gibi geliyor.bazen diyorum ki bak 3 ay kaldı zaten eger düzelmezse o zaman ayrıl ama yok sabredemiyorum..içimden diyorumki dersanedeki kızlarla konusuyodur falan bana gelince ilgisiz :((( artık napcagımı bilmiyorum inanınki.basım catlicak gibi agrıyor su an :((((

Son düzenleme:
Sizce herkese karşı mı böyle olurum yani genel bi güvensizlik mi yoksa sevgilimde mi sorun vardır?
Bu arada ben arkadas ilişkilerimde de zor bi insanımdır..:(

Bilmem ki
Sizi tanımıyorum
Ama herkes zaman zaman ayrı kalır
Fakat herkes acaba hangi eski svegilisiyle görüşüyo diye düşünmez
O yüzden dedim güven problemi var diye

Daha önce böyle bişey yaptı mı ? Sen mi kuruyosun

Bilmem ki
Sizi tanımıyorum
Ama herkes zaman zaman ayrı kalır
Fakat herkes acaba hangi eski svegilisiyle görüşüyo diye düşünmez
O yüzden dedim güven problemi var diye

Daha önce böyle bişey yaptı mı ? Sen mi kuruyosun

Anladım evet kimse düşünmez..
Yo hayır böyle bi olay yaşamadık..Kıskandıgım kızın 6 yıllık falan bi sevgilisi de var üstelik ve sevgilimin lisedeki sevgilisi..Bana göre hala unutamamıştır..

Sizin özgüvensizlik probleminiz var kıskançlık özgüvensizlikten gelir psikolojide..ancak terapiyle düzeltebilirsin bu durumu

Sizin özgüvensizlik probleminiz var kıskançlık özgüvensizlikten gelir psikolojide..ancak terapiyle düzeltebilirsin bu durumu

Ben de bazen öyle düşünüyorum,psikoloğa gidiyorum aslında fakat kendimi tamamen acamıyorum galiba...hissettiklerimi yasadıklarımı tam anlatmıyorum :((

Anladım evet kimse düşünmez..
Yo hayır böyle bi olay yaşamadık..Kıskandıgım kızın 6 yıllık falan bi sevgilisi de var üstelik ve sevgilimin lisedeki sevgilisi..Bana göre hala unutamamıştır..

O zaman sorun sizde, aşırı kıskançsınız :31:
Taa ergenlik dönemindeki sevgilisini kıskanıyorsunuz çünkü, hemde o kişinin de kendi sevgilisi varken

Ben de bazen öyle düşünüyorum,psikoloğa gidiyorum aslında fakat kendimi tamamen acamıyorum galiba...hissettiklerimi yasadıklarımı tam anlatmıyorum :((

Canım doğru kişiye gitmiyosun demekk
Çünkü seni açmak ve güvenini kazanmak terapistin işi..turkiyede doğru terapisti bulmak çok zor sma buldum muda 1-2 sene terapiyi tamamlayana kadar bırakma..zaten doğru terspisti bulduğunda hissediceksin bence değiştir psikoloğunu..

Canım doğru kişiye gitmiyosun demekk
Çünkü seni açmak ve güvenini kazanmak terapistin işi..turkiyede doğru terapisti bulmak çok zor sma buldum muda 1-2 sene terapiyi tamamlayana kadar bırakma..zaten doğru terspisti bulduğunda hissediceksin bence değiştir psikoloğunu..
3 tane psikolog değiştirdim yine de olmuyor tam acamıyorum kendimi demekki dediğiniz gibi doğru kişiye denk gelemedim...ama ben kendimi hep halkı olduguma da inandırıyorum belki oyuzden de duzelmiyor..bu kpss sürecinde napmam gerek onu da bilemiyorum..:((

3 tane psikolog değiştirdim yine de olmuyor tam acamıyorum kendimi demekki dediğiniz gibi doğru kişiye denk gelemedim...ama ben kendimi hep halkı olduguma da inandırıyorum belki oyuzden de duzelmiyor..bu kpss sürecinde napmam gerek onu da bilemiyorum..:((

3 neki ben doğru kişiyi bulana kadar 7-8 kişi değiştirdim.turkiyede gerçekten işini düzgün yapan psikolog ve psikiyatr bulmak çok zor hepsi teyze kızı komşu oğlu modunda sohbet ediyor bir kısmıda bildiğin kendileri psikolojik sorunlı sana nasıl yardım etsinler..istanbuldaysan sana öneri verebilirim özelden

3 neki ben doğru kişiyi bulana kadar 7-8 kişi değiştirdim.turkiyede gerçekten işini düzgün yapan psikolog ve psikiyatr bulmak çok zor hepsi teyze kızı komşu oğlu modunda sohbet ediyor bir kısmıda bildiğin kendileri psikolojik sorunlı sana nasıl yardım etsinler..istanbuldaysan sana öneri verebilirim özelden

Aynen öyle bana hep ay canım işte sen cok guzelsin iyi de bi bölümün var falan filan diyolar benim istediğim bu değil ki ben zaten her seyin farkındayım :(( evet istanbuldayım önerinize sevinirim ama öğrenciyim oyuzden pahalı değildir umarım :)

Kızlar yine merhaba ben artık işin içinden çıkamıyorum.Anlayışlı olayım derken beceremiyorum cünkü kendimi haklı görüyorum sonuc duzelmiyor iste hiçbi şey.:(
Konuya gelirsek 3 yıllık ilişkim var bilenler vardır,ben asırı kıskanc bi insandım.sevgilimin en bastan beri söylediği. Her seyi aklıma yazdım zor zamanlarda aklıma getiriyorum ve ondan nefret etmeye calısıyorum.su anda memlekentinde calısıp kpssye hazırlanıyor ve ben ilgi görememekten sikayetciyim bu konuda da bir sürü konu actım.ben ilgisizliğinde eski sevgilililerini görüyor ya da dersanede biri var kesin falan diye düşünüyorum.su an ona yansıtmıyorum bu kısmı fakat ilgisiz oldugunu surekli söylüyorum o da sen de işin ciddiyetini anla da calıs bence diyor.2 aydır görüşemiyoruz.hem maddi olark hem de benim sınavlarım falan vardı diye.uzaktayız birbirimizden.bu da beni sıkmaya basladı..olmicak gibi geliyor.bazen diyorum ki bak 3 ay kaldı zaten eger düzelmezse o zaman ayrıl ama yok sabredemiyorum..içimden diyorumki dersanedeki kızlarla konusuyodur falan bana gelince ilgisiz :((( artık napcagımı bilmiyorum inanınki.basım catlicak gibi agrıyor su an :(((

işaretlediğim kısım bu kişinin ne dertte olduğunu gösteriyor ve mesaj şu "ders çalışmam lazım" ciddiye alıyor demek ki. erkek nihayetinde iş güç sahibi olması lazım

Sizce herkese karşı mı böyle olurum yani genel bi güvensizlik mi yoksa sevgilimde mi sorun vardır?
Bu arada ben arkadas ilişkilerimde de zor bi insanımdır..:(
çocuk da bir sıkıntı göremedim. olaya bakışınızı değiştirin bence.
eğer yapınız buysa karşınızdaki bekaret yemini etmiş bir rahip dahi olsa güvenemezsiniz

işaretlediğim kısım bu kişinin ne dertte olduğunu gösteriyor ve mesaj şu "ders çalışmam lazım" ciddiye alıyor demek ki. erkek nihayetinde iş güç sahibi olması lazım

çocuk da bir sıkıntı göremedim. olaya bakışınızı değiştirin bence.
eğer yapınız buysa karşınızdaki bekaret yemini etmiş bir rahip dahi olsa güvenemezsiniz

Haklısınız özellikke son cümlenizi cok beğendim :)
Ben hep kendimi haklı görüyorum işte..O ise hırslıdır ve kpss onun için ve ikimiz için tek cıkar yol o yuzden bu kadar sert..Benim de anlamamı istiyor ama ben özele de girerim yaa diye gevsek davranıyorum devlet istememe ragmen... Ah bilmiyorummm :(((

Haklısınız özellikke son cümlenizi cok beğendim :)
Ben hep kendimi haklı görüyorum işte..O ise hırslıdır ve kpss onun için ve ikimiz için tek cıkar yol o yuzden bu kadar sert..Benim de anlamamı istiyor ama ben özele de girerim yaa diye gevsek davranıyorum devlet istememe ragmen... Ah bilmiyorummm :(((

bilmeyecek bir şey yok ki paranoyadan kurtulup ders çalışacaksınız bunun için gerekirse destek alacaksınız.
pekçok insan kabul etmese de kıskançlık (yani bu kadar uç bir noktada olması) psikolojik bir sıkıntıdır.
kendinize kötülük yapmak istiyorsanız bu şekilde devam edin
bu ilişki sizin için kıymetliyse çözüm çok açık

bilmeyecek bir şey yok ki paranoyadan kurtulup ders çalışacaksınız bunun için gerekirse destek alacaksınız.
pekçok insan kabul etmese de kıskançlık (yani bu kadar uç bir noktada olması) psikolojik bir sıkıntıdır.
kendinize kötülük yapmak istiyorsanız bu şekilde devam edin
bu ilişki sizin için kıymetliyse çözüm çok açık
Sert yazmakta haklısınız evet kendimi toparlamam lazım...yardımınız ve yorumlarınız için teşekkürler umarım her sey düzelir...

Bu kadar güvensizliğin olduğu bir yerde ne aşk nede saygı olur ..

Bence kendini yormadan bitirin derim ...

Demeyin öyle :(( aslında benim su an için tek derdim su lanet kpss den dolayı görüşememek...kıskanclıgım eskisi kadr yok fakat işte görüşemeyince ondan nefret etmek için eskileri getiriyorum aklıma...
Ama haklısınız..

Açık söyleyeyim yerinde olsam böyle güvensiz bir ilişkiyi sürdürmezdim.
Sürekli kurarak onun da kendimin de hayatımızı zehretmezdim.
Belli ki psikoljin bir ilişkiyi kaldırabilecek durumda değil şu anda.
Önce sağlığını kavuş,sonra istediğini yaşa.
Kendini ve onu mutsuz ederek zamanını boşa harcama.

Back
X