• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu İlişkiye Başlamak Konusunda Kararsızım..

Mesela .
Üniversiteden arkadaşı onun bulunduğu şehirde işe girmiş.
Ev tuttuk filan dedi
Dedim hayırlı olsun
Ev düzme işlerini görmeliydin Summe , annem her şeyi halletti el koydu şöyle oldu böyle oldu.
Gene laf cup anneye .

Ya da mesela bi iş yapsam yemek vs , annem şöyle yapar :KK70: Bir yandan komik yani.
Annesi otoriter biri mi acaba ya da her işe el atanlardan :KK43:

Böyle düşünmene sevindimm :) Bence de sen çok sevimli birisin..
Canım cocuğun karakteri iyi , önceden tanıyorum evet ama bu annecilik beni çok düşündürüyor....
Çünki hayatımda en sonuncudan sonra bir daha aşık olabiliceğimi düşünmüyorum zaten...
Benmle ilgilenen beni düşünen biri gibi şimdi , ya da bana öyle geliyor bilmiyorum.
Kız bu arada ben saçımı yaptm başardım yani @KilicBaligi sağolsun.
Sen ne yaptın ? :KK70:
O zaman denemeye değer, zamanla belli olur o anneciliği :) kız bastım koyu rengi kendi saç rengim oldu tesadüfen, artık boyamıyorum, biraz daha uzasın ombre yapacağım :D artık dibe boya sürmek yok valla bıktım :D

Annesine bagimli olmayan biri cikar karsina elbet. Benim cikti. Kardesim de bagli degildir mesela. Yani var bu tur erkekler. Cok anne diyeni ben istemem cunku ben de demem surekli annem annem diye. Sagolsunlar buyuttuler, okuduk felan ama kendi hayatim oldugunun farkindayim.
Iyice tart öyle başla bence ilişkiye.

Annesine bagimli olmayan biri cikar karsina elbet. Benim cikti. Kardesim de bagli degildir mesela. Yani var bu tur erkekler. Cok anne diyeni ben istemem cunku ben de demem surekli annem annem diye. Sagolsunlar buyuttuler, okuduk felan ama kendi hayatim oldugunun farkindayim.
Katılıyorum benimki de bağlı değildir. Annesi birkaç deneme yaptı baktı ters tepiyor geri çekildi mecburen. Ters tepmese daha ileri gidecekti. Olay bu kadar basit aslında. 10 senelik tecrübe konusuyor:KK53:

Annesi otoriter biri mi acaba ya da her işe el atanlardan :KK43:
Aynen sanırım öyle ve bu çok rahatsız edici (benim için ) ...
Ama onun için annesini mükemmel yapan özelliklerinden biri , her işi en iyi o bilir
Ben bana karışılmasın isterim , evde bile çoğu zaman odamda yalnız pineklerim.
Mesela şakayla karışık depresyondayım filan yaptm bana verdiği cevap
"bizde annem depresyon vesaire şeyleri yasakladı ."

Ama onun için annesini mükemmel yapan özelliklerinden biri , her işi en iyi o bilir
Bence anne muhabbetinin şimdiden bu derece rahatsız edici boyutta olması iyiye işaret değil. Kafana daha uygunları çıkar elbet...

Bence anneden fazla bahsedilmesinden ziyade "her şeyin en iyisini o bilir" düşüncesi tehlikeli. Eve eşya seçerken ya da bebek bakımında zaten hepsi her şeyin en iyisini bildiğini sanarken, ogulun simdiden böyle düşünmesi tehlikeli.

O zaman denemeye değer, zamanla belli olur o anneciliği :) kız bastım koyu rengi kendi saç rengim oldu tesadüfen, artık boyamıyorum, biraz daha uzasın ombre yapacağım :KK70: artık dibe boya sürmek yok valla bıktım :KK70:
Oda iyiymişş iyice bak canlandır barii..
Hayırlısı ya

Katılıyorum benimki de bağlı değildir. Annesi birkaç deneme yaptı baktı ters tepiyor geri çekildi mecburen. Ters tepmese daha ileri gidecekti. Olay bu kadar basit aslında. 10 senelik tecrübe konusuyor:KK53:
Ben bu çocuğun annesi bi terslik yapsa annesini tutacağını düşünüyorum
Yani bu halleri bende onu canlandırıyo :D

Bende aynen böyle düşünüyorum.
Böyle sürekli anne anne anne ..
Kendi annemide onun annesini de hayatımın merkezinde istemem yani.

Ama o öyle olmasını istediği için onunla seni kandırmaya çalışıyor güya kendince şirin görünür ama artık günümüzde kadınlar kaynana zulmü yaşıyor , eskiden bu zulm bedenseldi ama şimdi piskolojik , mesela her hafta sonu kaynanaya gidilme zorunluğu gibi ki bende gördüm bu muameleleri aman şu erkekten uzak dur
Bende aynen böyle düşünüyorum.
Böyle sürekli anne anne anne ..
Kendi annemide onun annesini de hayatımın merkezinde istemem yani.

Ama o öyle olmasını istediği için onunla seni kandırmaya çalışıyor güya kendince şirin görünür ama artık günümüzde kadınlar kaynana zulmü yaşıyor , eskiden bu zulm bedenseldi ama şimdi piskolojik , mesela her hafta sonu kaynanaya gidilme zorunluğu gibi ki bende gördüm bu muameleleri aman şu erkekten uzak dur
Doğru belki de bilerek alıştırıyo kendi aklınca sürekli anne anne diyor.
Sevimli göstermeye çalışıyorduysa hiç olmadı o ayrı mesele de...

Bence şöyle birşey de olabilir,seninle ciddi bir ilişki düşündüğünden annesini sevmen,tanıman,evlilik fikrine ısınman için hep annesinden ve iyi hallerinden bahsediyordur.Gelinleri yani bizleri en çok düşündüren konu kayınvaldeyle olan iletişim,erkek arkadaşınızda bunun farkındaysa bak benim annem şöyle iyi biri anlaşırsınız gibilerinden sinyal vermeye çalışıyo olabilir.....Ama ! böyle bir durum değilse her buluşmada annesinden bahsediyorsa ve her lafı annesine getiriyorsa bu biraz hastalıklı bir durum gibi geliyor bana.

Ben bu çocuğun annesi bi terslik yapsa annesini tutacağını düşünüyorum
Yani bu halleri bende onu canlandırıyo :KK70:
Potansiyel varsa gerçeğe dönüşüyor genelde. Çevremde hep evliler var ordan biliyorum. Ama yine de kestir &at diyemiyorum. Biraz daha gözlemleyin derim. Bir de bu adam kaç yaşında? Kaç yıldır çalışıyor? Maaşını nasıl değerlendiriyor acaba? Yani annesi buna da yön veriyor mu, bilginiz var mı?

Bence şöyle birşey de olabilir,seninle ciddi bir ilişki düşündüğünden annesini sevmen,tanıman,evlilik fikrine ısınman için hep annesinden ve iyi hallerinden bahsediyordur.Gelinleri yani bizleri en çok düşündüren konu kayınvaldeyle olan iletişim,erkek arkadaşınızda bunun farkındaysa bak benim annem şöyle iyi biri anlaşırsınız gibilerinden sinyal vermeye çalışıyo olabilir.....Ama ! böyle bir durum değilse her buluşmada annesinden bahsediyorsa ve her lafı annesine getiriyorsa bu biraz hastalıklı bir durum gibi geliyor bana.
Korkuyorum işte , bunu anlayamam ki içlerine girmeden ...
Kafamı karıştırıyor. . .

Potansiyel varsa gerçeğe dönüşüyor genelde. Çevremde hep evliler var ordan biliyorum. Ama yine de kestir &at diyemiyorum. Biraz daha gözlemleyin derim. Bir de bu adam kaç yaşında? Kaç yıldır çalışıyor? Maaşını nasıl değerlendiriyor acaba? Yani annesi buna da yön veriyor mu, bilginiz var mı?
Ben 21 o 24 yaşında daha bu yıl içinde çalışmaya başladı, bilgisayarını değiştirdi bildiğim kadarıyla.
Ha demişti anneme bişeyler aldım hayırdı evladım ben diye. :KK53:
Ama bu sayılmaz yani bence , ilk işe girince bende hediye yapmak isterim anneme yani.

Ben 21 o 24 yaşında daha bu yıl içinde çalışmaya başladı, bilgisayarını değiştirdi bildiğim kadarıyla.
Ha demişti anneme bişeyler aldım hayırdı evladım ben diye. :KK53:
Ama bu sayılmaz yani bence , ilk işe girince bende hediye yapmak isterim anneme yani.
Daha evliliğe uzun zaman var gibi görünüyor. Tanıyın isterseniz. Zaten kısa zamanda kokusu çıkar :KK33:

Back
X