Bu iliskiyi nerden tutsam elimde kaliyor

Bizdede öyleydi ben iletişime açık olduğum için 3 yıla yakın sürdü evlilik.. sonunda bende yoruldum tartışmalardan iletişim kurma çabalarını bıraktım sonuç 2,5 aydır ayrıyız ve hiç iletişim yok çocuğumuz olmasına rağmen ..
[/QUOTE
Evet basit bi problem gibi görünüyor ama değil bi insandan ayrılmak için sadece aldatmak yada soğumak gibi sebepler olmuyor .iletişimde büyük bir problem .siz bosandiniz mi ayrı mi yasiyorsunuz

diyorum ya onda bi dengesizlik var ikizler burcundan ötürü ailesiyle de öyle çünkü sadece bana karşı değil bi kavgacı yani var yani ama sadece sözsel şiddet yani hic yoktur
Bende ikizler burcuyum 😁 evet zaman zaman benim de dengesizliklerim oluyor bazen haksiz yere tartisma cikarabiliyorum yersiz parlamalarım da oluyor, ama evet yaptigim yersizdi ve sacmaydi deyip kabul edip bi daha yapmamaya ozen gosteriyorum. Esinin sanirim haksiz oldugunu kabul etme, öz elestiri yapabilme yetenegi biraz zayif. Tek tarafli da olmaz tabi sabret cok ciddi agir problemler olmadigi surece cozulmeyecek mesele yok bence.

Bende ikizler burcuyum 😁 evet zaman zaman benim de dengesizliklerim oluyor bazen haksiz yere tartisma cikarabiliyorum yersiz parlamalarım da oluyor, ama evet yaptigim yersizdi ve sacmaydi deyip kabul edip bi daha yapmamaya ozen gosteriyorum. Esinin sanirim haksiz oldugunu kabul etme, öz elestiri yapabilme yetenegi biraz zayif. Tek tarafli da olmaz tabi sabret cok ciddi agir problemler olmadigi surece cozulmeyecek mesele yok bence.
evet aynen oyle farkına varıyor o da tabi ki ama özür dileme huyu yok.ben hatalıysam özurde dilerim yalvaririmda ama o öyle degıl sanki hep haklı o hep haklı

Resmî olarak boşanmadık davayı açmasını söyledik açmadı henüz , o hiçbirşey konuşmadan, gönlümü almadan düzelme olduğunu göstermeden eve kendim döneyim istiyor, benim için sevgi ön planda oldu hep onun için gurur.. yıkılırsa onun gururundan yıkılacak ama sorsan tekme tokat yediğim halde suçlu bendirim yine .. herşeyin başı iletişimsizlik bizi bu hallere getirdi 😔

Resmî olarak boşanmadık davayı açmasını söyledik açmadı henüz , o hiçbirşey konuşmadan, gönlümü almadan düzelme olduğunu göstermeden eve kendim döneyim istiyor, benim için sevgi ön planda oldu hep onun için gurur.. yıkılırsa onun gururundan yıkılacak ama sorsan tekme tokat yediğim halde suçlu bendirim yine .. herşeyin başı iletişimsizlik bizi bu hallere getirdi 😔
üzüldüm canım ,tekme tokat derken şiddet mi uyguladi eget öyleyse ondan bekleme sen ac davanı şiddet çok farklı bir boyut.yani ben üst kattaki komşu bile dayak yerken yüreğim agzima geliyor allah korusun

üzüldüm canım ,tekme tokat derken şiddet mi uyguladi eget öyleyse ondan bekleme sen ac davanı şiddet çok farklı bir boyut.yani ben üst kattaki komşu bile dayak yerken yüreğim agzima geliyor allah korusun
Evet şiddet uyguladı onun yaptığı psikolojik şiddetlerin yanında bu neki dedim ama tabi ki affedilir gibi değil dava açılınca bunları söyleyeceğim

3 gunluk hayatta en sevdigine gurur mu olur .Kavga edin ama kusmeyin hicbirsey olmamıs gibi konusmaya devam edin .
O da alısir kusmez .Evlilik oturana kadar yaşlar oturana kadar olur öyle .

İyi aksamlar ,daha öncede yazmıştım konuyla ilgili...yani o kadar doluyum ki başlıktada yazdığım gibi nerden tutarsam tutayım hicbir yerden tutulur yani yok.bu sevgi eksikliği değil ,bu aldatilma değil bu sadece iletişim kuramama anlasamama ..bi tarafta bi zamanlar deli gibi sevdiğiniz adam bir tarafta Şuan da gelmiş olduğumuz durum...bazen sevgi yetmiyor iki kişi konuşup anlaşmıyorsa yetmiyor.bir insan her ağzını açtığında kavga etmeyi nasıl başarır biz basariyoruz her dakika her saniye...geldigimiz noktadan korkuyorum
ay bu benim ilişkim valla beşinci yılımda ayrıldım o kadar söylüyorum inşallah sonunuz farklı olur

3 gunluk hayatta en sevdigine gurur mu olur .Kavga edin ama kusmeyin hicbirsey olmamıs gibi konusmaya devam edin .
O da alısir kusmez .Evlilik oturana kadar yaşlar oturana kadar olur öyle .
O artik 35 olcak canım ben 29 yaşındayım yani ben onu tanidiimdan beri öyle bunda yaşın oturacağı yok hatta huysuz yasli ihtiyarlar var ya onun gibi olabilir ilerde

Back
X