Hala pişman olsa kalkıp da durup duruken bunları sana anlatmaz. Hani kavga etseniz de kızgınlıkla söylese seni üzmek istedi derim ama öyle bir şey de yok. Demek oluyor ki seni suçlayarak değil de sadece mazisini paylaşmak istemiş e yaşında büyük hani. Benim annem de kaldırıp bana eski aşkından bahsediyor bazen. Şimdi bu babamı sevmediği, yaptığı evlilikten pişman olduğu anlamına gelmez. Anne kız dertleşmek istemiş kendince ama sözleri biraz kaba saba düşüncesizce seçmiş.
Valla kızken aşık olmak, yurt dışında yaşamak isterdim ama işte olmadı sana hamile kalınca kaldı deseydi bu kadar kırılmazdın emin ol. Birazcık melodramatik takılmış sen de çok etkilenmişsin maşallah :))))))))))))
Benim annem de erkek kardeşimi aldıracakmış anneannem sütümü helal etmem demiş. O zamanlar fakirlermiş. Erkek kardeşim hiiç de takmıyor valla. Zaten bu onu sevmediği anlamına de gelmiyor.
Diyelim ki seni gerçekten istemedi. Ne var yani bunda canım. İnsan tanımadığı birini, tatmadığı bir duyguyu o olmasa da olur diyerek istemeyebilir sıkıysa aynı şeyi şimdi söylesin bakalım.