Bu insanın sorunu ne sizce kızlar?

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
Kızlar görüştüğüm ama samimi olmadığım bir kız arkadaşım var aynı mahalleden sayılırız
Bu kız aslında iyi biri ama davranışları bana çok batıyor
Mesela bir konu hakkında sürekli anlatır akıl verir ama ben şöyle de yapabilirsin desem "tamam kapatalım konuyu" der siler atar
Başka bir örnek, diyelim ki hasta oldu şunu yap derim aman "yaparım bir ara der" ama bana bişey olsa bir sürü tavsiye verir
Bütün erkeklerin kendine bakmasını ister onları tabiri caizse parmağında oynatır ama kendisine yapılan en ufak hatayı kabullenmez o kişiyi siler
Bu yüzden çok yalnız biri hiç arkadaşı yok bende kaçıcam az kaldı:25:
Sorunu ne sizce bu insanın? Bencil mi? Hasta mı?

Kimbilir belki de yalnızlıktan hoşlanıyordur.
Hani herkes kaçmış ya yanından,bir şikayeti olsa değişmeye çabalardı bence.
Biraz kendime benzettim,ben de pek kulak asmam bana verilen tavsiyelere..
Güzel güzel giyinip süslenip herkesin bana bakmasından da çok hoşlanırım ayrıca.

Kimbilir belki de yalnızlıktan hoşlanıyordur.
Hani herkes kaçmış ya yanından,bir şikayeti olsa değişmeye çabalardı bence.
Biraz kendime benzettim,ben de pek kulak asmam bana verilen tavsiyelere..
Güzel güzel giyinip süslenip herkesin bana bakmasından da çok hoşlanırım ayrıca.

bende kimseye haddim olmayan tavsiyeler vermem zaten sohbet arasında şöyle oldu diye anlatırsa içgüdüsel olarak şöylede yapabilirsin denir kulak asmasa da bir ara diye terslemek normal mi sence
ayrıca ondaki beğenilme duygusu değil istediği herşeye sahip olma isteği

bende kimseye haddim olmayan tavsiyeler vermem zaten sohbet arasında şöyle oldu diye anlatırsa içgüdüsel olarak şöylede yapabilirsin denir kulak asmasa da bir ara diye terslemek normal mi sence

Ona göre normal ki hayatına bu şekilde mutlu olarak devam ediyor.
Bence sallama.
Sıkılıyorsan da görüşme,ne mecburiyetin var ki?

psikolojisi bozuk bence her şeyi ben yaparım ben bilirim herkese de kendim yol veririm kimse benden rahatsız demiyordur düşünmüyordur bile yani beğenmiyorsan hal ve hareketlerini görüşme bence çünkü seni çok sıkar

Zaten samimi olmadığınız biriymiş. Sizi rahatsız ediyorsa hiç görüşmeyin. En birinci benim sendromu olabilir.

canım sana mesaj atamıyorum bu uyarıyı alıyorum

• Dionisa isimli üyemizi arkadaş listenize eklerseniz mesaj yazabilirsiniz. Bu sebepten dolayı özel mesajınızı gönderemiyoruz.

Hala pişman olsa kalkıp da durup duruken bunları sana anlatmaz. Hani kavga etseniz de kızgınlıkla söylese seni üzmek istedi derim ama öyle bir şey de yok. Demek oluyor ki seni suçlayarak değil de sadece mazisini paylaşmak istemiş e yaşında büyük hani. Benim annem de kaldırıp bana eski aşkından bahsediyor bazen. Şimdi bu babamı sevmediği, yaptığı evlilikten pişman olduğu anlamına gelmez. Anne kız dertleşmek istemiş kendince ama sözleri biraz kaba saba düşüncesizce seçmiş.

Valla kızken aşık olmak, yurt dışında yaşamak isterdim ama işte olmadı sana hamile kalınca kaldı deseydi bu kadar kırılmazdın emin ol. Birazcık melodramatik takılmış sen de çok etkilenmişsin maşallah :))))))))))))

Benim annem de erkek kardeşimi aldıracakmış anneannem sütümü helal etmem demiş. O zamanlar fakirlermiş. Erkek kardeşim hiiç de takmıyor valla. Zaten bu onu sevmediği anlamına de gelmiyor.

Diyelim ki seni gerçekten istemedi. Ne var yani bunda canım. İnsan tanımadığı birini, tatmadığı bir duyguyu o olmasa da olur diyerek istemeyebilir sıkıysa aynı şeyi şimdi söylesin bakalım.

Back
X