- 13 Eylül 2011
- 352
- 21
- 68
Annem haftaiçleri bende haftasonları çalıştığımdan çok yakın bir arkadaşımla gelinlik bakmaya gideceğim bu hafta, beğendiğim yerler ve gelinlikler olursa elbet bir şekilde ayarlayıp annemle tekrar gideceğiz.
Benim aklımı karıştıran belki de size çok komik gelecek ama ne kadar araştırdıysam bulamadım internette bir yanıt.
Bu iş nasıl oluyor tam olarak?
Yani mağazalara gitmeden randevu mu almam lazım? Hemen o gün gelinlik almayacağım sonuçta, daha ne tarz model bana yakışır onu bile bilmiyorum, birkaç tane deneyip öğrenmek istiyorum. Ama nedense denetmeyecekler bana gibi geliyor. Bilmiyorum komik sanırım bu sorduğum, nasıl yapılyor bu iş biri bana anlatabilir mi lütfen?
İzmir' deyim bu arada, kemeraltı, çankaya ve alsancak civarında bakmayı planladık. İçime uygun çamaşır giyip, yanıma topuklu ayakkabı alacağım ve ilk mağazaya bodoslama girip ben gelinlik denemek istiyorum diyeceğim bu mudur?
Bu işin raconu nedir? nasıl bir yaklaşım sergilemeli?
Benim aklımı karıştıran belki de size çok komik gelecek ama ne kadar araştırdıysam bulamadım internette bir yanıt.
Bu iş nasıl oluyor tam olarak?

İzmir' deyim bu arada, kemeraltı, çankaya ve alsancak civarında bakmayı planladık. İçime uygun çamaşır giyip, yanıma topuklu ayakkabı alacağım ve ilk mağazaya bodoslama girip ben gelinlik denemek istiyorum diyeceğim bu mudur?