bu iş olur mu ki?

gecerzaman

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2017
66
33
18
35
Herkese iyi geceler. Fikir almak istediğim bir konu var. Turistik bir sahil ilçesinde yaşıyorum. varlığından 1-2 aydır haberdar olduğum ancak 2 haftadır muhabbet kurduğum bir erkek var. Bulunduğumuz ilçede herkes birbirini tanır neredeyse.bu kişinin ablamın eşiyle akrabalığı varmış ve uzun yıllardır görüşürlermiş.ayrıca bu kişi kuzeniyle iş yapıyor ve kuzenin eşi de meğer ablamın arkadaşıymış.kendisiyle konuşunca öğrendim.
Öncelikle yapacağım açıklamaları küçümsediğim için değil, gerçekten kafama takıldığı için yazdığımı bilmenizi isterim. Konuştuğum bu erkek üniversite okumamış.böyle konuları hiç gözetmesem de sonradan baya zengin olduklarını öğrendim.kendi işi var ve bu ilçe bu konularda biraz değişik.insanlar birbirlerini parasına göre değerlendirir ve paralarına güvenirler.mesela burada üniversiteli bir kız sırf zengin diye kültür farkı çok olan biriyle evlenebilir,örnekleri çok.Burası turistik bir ilçe olsa da yerli halkın aslı yörük olduğu için bazı şeyler hiç değişmemiş olabiliyor.mesela bu adamın da konuşma tarzı ve diksiyonu taşralı tarzında. bu arada ben serbest meslek icra ediyorum, prestijli,kazanmaya ve ilerlemeye açık bir meslek. kimseyi oyalamayı ve duygularıyla oynamayı sevmesem de kafam çok karışık. Açıkçası üniversite okumamış ve taşra ruhu yaşayan biriyle olma ihtimalini hiç düşünmemiştim bile.kendim üstün gördüğüm için değil ama bu farklar sorun olur mu, ilerde ona Olan bakışımı değiştirir mi diye endişe ettim.çünkü kimse bunu haketmez.2 kez buluştuk ve açıkçası hiç elektrik alamadım.hiç heyecanlanmadım.ama ters biri hareketi olmadı şimdilik.sadece bazı inceliklerden biraz habersiz.yaşım da 28 oldu, karşı cinse büyük bir güvensizlik sorunum var ve önüme her geleni de geri çevirmek istemiyorum.6 ay önce kalbimi çok kıran bir ilişkiden çıktım ve ben de kalp kırmak istemem.biraz tanımaya çalışmalı mıyım yoksa kalbini kırmadan uzak mı durmalıyım?
 
karşı tarafa çok umut vermeden tanımaya çalışmalısınız biraz daha yani ben olsam öyle yapardım.çünkü ben o elektriği zamanla alıyorum zaten. bi de sizi rahatsız eden şeyler şeklen şeyler ben bunları önemsemezdim şahsen. çünkü belki güvenilir merhametli biridir. kültür seviyesi olarak denk olmak çok önemli ama tam olarak ruhu doyurduğu söylenemez merhametli mi dürüst mü bana değer veriyor mu benim önceliğim bu sorular
 
Hiç etkilenme elektrik alımı falan olmamış. Bir de bazı inceliklerden habersizmiş. Diğer konuları bilmem ama bunlar sorun olur
 
karşı tarafa çok umut vermeden tanımaya çalışmalısınız biraz daha yani ben olsam öyle yapardım.çünkü ben o elektriği zamanla alıyorum zaten. bi de sizi rahatsız eden şeyler şeklen şeyler ben bunları önemsemezdim şahsen. çünkü belki güvenilir merhametli biridir. kültür seviyesi olarak denk olmak çok önemli ama tam olarak ruhu doyurduğu söylenemez merhametli mi dürüst mü bana değer veriyor mu benim önceliğim bu sorular
aslında ben de bunları önemsiyorum. ben biraz daha Adım atsam arkası gelecek hissediyorum ama tanımak için geri duruyorum hep.
 
Kultur farki varsa kesinlikle olmaz diyorum ben, en yakinimda gordum cunku bunu. Annem ve babam evlendiklerinde babam yuksek lisans, annemse lise mezunuymus. Ayrica yetistikleri aileler de bambaska,babam dibine kadar ataerkil bir kulturden gelirken annemse anaerkil, kadinlarin cekip cevirdigi bir ailede buyumus. Dolayisiyla aralarindaki her sey problem oldu, babam surekli annemi ezikledi. Yaklasik 30 yildir evliler ama bu tamamen onlarin inadindan kaynaklaniyor, kesinlikle hayatimda gordugum en mutsuz ciftler.
 
Bana olmaz gibi geldi çünkü eğer biraz elektirik alabilseydiniz öğrenim durumunu ve şivesini dert etmezdiniz. Ne kendi vaktinizi nede karşıdaki insanın vaktini harcamayin derim.
 
Hiç elektirik alamadım diyorsunuz.şüpheleriniz de var.başında iken karşı taraf da ümitlenmemişken bitirin bence
 
Etkilenmemişsin ki. Adam yüksek lisan yapsa yine bir kulp bulurdun bana göre olmaz bu iş her şeyden önce senin etkilenmen önemli. Ben "zamanla severim,aşık olurum" masallarına hiç inanmıyorum.
 
tek sorun sizin hoşlanmamış olmanız. insan etkilenince elektrik alınca hiç bir şey sorun olmuyor. elektrik olmayınca kafalar karışık oluyor.
 
Back
X