• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu işi almam lazim ?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Salı günü h&m e iş görüsmesine gideceğim.Şuan ki işimden de firmadanda nefret ediyorum.Bu işi almam lazım.H&m de hep aykırı tarzi olan insanlar,gayler falan çalisiyormuş.Ben normal biriyim.Sizce gorusmeye nasil giyinip gideyim.Ayrica bana neden h&m, neden seni alalim, en kotu huyun ne gibi sorular sorarlarsa ne cevap vermeliyim.Lutfen yardimci olun.Suan ki is yerimden kurtulmam lazim.Mobing uyguluyolar resmen.Bana mulakat konusunda yardimci olun lutfen.İki uc mulakat yapiyorlarmiş.önce tek kisiyle gorusme sonra uc kisi karsisinda konusuyormussun.Deneyimim var ama korkuyorum.s

muhtemelen ne kadar hümanist ve önyargısız olduğuna bakıyorlardır, translara lgbti üyelere homoseksüellere karşı ne kadar önyargısız olduğunuza, ne kadar bilgili olduğunuza bakarlar.

feminist ve cesur kadın lgbti birey konseptleri var. yani mağazasına gelmiş bir transeksüel mini etek aldığında gözünü deviren bir satış görevlisi istemeyeceklerdir muhtemelen.

ben gitsem muhtemelen 2 dkda kabul ederlerdi, ister istemez her konuşmayı kadınların özgürlüğüne getirip brifing veriyorum, geçen gün kendimden küçük iki erkek arkadaşla konuşurken türkiyede kadınların durumuna çevirmişim muhabbeti onu fark ettim :KK53:

mesela athena'nın yeni klibinin muhabbetini açın.

hoş bu dediklerimi gerçekten bu kafadaysanız yapın, eğer önyargılarınız varsa, mini etek giyen kadına kötü gözle bakıyorsanız, trans bireye ucubik muamelesi yapıyorsanız kendinizi olduğunuzdan farklı göstermeyin, hak eden biri alsın işi.

Bence kendin ol normal hayatında nasıl giyiniyorsan nasıl düşünüyorsan o şekilde ve deneyimlerini yansıt aklına da milletin laflarını takma sonuçta herkes ordaki çalışanların tıpatıp aynısı olacak değil ya . Umarım herşey istediğin gibi olur ve bu işi kaparsın :halay:

Kendin olmazsan bu işten de nefret edersin
İşe alınan kişi diğerleriyle uyumlu ve belirli yetileri olmalıdır
Ne zamana kadar olmadığın biri gibi davranabilirsin ?
Genellikle gay veya trans ların alınması
Adamlar bir kere kendi tarzı var
Herkesle iletişim kurabiliyorlar
Belli bir özgüvenleri var dışardan bakılınca bu adam bu işten anlar diyorsun
Sende böyle ol senide alsınlar .

Yalnız o değil de H&m nin erkek mankenleri kadar kalşteli manken yok :KK53:
Allah
herkeze H&M mankeni koca nasip etsin :D :D
Pozisyon olarak neye başvurdun ? Ona göre tanışalım ;)

Hani şaka bir yana :işsiz:( her şakanın gerçeklik payı var :D )
Hangi pozisyona başvurduysan
O pozisyonun elamanının sen olduğunu kanıtla
Bu işi senden başkası yapamazmış gibi takıl yine
Transları gayleri boş ver

Çok alışveriş yaptığım bir mağazadır, fiyat uygunluğu ve seçenek çokluğu açısından.
Ama hiç öyle aykırı dediğiniz bir çalışana denk gelmedim.
Sadece diğer mağazalardan farklı olarak, müşterilerine 2.sınıf muamelesi yapmazlar, gayet yardımsever ve kibarlardır genelinde.
Kadınlar için bir kıstas görmedim ama erkekleri hep yakışıklı mı alıyorlar nedir, hepsi mankenlere taş çıkarır vaziyette.

muhtemelen ne kadar hümanist ve önyargısız olduğuna bakıyorlardır, translara lgbti üyelere homoseksüellere karşı ne kadar önyargısız olduğunuza, ne kadar bilgili olduğunuza bakarlar.

feminist ve cesur kadın lgbti birey konseptleri var. yani mağazasına gelmiş bir transeksüel mini etek aldığında gözünü deviren bir satış görevlisi istemeyeceklerdir muhtemelen.

ben gitsem muhtemelen 2 dkda kabul ederlerdi, ister istemez her konuşmayı kadınların özgürlüğüne getirip brifing veriyorum, geçen gün kendimden küçük iki erkek arkadaşla konuşurken türkiyede kadınların durumuna çevirmişim muhabbeti onu fark ettim :KK53:

mesela athena'nın yeni klibinin muhabbetini açın.

hoş bu dediklerimi gerçekten bu kafadaysanız yapın, eğer önyargılarınız varsa, mini etek giyen kadına kötü gözle bakıyorsanız, trans bireye ucubik muamelesi yapıyorsanız kendinizi olduğunuzdan farklı göstermeyin, hak eden biri alsın işi.

Tabiki o gözle bakmiyorum.Ben onlarin bunlara baktigini dusunmemistim.ama cok gay falan caliisiyo firmada.hatta gayin biri iş adamiyla evlencekmiş.Tarza falan bakiyolar sanirim.

Bence kendin ol normal hayatında nasıl giyiniyorsan nasıl düşünüyorsan o şekilde ve deneyimlerini yansıt aklına da milletin laflarını takma sonuçta herkes ordaki çalışanların tıpatıp aynısı olacak değil ya . Umarım herşey istediğin gibi olur ve bu işi kaparsın :halay:
İnsallah canim :-)

Kendin olmazsan bu işten de nefret edersin
İşe alınan kişi diğerleriyle uyumlu ve belirli yetileri olmalıdır
Ne zamana kadar olmadığın biri gibi davranabilirsin ?
Genellikle gay veya trans ların alınması
Adamlar bir kere kendi tarzı var
Herkesle iletişim kurabiliyorlar
Belli bir özgüvenleri var dışardan bakılınca bu adam bu işten anlar diyorsun
Sende böyle ol senide alsınlar .
Evet haklisin.Kendi tarzimda gidicem.Zaten guzel giyiniyorum.Gorusmeye yirtik kot falan giyim diyorum hattta

Yalnız o değil de H&m nin erkek mankenleri kadar kalşteli manken yok :KK53:
Allah
herkeze H&M mankeni koca nasip etsin :KK70: :KK70:
Pozisyon olarak neye başvurdun ? Ona göre tanışalım :KK66:

Hani şaka bir yana :işsiz:( her şakanın gerçeklik payı var :KK70: )
Hangi pozisyona başvurduysan
O pozisyonun elamanının sen olduğunu kanıtla
Bu işi senden başkası yapamazmış gibi takıl yine
Transları gayleri boş ver
Satiş danismani icin.Ama simdi tarza falan bakiyolar bunlar.Ben yirtik kot falan giyim gunluk giydigim gibi diyorum.Gayet tarz ve şık bi sekilde

Çok alışveriş yaptığım bir mağazadır, fiyat uygunluğu ve seçenek çokluğu açısından.
Ama hiç öyle aykırı dediğiniz bir çalışana denk gelmedim.
Sadece diğer mağazalardan farklı olarak, müşterilerine 2.sınıf muamelesi yapmazlar, gayet yardımsever ve kibarlardır genelinde.
Kadınlar için bir kıstas görmedim ama erkekleri hep yakışıklı mı alıyorlar nedir, hepsi mankenlere taş çıkarır vaziyette.
Alaa alaa.kizlar gayet asiymis falan.Siz hangi sehirdekine gittiniz.Kizin biri şık bi tulum giyip dagitiyomus kabini hatta

Alaa alaa.kizlar gayet asiymis falan.Siz hangi sehirdekine gittiniz.Kizin biri şık bi tulum giyip dagitiyomus kabini hatta
Allah Allah...
Ankara'daki tüm mağazalarına giderim.
İstanbul'da da gittim birkaçına.
Kıyafet olarak serbest değiller ki, yanılmıyorsam hep siyah pantolon ve tshirt giyiyorlar.

Satış danışmanı için kalem etek gömlek giymek filan çok saçma olur .
Bence aksesuar önemli hadi bakalım hayırlısı
Haklisin.taki falan da takicam.Guzel giyinip gidicem.İnternetten bulucam ne sorarlar falan diye arastiricam iyice.birazda kitap okucam konusmam duzelsin diye.taktim kafaya insallah olir

Bizim burdakiler serbest
Enteresan...
Halbuki zincir mağazaların kuralları ve uygulamaları aynı olması gerekir, eşitlik açısından.
Sonuçta siz her gün ne giyeceğim diye düşünürken, iş kıyafeti için ekstra masraf yaparken; diğer şehirlerin kıyafetlerinin standart olması büyük bir haksızlık bana göre...

Back
X