Doğuma Hazırlık bu isimler nasıl??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bebeğinize sağlıkla kavuşmanızı dilerim.....seçtiğiniz isimler çok güzel....soyisminiz kısa ise kız da benim tercihim ALMİRA....uzun ise NİL......
den yana.....
erkekte DORUK tercihim......allah koymayı nasip kılsın....

Son düzenleme:

amin.beğendiğinize sevindim soyadımız Çetiner bakalım 9 aya kadar aklıma başka isimlerde gelebilir.

merhaba hanımlar, ben öğretmenim, mesleğim dolayısıyla çocuklarla epeyce haşir neşirim, sizlere bir öenerim olacak ,koyacağınız isimlerde öğrencilerin alay konusu olmammasına da dikkat etmelisiniz. Örneğin, Özüm iismli bir öğrencime şimdi herkes Üzüm diye hitap ediyor,Bade isimli olana da Badem diyorlar malesef:(bunun gibi bir sürü örnek yaşadım duydum, bu nedenle sizlere küçücük bir tavsiyede bulunmak istedşm

Evet çok haklısınız isim aslında çok önemli bi çocuk ismini gururla söylemesi lazım. teşekkürler tavsiyeniz için

Allah bebeğinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip eylesin
Kız olursa : Almira
Erkek olursa : Ege
teşekkürler Amin inş.

erkekte ege ismini çok beğeniyorum.bende ilk önce oğluma ege ismini koymayı düşünmüştüm.daha sonra çınar geçti aklımdan en son rüzgar da karar kıldık.bakalım fikrimiz değişmezse rüzgar olacak.rüzgar ismini beğeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…