- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
Bayanlar merhaba eşim 1,5 sene önce bir arkadaşına 2000 lira borç para verdi.o kişi! Haftaya vericem diyerek istemiş borcu .eşimde haftaya verecek diye kredi kartından nakit avans çekti.neyse bu şahıs ödemedi tabiki.dugun üstü eşim söyledi ihtiyacım var ver diye.adam bugün yarın diye sürekli erteledi.esim en son tekrar medya attı aradı ki numarasını değişmiş!!! Sonra numarasını bir şekilde bulduk .yine mesaj attı aradı.serefim üzerine yemin ederim ki pazartesi para elinde yazdı.serref var mı o da muamma.
Diyeceksiniz ki belki durunu yoktur.sosyal medya hesabına baktım bu pisliğin eşiyle o tatilden bu tatile gezip duruyor .eşinin büyük ihtimal borçtan haberi yok! Ben diyorum ki bu vermezse parayı eşine mesaj atayım ...yeter artık karşısındaki aptal gibi davranıyor ve davranmaya devam ediyor.
Diyeceksiniz ki belki durunu yoktur.sosyal medya hesabına baktım bu pisliğin eşiyle o tatilden bu tatile gezip duruyor .eşinin büyük ihtimal borçtan haberi yok! Ben diyorum ki bu vermezse parayı eşine mesaj atayım ...yeter artık karşısındaki aptal gibi davranıyor ve davranmaya devam ediyor.