Bu kadar çabuk hamilelik olabilir mi?

Sukara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
127
56
13
35
Ben ovulasyon testiyle yumurtlama zamanimi tespit ettim ve cift cizginin oglen koyulastigi gece ve ertesi gun siliklestigi gunun gecesinde birliktelik oldu.

Bahsettigim iliskinin uzerinden 10 gun gecti ve reglime de 8 gun var. Dun cok cok cok az kahverengi akinti geldi. Bu nedir normal midir. Yerlesme kanamasi olabilir mi diye suphelendim ama ben 4 sene yasmin kullandim. Hapi iki aydir biraktim. Bu kadar cabuk hamilelik olabilir mi. Test yapsam en erken ne zaman ve ne testi guvenli olur.
 
Yerleşme kanaması olabilir. En azından regl gününe kadar bekle test için. En güvenilir olanı tabiki kan tahlili
 
Yerleşme kanaması olabilir. Tam gününü hatırlamıyorum ama ben de hamileyken görmüştüm. Test için adet tarihinin geçmesini bekleyin.
 
Regl olmanıza daha çok var test doğru sonuç vermez 10 gün sonra yapabilirsiniz adet gecikmesi yaşarsanız şüphelenilebilir.
 
Yerleşme kanaması olabilir. Tam gününü hatırlamıyorum ama ben de hamileyken görmüştüm. Test için adet tarihinin geçmesini bekleyin.
Yerlesme kanamasi denilen sey kanama degil ama degil mi. Cok hafif pembelik de icerebilir bekli ama kahverengi akinti seklindeydi ve cok azdi. Bu arada bu ay cenemdeki sivilcelerle bas edemiyorum resmen. Normalde hic cikmazdi. Ama hamilelik belirtisi olabilir mi yoksa yasmini birakmamla mi alakali bilemedim. Gecem gunduzum bunu dusunup arastirmakla geciyor resmen.
 
Hamilelik bu kadar erken belirti vermez. Benimki hafif kahverengi lekelenme gibiydi. Yerleşme kanaması olduğunu hamile olduğumu öğrenince anlamıştım. Vay be bu öyle miymiş demiştim. Kişiden kişiye farklılık gösterir tabi.
 
İlişkiden 14 gün sonra en erken test yapılabilir. Benimde öyle akintim olmuştu. Sonuc su anda 7 aylik. Insallah vardir :)
Insallah insallah. Cok heveslenmek istemiyorum diyorum ama sabah aksam cikmiyor aklimdan. Akinti cok cok az oldu. Oyle regl oncesi kahverengi akinti gibi yogun degildi asla. Bir de cenemde ucak ucak bazilari agrili sivilceler cikiyor bes alti gundur.
 
yerlesme dediginiz sey bende cok sacncili olmustu sabahina 2 3 damla pembemsi bir kanama
 
adetinz gecikince ya da 2 gun kala test yapin , bu ay olmazsa bile diger aylarda sadece ovulasyon gunj degil cift cizgiyi gordukten sonraki 2 veya 3 gunu de degerlendirin...ben oyle yapmistim simdi cok sukur 6 aylik :)
 
olur mu olur. bende kac yil korundum. doktor rahimde sorun var hamile kalamazsin heveslenme dedi iki ay hapi biraktim bi baktim hamileyim
 
ovulasyon testini yarin sabah tekrar yapin yine ovulasyon oncesi gibi cift cizgi koyu cikarsa hamilelik oluyomus

forumlarda oyle okumustum
bi arastirin isterseniz
 
Yumurtladığına eminsen o gün ki ovulasyon testi yapmışsın aradan da 10 gün geçtiyse adetine 4 gun var demektir canım. Yumrtlamadan sonra 14 gün geçince adet olursun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…