- 16 Kasım 2023
- 1.022
- 170
- 43
- 34
- Konu Sahibi kkforumkimkim
-
ilaçlarınızı hep aynı doktor mu düzenliyor ?Merhaba ıkı senedır depresyonla mücadele edıyorum bu süreçte selectra efeksor Paxera Rexulti Ativan trancobuskas Rıvoclon remeron zestat rexapin hepsini denedım ama fayda etmıyor doktor en son Paxera lamıctal Ativan ve remerona ek fulsac yazdı içmedim yoruldum artık bir umut işiği yok mu
Hayır bır çok doktora gıttımilaçlarınızı hep aynı doktor mu düzenliyor ?
Bazı insanların sabrı yok hemen iyi olayım istiyor ilaca şans vermeden başka ilaca geçiyor.Arkadaş için söylemiyorum ama ben büyük ihtimalle sorunun kendisinde olduğunu düşünüyorum.Bu bir yandan iyi ama bir çok yandan kötü bir şey. Bence bir süre aynı doktorla sürdürmeyi deneyin. Hastalığınızın tüm evrelerini kendisi takip ederse çözüm kolaylaşabilir. Çünkü şöyle mesela ilk kez gittiğimiz bir uzmana öykümüzü anlatıyoruz kullanıp fayda görmediğimiz ilaçlarımızı söylüyoruz ama yaptığı ilk şey bir önceki ilacınızın tanısı için verilen farklı marka ilaç vermekle başlıyorlar genelde. Ben uzun süre farklı konularda çok fazla psikiyatri tedavisi deneyimlemiş biri olarak gözlemlediğimi söylüyorum elbette sizinki illa ki böyle olmuştur diyemem ama imkanınız varsa bir süre tek doktorun takip etmesini deneyin derim. Bir de çok geçmiş olsun umarım kısa sürede kendinizi daha iyi hissersiniz.
İlaçları değiştirmek yerine bir süre daha kullanmak veya dozu arttırmak daha mantıklı geldi zamanında bende kullandım 1,5 yılda doz arttırma düşürmeyle iyileştimMerhaba ıkı senedır depresyonla mücadele edıyorum bu süreçte selectra efeksor Paxera Rexulti Ativan trancobuskas Rıvoclon remeron zestat rexapin hepsini denedım ama fayda etmıyor doktor en son Paxera lamıctal Ativan ve remerona ek fulsac yazdı içmedim yoruldum artık bir umut işiği yok mu
Naçizane fikrim bunun için psikoterapi almanız. Öfke duyuyorsunuz, ben de aynı şekilde anneme karşı duyuyordum. Ama zamanla çözdüm içimde. Biz ana-babamızdan mesul değiliz. Onlar bizden mesul. Biz onları seçmedik. Kendi önünüze bakın. Geçmişi değiştiremezsiniz ama takılıp kaldığınız müddetçe geleceğinizi de değiştiremeyeceksiniz.Bu bir yandan iyi ama bir çok yandan kötü bir şey. Bence bir süre aynı doktorla sürdürmeyi deneyin. Hastalığınızın tüm evrelerini kendisi takip ederse çözüm kolaylaşabilir. Çünkü şöyle mesela ilk kez gittiğimiz bir uzmana öykümüzü anlatıyoruz kullanıp fayda görmediğimiz ilaçlarımızı söylüyoruz ama yaptığı ilk şey bir önceki ilacınızın tanısı için verilen farklı marka ilaç vermekle başlıyorlar genelde. Ben uzun süre farklı konularda çok fazla psikiyatri tedavisi deneyimlemiş biri olarak gözlemlediğimi söylüyorum elbette sizinki illa ki böyle olmuştur diyemem ama imkanınız varsa bir süre tek doktorun takip etmesini deneyin derim. Bir de çok geçmiş olsun umarım kısa sürede kendinizi daha iyi hissersiniz.
bende depresyon yoktu panik atak vardı ondan işine yarar tavsiyede bulunamayabilirim. ama ilaçlar işe yaramıyorsa terapiyle atlatmaya çalış. bendede ilaçlar işe yaramamıştı. paxil kullanıyordum etki etmemişti. ağır ilaçlar kullanmaktanda korkuyordum kullanmamıştım. duruguzel hanım çok güzel yazmış. bencede deneyinMerhaba ıkı senedır depresyonla mücadele edıyorum bu süreçte selectra efeksor Paxera Rexulti Ativan trancobuskas Rıvoclon remeron zestat rexapin hepsini denedım ama fayda etmıyor doktor en son Paxera lamıctal Ativan ve remerona ek fulsac yazdı içmedim yoruldum artık bir umut işiği yok mu
34 yaşındayım hepsi aynı anda kullanılmadı ikili uçlu gruplar halinde farklı zamanlarda kullanıldıBu kadar ilaç bir arada alınıyor muymuş?! İnanılmaz. Fulsac'a gelince seni ne durdurdu? diyesim geldi kusura bakmayınYaşiniz kaç merak ettim? İnsan gençlik çağında çok sabırsız ve karamsar olabiliyor. İlaçları kullanmaya devam ederken bir ortam değişikliğini deneyin imkan varsa.
İzzet güllü nün kitabını ve videolarını izleyin.Merhaba ıkı senedır depresyonla mücadele edıyorum bu süreçte selectra efeksor Paxera Rexulti Ativan trancobuskas Rıvoclon remeron zestat rexapin hepsini denedım ama fayda etmıyor doktor en son Paxera lamıctal Ativan ve remerona ek fulsac yazdı içmedim yoruldum artık bir umut işiği yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?