- Konu Sahibi siyahinmatemi
daha önceki konumu okuyanlar bilir..lohusa depresyonu yaşıyorm sanırım demiştim..Kaynanam kaynımla beraber geldi,hastanede kavga edildi annem benim evime daha adımını atmadan hastalandı şehir dışında tedaviye gitti...Daha yeni gelebildi evime.ardından kayınpederim geldi 1 hafta kaldı gitti..dün annem ilk kez evimde benimle kalacakken eşim olacak insan sırf kardeşine surat astıgım için evde yapmadıgını bırakmadı..küfürler hakaretler,evi terketmeler,bebeğimi alıp götürecem diye tehdit etmeler..beşiğini fırlatmalar..bu kavganın ortasında anasını kardeşini resmen kovaladm evimden..aldılar valizlerini gittiler..( ben öyle sanıyordum) 10 dk.sonra yüzsüz yüzsüz geri geldiler..ben bugun giecekler diye beklerken 40 ını bekleyeceklerini öğrendim..çıldıracam resmen..insan kovulduğu evde kalırmı ya..hergün soruyordm kalacakmsınız diye insan anlamaz mı ben istenmiyorm gidiyim demez mi ya ? nasıl gidecek bunlar..bırakıp babamın evine gitmek istiyorum ama hem bebeğimden ayrılmayı göze alamam hemde evimi bunlara bırakıp ekmeklerine yağ süremem..çıkmazdayım gerçekten.kafayı yiyecem..lohusalığımın burnundan getirdiler..ben şimdi bunların yüzüne bile bakmak istemiyorum,ıkı yuzlülük yapamam eşim geldiğinde yüzlerine gülüp o yokken surat asamam..napıcam akıl verin arkadaşlar..