Bu kadar da yüzsüz olunmaz ki ya !!

anlamadınız galiba..ailesini kovduğum için eşimle kavga etmedim,kavga ettiğim daha doğrusu kavga ettirildiğimiz için ailesini kovdum..çünkü o da benim ailemi kovmuştu..bebeğimin doğduğnun ertesi günü..

Bence sizin probleminiz kayınvalidenizin yüzsüzlük yapıp kalması değilki.Eşiniz ve aileler arasında ilişki diye birşey kalmamış.Herkes birbirini kovuyor ,yüzsüz yüzsüz hala gidilmiyor.Eşiniz annenizi kovuyor ve annenizde yine geliyor.
Benim anneme eşim sadece surat assa,bir sene evime ayak basmaz.
Yeni doğum yapmış olmasanız bir dakika durmayın o evde derdim ama,o bebişe günah.Henüz eşinizde sizde yeni ebeveyn oluyorsunuz.Ailelerde o yüzden paylaşamıyor belki torunu.Kayınvalideniz gidene kadar dişinizi sıkın ve onlar gider gitmez kendi annenizide gönderin o evden.Yavrunuzla bir aile olduğunuzu öğrenmeniz gerekiyor.

Bence sizin probleminiz kayınvalidenizin yüzsüzlük yapıp kalması değilki.Eşiniz ve aileler arasında ilişki diye birşey kalmamış.Herkes birbirini kovuyor ,yüzsüz yüzsüz hala gidilmiyor.Eşiniz annenizi kovuyor ve annenizde yine geliyor.
Benim anneme eşim sadece surat assa,bir sene evime ayak basmaz.
Yeni doğum yapmış olmasanız bir dakika durmayın o evde derdim ama,o bebişe günah.Henüz eşinizde sizde yeni ebeveyn oluyorsunuz.Ailelerde o yüzden paylaşamıyor belki torunu.Kayınvalideniz gidene kadar dişinizi sıkın ve onlar gider gitmez kendi annenizide gönderin o evden.Yavrunuzla bir aile olduğunuzu öğrenmeniz gerekiyor.

evlimisiniz yada çocugunuz varmı bilmiyorum ama insan yeni doğum yaptığı zaman yanında sevdiği birilerini görmek istiyor..ki sezeryanla oldu doğumum .dikişlerim açıldı ,iltihaplandı şişti ve kv. yardımı dokunmadı yanımda annem olsun istedim..annem hastaneye yattı yanımda değildi..dediğiniz gibi evime adım atmayacaktı ama benim ısrarlarımla ve kötü oldugumu bildiği için dayanamayıp geldi ilk kaldıgı günde tekrar bi kavga çıktı..benim annem yüzsüz bi insan hayatında olmadı olmaz da ama canının yarısının acı çektiğini bildiği için gelmek mecburiyetinde kaldı...annenizi evden gönderin demişsiniz ama benim annem şu anda yine yanımda değil..21 günlük bebeğim var annem sadece 3 kere gördü torununu..bunun ne demek olduğnu biliyormusunuz..bi tarafta oğullarını doldurup doldurup yuvasını bozacak hale getiren insanlar var ve bunlar hala evimde..diğer tarafta torununu sayılı görebilen bir anane..

evlimisiniz yada çocugunuz varmı bilmiyorum ama insan yeni doğum yaptığı zaman yanında sevdiği birilerini görmek istiyor..ki sezeryanla oldu doğumum .dikişlerim açıldı ,iltihaplandı şişti ve kv. yardımı dokunmadı yanımda annem olsun istedim..annem hastaneye yattı yanımda değildi..dediğiniz gibi evime adım atmayacaktı ama benim ısrarlarımla ve kötü oldugumu bildiği için dayanamayıp geldi ilk kaldıgı günde tekrar bi kavga çıktı..benim annem yüzsüz bi insan hayatında olmadı olmaz da ama canının yarısının acı çektiğini bildiği için gelmek mecburiyetinde kaldı...annenizi evden gönderin demişsiniz ama benim annem şu anda yine yanımda değil..21 günlük bebeğim var annem sadece 3 kere gördü torununu..bunun ne demek olduğnu biliyormusunuz..bi tarafta oğullarını doldurup doldurup yuvasını bozacak hale getiren insanlar var ve bunlar hala evimde..diğer tarafta torununu sayılı görebilen bir anane..

2 çocuğum var canım ve doğumlarımda 10 gün annem 10 günde kayınvalidem gelip kaldılar.Annenizi yanınızda istemeniz çok normal sizi bu konuda çok iyi anlıyorum.Madem annenizde yok şuan evinizde,eşinize psikolojinizin bozulduğunu ve biraz anneninizin yanına gidiceğinizi söyleyin.Bebeğinizi alıp 15 gün annenizin yanına gidin.Geri döndüğünüzdede uzun bir süre eve iki aileninde giremeyeceğini söyleyin.

onceki konulari bilmiyorum ama bence sizin sorununuz esiniz. yumruk falan okudum o nasil bisey. kime sinirlenirse sinirlensin oyle besik firlatmalar falan nedir. bebek var o evde. sizin sutunuz kesilse o mu emzirecekmis kayinvalideniz mi bir sorun bakalim. arkadaslara katiliyorum siz annenize gidin. esinizin bebegi vermem demeleride bos tehdit. hangi yasa sut cocugunu babaya veriyormus. sizin tavriniz sonucu esiniz geri adim atmazsa evliliginizde ciddi catirdamalar var demektir.

kaynanana helal olsun,oğlu yeni doğum yapmış gelinine neler yapıyo o sesizce oturuyor öyle mi? bunlar nasıl kadın ya,nasıl anne! kusura bakmayın ama nefret ediyorum böyle kadınlardan..

ben olsam gelinimi de torunumu da alır oğlumu tek başına bırakır giderdim o evden..bi tek başına apışıp kalsın bakalım dünya nasılmış görsün..

anasına saygısı olmayanın eşine,çocuğuna saygısı olur mu hiç?!

aslında bebeğini de alıp bırakıp gideceksin o adamı ama neyse...

Son düzenleme:
kavga olduğu gün babamda annemde gel gidelim dediler eşşekliğime doymayım..gitmedim..korktum..gözü dönmüştü sinirle bişey yapar diye..insan cinnet anında neler yapabiliyor okuyoruz,görüyoruz..şimdi bu ev bana dar geliyor..tiksindim evden de kocamdan da..dün bebeğimi seviyor tüylerim diken diken oldu resmen..dokunmasını bile istemiyorum bebeğime..söyledim gitsinler dedim tmm diyor ama gitmiyorlar işte..kayınpeder rdan tlfla yönetiyor bunları..gelmeyin diye..resmen benimle inatlaşıyorlar...sen kendi kendine yırtın diyorlar resmen..

kavga olduğu gün babamda annemde gel gidelim dediler eşşekliğime doymayım..gitmedim..korktum..gözü dönmüştü sinirle bişey yapar diye..insan cinnet anında neler yapabiliyor okuyoruz,görüyoruz..şimdi bu ev bana dar geliyor..tiksindim evden de kocamdan da..dün bebeğimi seviyor tüylerim diken diken oldu resmen..dokunmasını bile istemiyorum bebeğime..söyledim gitsinler dedim tmm diyor ama gitmiyorlar işte..kayınpeder rdan tlfla yönetiyor bunları..gelmeyin diye..resmen benimle inatlaşıyorlar...sen kendi kendine yırtın diyorlar resmen..

oğullarını bırakırsan çok mu mutlu olacaklar? dertleri ne bu insanların?

yazık değil mi torunlarına..

agzım acık okudum ya :30: Allah yardımcınız olsun.

ne eşinizle sizin aranızda iletişim kalmış ne aileler arasında. :19:

o kavganın ortasında bebek ne durumda onu merak ettim :26:

bebek nereye geldim ben demiştir
$264343_537660646251380_1517343124_n.webp

şaka bi yana, yüzsüz insanla baş etmek çok zor konu sahibesi..allah sabır versin
sen hoşgörülü davranmaya çalış, büyüklük sende kalsın

Back
X