bu kadar erken belirti olur mu yada adet mi olacağım??

roty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
187
0
96
İstanbul
selam hanımlar,

bu ay klomen kullandım yumurtalarım bir kaç gün geç olsada 20mm üzeri 3tane olgunlaştı. hemen çatlatma iğnesi oldum 2gün sonra 1yumurtam çatladı dğeride çatlama gönüllüsüydü :) ama bi tane çatlayınca açıkçası geriye kalan 2taneyi umursamadım bile. dün daha adetime 10gün varken adet olacakmışım gibi bi ağrı oldu bugünde devam etti benim bu ağrım normalde ya olmadan saatler önce olur yada maksimum 1gün önce olur. moralim epey bi bozuldu bu ağrıyı yaşayınca açıkçası ümitlenmekte istemiyorum ama bu kadar erken bir belirti olabilir mi? yani maalesef yinede bir ümit

Son düzenleme:

arkadaşım çatlatma iğnesi olduğun için ağrın olmuş muhtemelen o günleri değerlendirdiysen gebelik oluşabilir herşey istediğin gibi olsun

çatlatma iğnesinin etkisi bu kadar uzun sürüyor mu :44: valla ilk birliktelikte yumurtalıklarım çok acıdı sabah ağrısından duramadım meğerse çatlamış yumurta ogün akşam ve ertesi gün değerlendirdim 3gün birliktelik oldu üst üste umarım tutar teşekkürler...

hanımlar içimi birazda olsa rahatlatmam lazım o yüzden yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen okuyup cevapsız bırakmayın

çatlama iğnesini bilmem ama normal şartlarda gebe kaldığımda adet belirtilerinin aynısı bende de 10 gün önce başlamıştı.Dediğiniz gibi bu belirtiler adet olmadan en fazla 2 gün önceden olurdu.

çatlama iğnesini bilmem ama normal şartlarda gebe kaldığımda adet belirtilerinin aynısı bende de 10 gün önce başlamıştı.Dediğiniz gibi bu belirtiler adet olmadan en fazla 2 gün önceden olurdu.

gerçekten mi umarım bende artık hamile olduğumun haberini alırım :) teşekkürler

hanımlar bugün adet olacakmışım hissi dışında kasıklarımda ciddi ağrı ve batmalar var birde çok fazla su tüketmeme rağmen 6 yada 7kez idrara çıktım..

karnımdaki ağrı yumurtalar çatlayınca bi miktar sıvı bırakırmış benim ağrımda bu yüzdenmiş

beklenen adetime 5gün kaldı inşallah olur ya inşallah bu kez hamileyimdir ((

bende ilk defa adete 12-13 gün kala farklı belirtiler oldu. yüzümde aniden sivilceler çıktı sağ kasığımda ağrı oldu ara ara. göğüslerime dokunamıyordum (yumurtlamadan sonra) halsizlik vardı. şimdi adete 7 gün var kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti devam ediyor. dün çok açık sarı bugünde beyaz akıntım var vajina ıslak yani. bilmiyorum ya gebelik yada kist
şimdi duşa girip jinekoloğa gidicem. cevabı size yazarım dua edin korkuyorumm((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((nazar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…