Bu kadar erken belirti olur mu ?

Enfeksiyon da geçirmedim hiç canım ben kimyasal dan dolayı tıkanmış olabilir dediler sonrasında düşündüm keşke bu kadar süre beklemek yerine hemen bütün tahlillerimi yaptırsaydım hsg çektirseydim pişmanlığı yaşadım ben sende en kısa zamanda gidip çektir derim bazen yapışıklık oluyormuş o hsg ile açılıyormuş mesela birde hsg çektirdikten sonraki aylarda ihtimal daha yüksekmiş doktorlar öyle söylüyor
Ewet bende öyle duydum hsg sonrası çok hamile kalan var. Bu ay zaten regl olmayı bekliyorum diğer aylarda bende tekrar gideyim teşekkür ederim canım 💐

1 yıldır bizde deniyoruz canım ilk denediğimiz ay kimyasal yaşadım sonrasında bi 9 ay sonra tekrar yaşadım detaylı doktora gittiğim de tüplerin tıkalı dediler İstanbul’da bi merkeze gittim sol tüpüm açıldı sağ tüp ise spazm olduğu için tıkalı görünüyor ama açıktır dediler birde polip çıktı bende ama bunu kendi doktorum hava kabarcığıdır rahim muayenesinde ben görmedim polip dedi ve tek tüpüm açık olduğu için biraz denememizi söyledi şuan ilk denememiz tüp açıldıktan sonraki o yüzden çok tuhaf haldeyim bişey yok gibi hissediyorum düşündükçe üzülüyorum 😟
Geçmiş olsun inşallah bu sefer olur

İnşallah her seferinde sanki olacak gibi geliyor insana
Tabi neden umudumuzu yitirelim ki herşeyi veren rabbimdir. Dua dilinden düşürme canım bende öyleyim düşünüyorum sürekli ama sonra olmayınca hüsran stres yapıyorum ama daha demekki zamanı değil diyorum Allahım en güzel zamanlarda nasip etsin inşallah hepimize mucizelere inanıyorum

Tabi neden umudumuzu yitirelim ki herşeyi veren rabbimdir. Dua dilinden düşürme canım bende öyleyim düşünüyorum sürekli ama sonra olmayınca hüsran stres yapıyorum ama daha demekki zamanı değil diyorum Allahım en güzel zamanlarda nasip etsin inşallah hepimize mucizelere inanıyorum
Amin inşallah Stres yapma stres de etkiler

Back
X