Bu kadar gelirle bile düzen tutturamıyorum

dangerousangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2019
307
116
103
Merhaba maaşım 7-10 bin arası değişiyor her ay işim iyi yani.ama tam bi tüketim çılgınıyım engel olamıyorum kendime şuan nişanlıyım bi kaç ay sonra düğünüm olacak o yüzden dur demenin vakti geldi.şuan banka hesabımda bi miktar para var ama altın Euro usd cok arttığı için hiçbirini alamadım.e TL durdukça da gidiyo bi yerlere haliyle.öneriniz nedir şuan usd mi alınır vadeli hesap mı açılır ne yapılır?cok bilgim yok bu konularda anlayanlar bilgilendirirse cok makbule geçer iyi geceler

Kesinlikle en iyi yatırım altın yada ev arsa dır paranın nereye gittiği belli enazindan hemde kazancı azımsamaz

Altını nakit alıp kasa kiralama yapsan daha iyi olur. Yada usd euro yu boşver İngiliz frengi yapın.. Daha güvenli

Istersen altin al. Gecen ay 305 aldigim gramlar su an 390. Bir ayda ne kadar getirdi. Tabi sabitte durabilir ama uzun vadede kesinlikle kazandiriyor. Iyice bi arastir derim. Ben artik alabilirsem her ay almak istiyorum. Bu ay dolar alma planim vardi ama gram altin alacagim galiba. Tl.de kalirsa para eriyecek.

Back
X