Bu kadar inat adami ne yapacağim

Akanseneler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
595
444
103
43
Evde bir erkek kedimiz var belki 8aylik.
Ben çalişiyorum ve evin yükü %80 bende olduğu için ,sahiplenirken kendi ilgileneçeğini söyledi .
Hepimizde severiz yaramazi,fakat eşim sorumluklarina yerine getirmiyor.
Dişari cikiyor kedi ,fare ve kuş tutuyor .
Eşime söyledim ,lütfen veterine götür parazitlere karşi ilac al diye ve artik kisirlaştirma zamani geldi dedim.
Bir kullağindan giriyor öbür kullağindan cikiyor .
Ben ilac getirmek istedim, yollumun üstünde olan bir veterinerden fakat kediyi görmesi gerekiyormuş vermedi.
Veterinerde bulaşici hastaliklardan uyardi ,kesinlikle kedinizi kisirlaştiriniz dedi .
Eşime anlattim ve söylediği "yaptirmayaçağim",kedisi soy sürdürecekmiş ,erkekliğini yaşamaya hakki varmiş.
Cocuklarada hastaliklar bulaşir demem bile kafi gelmiyor.
Olan oldu ,dün akşam galiba kendisinde kurt olduğunu söyledi ve benden ilac istedi (evde bulunduruyorum)
Söylediklerim hatirlattiğim halde öyle olmadiğini kediden bulaşmadiğini savunup durdu ,çözümü internetten tekrar araştiracakmiş .
Bende sana ilac veremem sen bunuda internetten araştir ozaman dedim .
Herzamankini yapiyor ,benim sinirlerimi geriyor ,vurdum duymaz ,sorumsuz davranişlari beni cileden cikariyor .
Ben bir cinnet cikarmasini bilirim ama çocuklar hep benden biliyorlar,eşim böyle sakin sakin sütden cikmiş gibi duruyor ve ben kendimce bağirdimi çocuklar beni kötü biliyor .
Ben ne yapacağim, bu kadar inat ,odun desen az kalir bile ,hayatimi maf etti .

Soy sürdürmek, erkekliğini yaşamak.. tövbe yarabbim.
Kediler için bu işkence haline gelebilir, onlar bu konuda insanlar gibi değil. Ve yeterince sahipsiz kediler var zaten Türkiye’de, orda burda sağlıksız kedileri dünyaya getirmeye ne gerek var? Bu konu önemli bşr konu lütfen ne yapıp edin ama kısırlaştırın..

Yani?
Konu sadece kedi değilki ,herşeyde inatlaşir.Hiç laftan anlamaz .
Elbette bir dert ,yarin ev halki parazitlerle dolaşir ,sonra benden dolayi kavga gürültü
yok vallahi imrendim, kocaman insan kılıklı parazitler olduğu için hayatımda.. inşallah eşiniz inadını bırakır üzmez sizi

tatlım kedini al veterinere götür iç dış parazitlerini yaptır derhal kısırlaştır böyle şey mi olur dışarıyla bağlantısını kes kedinizin
eşinize Allah akıl fikir versin bu nedir ?
Hakliniz ,yaparim yapmasina ama böyle yine bütün sorumluklari ben üstlenmiş oluyorum.
Evde hic bir sorumluluğu yok .
Mektuplari bile acmaz .

çocuklarınıza anlatın hatta internetten video izletin konuyla ilgili tehlikeli olduğunu kedinizin kuduz tehlikesi parazit toksoplazma gibi tehlikelere açık olduğunu kısırlaştırmazsa böbrek sorunları idrar yolu kristalleri olacağını ve erken yaşta acı çekerek öleceğini anlatın makul bir dille önce çocuklarınızı ikna edin
sonra kedinizi alıp gerekeni yapın madem ailede tüm sorumluluk size ait karar da sizin

Sakin sakin önce anlattim hatta veterinle söylediklerini msj attim fakat cevap yok .
Cevap vermeyor ,duymazciliktan geliyor.
Eşiniz belki tüm kontrolün siz de olmasından sıkılmıştır. Bu yüzden duymazdan geliyor olabilir sizi. Kendince içinde bir öfkesi vardır belki. Eşlerin birbirini duymazdan ya da görmezden gelmesi çok büyük bir sorun bence .
Sizin başka problemleriniz de var gibi .
Şimdilik kediyi bi kenara bırakıp eşinizle iletişim kopukluguna sebep olan sorunları konusursaniz belki bir netice alırsınız.
Allah yardımcınız olsun.

Eşiniz çalışmıyor mu? İşi bile boslayacak kadar tembelse bence tedavi olmalı.

İşten izin alın ama eşinize ; işten ayrıldım , evin işlerine yetişemiyorum deyin. Ohh ne güzel dünya, karına hem tüm sorumlulukları yık, hem de evi geçindirmesini bekle.

Yani?
Elbette bir dert ,yarin ev halki parazitlerle dolaşir ,sonra benden dolayi kavga gürültü
sizi çok iyi anlıyorum, benim kocam da çok inatçı, herşeyde inat eder, ancak kendi araştıracak ikna olacak yoksa kimseyi dinlemez.
Çok zor gerçekten başetmek, ben de bazen cinnet geçiriyorum ama dediğin gibi bağırdığım için ben suçlu oluyorum.
Telefonumun dokunmatiği kırıldı, tutturdu internetten sipariş verip ben değiştireceğim diye, (daha öncesinden kızımın tabletinin ekranını kırdı ben hallederim derken) yok ben telefoncuya vereceğim diyorum, bana diyor ki " Sen telefoncuya güvendiğin kadar bana güvenmiyor musun? Bana beceriksiz mi demek istiyorsun?
Süpürgemden acayip sesler geliyordu, aldı eline alet setini, neymiş tamirci daha mı iyi yaparmış makineyi paramparça etti sonra gene monte etti,(tabi bozdu makineyi).
Ben başetme yolunu kendi haline bırakmakta buldum, ne derse hıı hıı diyip geçiyorum ben rahatım böyle :KK49:

Yani?

Eşiniz de varsa zaten sizde ve çocuklarda olma olasılığı çok yüksek.
Aynı yatakta yatıyorsunuz. Aynı yerlere dokunuyorsunuz. Parazit tedavisi aileye uygulanır.

İnat kısmına gelince. O inat ediyorsa siz de onu umursamayacaksınız. İsteklerini yerine getirmeyeceksiniz.

Zaten genelde hep böyledir. Bir taraf geniş geniş takılır, diğer taraf huzursuzluk çıkaran olur..

Evde bir erkek kedimiz var belki 8aylik.
Ben çalişiyorum ve evin yükü %80 bende olduğu için ,sahiplenirken kendi ilgileneçeğini söyledi .
Hepimizde severiz yaramazi,fakat eşim sorumluklarina yerine getirmiyor.
Dişari cikiyor kedi ,fare ve kuş tutuyor .
Eşime söyledim ,lütfen veterine götür parazitlere karşi ilac al diye ve artik kisirlaştirma zamani geldi dedim.
Bir kullağindan giriyor öbür kullağindan cikiyor .
Ben ilac getirmek istedim, yollumun üstünde olan bir veterinerden fakat kediyi görmesi gerekiyormuş vermedi.
Veterinerde bulaşici hastaliklardan uyardi ,kesinlikle kedinizi kisirlaştiriniz dedi .
Eşime anlattim ve söylediği "yaptirmayaçağim",kedisi soy sürdürecekmiş ,erkekliğini yaşamaya hakki varmiş.
Cocuklarada hastaliklar bulaşir demem bile kafi gelmiyor.
Olan oldu ,dün akşam galiba kendisinde kurt olduğunu söyledi ve benden ilac istedi (evde bulunduruyorum)
Söylediklerim hatirlattiğim halde öyle olmadiğini kediden bulaşmadiğini savunup durdu ,çözümü internetten tekrar araştiracakmiş .
Bende sana ilac veremem sen bunuda internetten araştir ozaman dedim .
Herzamankini yapiyor ,benim sinirlerimi geriyor ,vurdum duymaz ,sorumsuz davranişlari beni cileden cikariyor .
Ben bir cinnet cikarmasini bilirim ama çocuklar hep benden biliyorlar,eşim böyle sakin sakin sütden cikmiş gibi duruyor ve ben kendimce bağirdimi çocuklar beni kötü biliyor .
Ben ne yapacağim, bu kadar inat ,odun desen az kalir bile ,hayatimi maf etti .
Kediniz lavma yada parazit döküyormu ondan bulaşabilir ama dökmüyorasa ondan bulaştığını sanmıyorum. Ama eşinizden size bulaşabilir. Ailece tedavi görmeniz gerekiyor. Bence hep birlikte doktora gidin. Bunuda bahane ederek kediyide aşı yaptırın. Günah yahu hayvanada acı çektiriyo parazit olduğunda ağzı dili olmayan zavallı neler çekecek.

Ay Allah sabır versin. Benzer bir modeli ben de var bunun.

Seninki baya üst levellerde ama.

O kadar öfkeleniyorum ki.

Ben saç baş yoluyorum. O koltukta oturuyor. Ne cırlıyosun diyor .........

Tamam ben çok öfkeliyim
Hemen öfkelenirim kabul.

Ama sen de biraz kendine bak be adam
......

Back
X