BU KADAR KANAMANIN SEBEBİ ERTESİ GÜN HAPI OLABİLİR Mİ?

Nesrinns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
36
5
1
37
Ben 40 gün önce kullandım bu hapı. polikistik over sendromum ve 4.5cm sol 3.6 cm sağ yumurtalık kistim var. iki kez kanda gebelik testi yaptırdım ikisi de negatif. Ama benim sürekli küçük küçük siyahimsi ve kırmızı kanamalarım oluyor. Kasıklarımda ağrı olduğu için Doktora gittim ertesi gün hapı kullandığımı söylemedim idrar testimde enfeksiyon varmış ilaç verdi ilacı düzgün kullanamadım. Sizce tekrar doktora gidip hapı aldığımı söylemeli miyim kanamaların sebebi yalnızca hap mıdır?

40 gun oncekı ertesı gun hapından eser kalmaz canım . iliskıden sonra en gec 72 saate kadar ıcılır ve haptan sonra yapılan ılıskıde bıle garantı etmez hamılelıgı engellemeyı. o gunluk bısey o bı sonrakı gun hamılelıgı kesınlıkle engellemez mısal. kı uzun surelı bı etkısı yok demek oluyor bu da. doktorun verdıgı ılacı neden kullanmadıgınızı anlamadım. ertesı gun hapını soylememekten daha buyuk problem bu . bence doktorunuza yenıden kontrole gıdın ve verdıgı ılacı kullanmadıgınızı soyleyın. içiniz rahat edecekse ertesı gun hapını da soyleyın. kistleri olan yumurtalıklarını usuten kısılerde boyle ara kanama duydum ya da hormonu bozuk kısılerde.... enfeksıyon ıdrar yolu dıyıp ertelenmemelı . dıger yerlere sıcrayabılıyo. doktorunuz kontrol edıp bundan yada bundan dıye bısey demedı mı sıze? gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…