- 10 Eylül 2009
- 162
- 25
- 298
- Konu Sahibi Miss.Heraa
-
Ya son kez konusmadan bitirmek istemiyorum ondan sanırım.Neden ayrılmıştınız?
1 aydır ayrıymışsınız bence yazarsan başa saracaksın. Ya ben böyle iyiyim derse?
1,5 yıl ne ki? Bende 3 yıl diye sızlanıyordum burda konular var kaç yıllık eşlerinin tek hatasında boşuyorlar biraz güçlü olmak lazım ayrılan herkes emek verdi sevgi tüketti sonuçta.
Öneri istiyorsan yazma derim. Neden ayrıldığınızı bilmiyorum gerçi.
Ama erkegin pişman olması icin yeterli bi süre degil gibi geliyo 1 ay bana sanki daha sonra akıllarına dank ediyo gibiO bu saate kadar aramadigina gore aklina giren girmis. Gururunu kaybettiginle kalirsin. Arama.
Evet tamamen umudumu kessem kafamı dagıtıcam takmıcam ama umudumu kesmedigim için kafam hep orda oluyo yaptıgım şeylerden de keyif alamıyorumBrad gelse yok demezsin onu bi şuraya yazalım.
Zaman. Zaman yaralarını saracak. İhtiyacın olan şey zamanı hızlandırmak. Arkadaşlarınla takıl. Sinemaya git gezilere git. Çılgınlar gibi gez.
Valla gayet açık bitirmiş ve 1ay olmuş aramıyorsa demek ki o özlememiş. Seninle olan ilişkisini aşk değil de sorumluluk olarak görüyor ve bu ona zor geliyor demek ki.Ya son kez konusmadan bitirmek istemiyorum ondan sanırım.
Ya son zamanlarda cok ilgisizdi üstüne cinsellik tam olarak yasanmıyodu araya 2 aylık bi ayrı sehirlerde kalma durumu eklendi. Heyecan bitti monotonlastık arkadas gibi olduk sebeplerini sundu ve ayrıldı. Ayrıldıktan sonra görüstük tekrardan 15 gün sonra, gözleri doldu benimde öyl ikimizde kalkamadık kötü oldugunu söyledi ama ikimiz icinde bunun hayırlı olcagını söyldi. İşte pişman olcagımı da biliyorum ama su an iliskimin olmaması mesajlasmamak sorumluluk olmaması güzel geliyo ama seni özlüyorum falan dedi böyle bitti o gunden beri konusmadık 15 gün oldu 1 aydır ayrıyız işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?