Bu kadar kolay mı silmek?

Miss.Heraa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
162
25
298
Ya kızlar hepiniz burdan cok yardımcı oldunuz fikirleriniz cok güzel ve destekleyiciydi. Ama yine cok kötü hissettigim bi dönemdeyim.
Ayrılalı tam 1 ay oldu, unutmak istemiyor gibiyim istesem heryerden silsem unutucam görmücem ama 1 bucuk senem beraber büyüdüm gibi hissediyorum. O kadar anımız var ki heryerde bu şehrin her sokağında yazın tatillerde kışın başka yerlerde.
Sanki her an barışcaz gibi hissediyorum pişman olucak ben düzelticem kendimi tekrar deniyelim dicek sanki.. umut bitmiyo ki.
O da nasıl unutur beni diyorum o kadar güzel zamanlarımız oldu ki cok seviyodu sevmese anlardım gözünden ya gercekten. Ayrılcaz diye gözyaşı döken adamdı bu. Aklım almıyor.
Bu surecte birileriyle konusayım flörtleseyim dedim ama yok ne icin alıyo ne de begenebiliyorun kimseyi Brad Pitt gelse yok dicek bir kafadayım.
Daha fazla gurur yapmak da istemiyorum bu ayın sonunda ayrılıgımızın 2. Ayı olcak nerdeyse son kez mesaj atıcam ya görüselim demeyi düşünüyorum yada mesajda konusmayı özledim dicem galiba bişeyler işte. Sizin bi fikriniz var mıdır? Nasıl pisman olup aklına eski günleri sokarım? Napmalıym?
Bu surecte de Kafamı nasıl dagıtıcam bi fikriniz var mı?

Neden ayrılmıştınız?
1 aydır ayrıymışsınız bence yazarsan başa saracaksın. Ya ben böyle iyiyim derse?
1,5 yıl ne ki? Bende 3 yıl diye sızlanıyordum burda konular var kaç yıllık eşlerinin tek hatasında boşuyorlar biraz güçlü olmak lazım ayrılan herkes emek verdi sevgi tüketti sonuçta.
Öneri istiyorsan yazma derim. Neden ayrıldığınızı bilmiyorum gerçi.

Ya son kez konusmadan bitirmek istemiyorum ondan sanırım.
Ya son zamanlarda cok ilgisizdi üstüne cinsellik tam olarak yasanmıyodu araya 2 aylık bi ayrı sehirlerde kalma durumu eklendi. Heyecan bitti monotonlastık arkadas gibi olduk sebeplerini sundu ve ayrıldı. Ayrıldıktan sonra görüstük tekrardan 15 gün sonra, gözleri doldu benimde öyl ikimizde kalkamadık kötü oldugunu söyledi ama ikimiz icinde bunun hayırlı olcagını söyldi. İşte pişman olcagımı da biliyorum ama su an iliskimin olmaması mesajlasmamak sorumluluk olmaması güzel geliyo ama seni özlüyorum falan dedi böyle bitti o gunden beri konusmadık 15 gün oldu 1 aydır ayrıyız işte.

O bu saate kadar aramadigina gore aklina giren girmis. Gururunu kaybettiginle kalirsin. Arama.

Brad gelse yok demezsin onu bi şuraya yazalım.

Zaman. Zaman yaralarını saracak. İhtiyacın olan şey zamanı hızlandırmak. Arkadaşlarınla takıl. Sinemaya git gezilere git. Çılgınlar gibi gez.

Brad gelse yok demezsin onu bi şuraya yazalım.

Zaman. Zaman yaralarını saracak. İhtiyacın olan şey zamanı hızlandırmak. Arkadaşlarınla takıl. Sinemaya git gezilere git. Çılgınlar gibi gez.
Evet tamamen umudumu kessem kafamı dagıtıcam takmıcam ama umudumu kesmedigim için kafam hep orda oluyo yaptıgım şeylerden de keyif alamıyorum

Valla gayet açık bitirmiş ve 1ay olmuş aramıyorsa demek ki o özlememiş. Seninle olan ilişkisini aşk değil de sorumluluk olarak görüyor ve bu ona zor geliyor demek ki.
Son kez de olsa mesaj atmanı önermem.

Olabildiğince çabuk sil heryerden. Hayrı yok çünkü dönse ne olacakki 3 gün mutlu somra yine ayrı. Biride bana geri dönüp ya ben böyleyim arada beynim durur giderim ama illaki geri dönerim sana demişti bende bencede gidersin hatta bak e5 açıktır bu saatte ordan git ama dönme demiştim. İyiki öyle demişim. Böyleleri karşısındaki kadında saplantı olmayı sever. Dönebilecekleri bir kapı olsun isterler hatta sevdiğini sananlarda bak. Bu çocuk baya zırlamıştı arkamdan (ohhh ne güzel yapmışım) ben küt diyr bırakınca ama srvdiğinden değil işte. Ruh hastalığından

Sen o mesaji atacaksin o belli de onun hayatina ya biri girdiyse aklinda baska biri varsa bence bunlari dusun erkekler bu konuda biraz hizli oluyolar malesef atmadan önce bunlari bi dusun grurun incilmesin sonra

Birakip giden adamdan hayir gelmez. İsterse pisman olsun, kac yazar. Seni silmeyi, senin baskasiyla mutlu olmani, kendisinin baskasini bulmasini goze almis biri bu. Senden vazgecebilmis yani. Bir daha guven olur mu? Yine basar gider.

Hic degmez birak.

selam. eski konularınıza çook hızlıca göz gezdirdim. okumadım ama daha önceden de ilişkiniz olmuş, şimdi bakın hepsini unutmuşsunuz.
unutulacağını yaşamışsınız, biliyosursunuz yani

öncekiler nasıl bittiyse bu da bitecek :)

mesela ben şu an ilk sevgilimi unutmaya çalışıyorum. onu unutmayı bir başarabilirsem diğerlerini takmayacağım nasılsa unutuluyolar diye

sakın ama sakın ırtıbatta gecme. benı unutamamıs dıye egosunu tavan yaptırırsın. ılerde sana donecegı varsada donmez. hıc umursama o zaman bu kıza noldu hıc ses cıkmıyor vs dıyerek senı hatırlıcak ve kendı tıpıs tıpıs gelecekkk. tecrube ıle sabıttır. sakın aman sakın diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…