Bu kadar tepkim fazlami??

Ilk defa buraya konu aciyorum oyle cok cok buyuk dert edilcek konu degil belki ama paylasip fikir almak istedim hanimlar okuyanlara simdiden tesekkurler.
Suan 5 bucuk aylik hamileyim ikinci gebeligim bitanede 3 yasinda oglum var.Gun icinde fazlasiyla yoruluyorum zaten bide isin icine hastaneydi stresiydi girince isler dahada degisiyor.Bugun yine surekli bi hastane git gellerim oldu esim o sirada cocuga bakti ki hakkini yiyemem hep ilgilidir.
Bu aralar tek sosyal aktivitem aksamlari biraz dinlenip cay icmek diyebilirim oda az once esim yuzunden zehir oldu.Oglumu yatirip kaslar baya catik bi sekilde salona geldi aciktim biraz dedi yemek yiyeli 1 2 saat oldugu icin ben acikmadim ne hazirlayim canim dedim.Yine ayni tepkiyle soguk bi tavirla konustu bilmiyorum benmi dusuncem tarzi bi yere geldi konusma bende cok sinirlendim biseymi oldu dedim once yok bisey dedi ki bu huyudur genelde o yuzden inandirici gelmedi neyse dedim yinede kalktim aparatif bisey hazirladim getirdim yemedi bende yesene dedim gonulsuz yapilan seyi yemem dedi.
Bende dayanamadim herseyi kaldirdim sinirle soylene soylene aglaya aglaya simdi hala tepkisiz bi sekilde oturuyo ayni yerinde ve bu beni cildirtiyo onun tepkisizligimi normal benim bu tepkilerimmi suan donmus durumdayim.
Uzun oldu hakkinizi helal edin...
Hic sevmem boyle adamlari agladiginizda yaniniza geldimi

Ilk defa buraya konu aciyorum oyle cok cok buyuk dert edilcek konu degil belki ama paylasip fikir almak istedim hanimlar okuyanlara simdiden tesekkurler.
Suan 5 bucuk aylik hamileyim ikinci gebeligim bitanede 3 yasinda oglum var.Gun icinde fazlasiyla yoruluyorum zaten bide isin icine hastaneydi stresiydi girince isler dahada degisiyor.Bugun yine surekli bi hastane git gellerim oldu esim o sirada cocuga bakti ki hakkini yiyemem hep ilgilidir.
Bu aralar tek sosyal aktivitem aksamlari biraz dinlenip cay icmek diyebilirim oda az once esim yuzunden zehir oldu.Oglumu yatirip kaslar baya catik bi sekilde salona geldi aciktim biraz dedi yemek yiyeli 1 2 saat oldugu icin ben acikmadim ne hazirlayim canim dedim.Yine ayni tepkiyle soguk bi tavirla konustu bilmiyorum benmi dusuncem tarzi bi yere geldi konusma bende cok sinirlendim biseymi oldu dedim once yok bisey dedi ki bu huyudur genelde o yuzden inandirici gelmedi neyse dedim yinede kalktim aparatif bisey hazirladim getirdim yemedi bende yesene dedim gonulsuz yapilan seyi yemem dedi.
Bende dayanamadim herseyi kaldirdim sinirle soylene soylene aglaya aglaya simdi hala tepkisiz bi sekilde oturuyo ayni yerinde ve bu beni cildirtiyo onun tepkisizligimi normal benim bu tepkilerimmi suan donmus durumdayim.
Yani bi sıkıntısı oldugu belli cok açık. Anlatmazsa orali olmayin ugrasip daha kendinizi uzmeyin insan boyle zamanlarda iki kat duygusallasiyo

Sizin bu sakiniginize ve olaylari cozmeye calismaniza hayranim. Benim gibi fevri biri asla basaramiyor. Ne derdini öğrenirim ne kendi derdimi paylaşırım.
Teşekkür ederim ☺️
Benim de fevri olduğum konular oluyor elbette ama iletişimin gücüne inanıyorum. Bu konuda da nedeni bilmediğimiz için yorum yapamadım.

Derdi neymiş paşanın

Kizlar dun yorgunluktan artik uyuyakalmisim yanima gelme gonul alma gibi bi durum kesinlikle olmadi tavsiyerinize harfiyen uyucam ben biraz kendimden fazla ödün vermisim ben yapaliyosam oda yapabilmeli buraya konu acmasaydim gece onun arkasinda dolanip hala noldugunu ogrenmeye calisir olurdum oda bunu bikdigi icin hep boyle davrancakti bana ama umdugunu bulamicak:dua:

Kizlar esimin burcunu soranlar olmustu dun soyleyim esim akrep ve tam bir akrep o kucucuk olay bile olmayan olaydan beri hala konusmuyo sabah kahvalti hazirladim oturup yemedi oglum saatlerdir babasi icin agliyo gelsin diye paraladi kendini sinir krizi gecirmek uzereyim ki gecirdimde resmen ben anlamiyorum bi insan nasil bu kadar kinci olabilir :işsiz:

Kalkarım ona hayatının yemeğini yaparım.

Yaparım ki bir daha hiç acıkamasın. Acıksa da diyemesin.

Hiçbir şey yapma erkekler kadınlar gibi değil vardır bi derdi anlatmak istersen dinlerim de yok bişi diyosa üsteleme normale döner bi süre sonra sen rutin devam et kafana takma geçim derdi iş yerinde bi sıkıntı belki 2.çocuk olacak diye maddi problemler çoğalır gider..

Acıkan adam bir zahmet kendi yemeğini kendi hazırlasın. Siz annesi değilsiniz o da kendi yemeğini hazırlayamayacak küçük çocuğunuz değil neticede. Kalkıp ekmeğin arasına peynir koymak zor olmasa gerek. Alıştırmayın lütfen şu adamları işlerini kendileri görmeyi öğrensinler. Üstüne bir de trip atmış gönülsüz yapılanı yemem diye kalkıp gönüllü kendine hazırlasaymış

Hiçbir şey yapma erkekler kadınlar gibi değil vardır bi derdi anlatmak istersen dinlerim de yok bişi diyosa üsteleme normale döner bi süre sonra sen rutin devam et kafana takma geçim derdi iş yerinde bi sıkıntı belki 2.çocuk olacak diye maddi problemler çoğalır gider..

Belki su konuda benim tek hatam bu diyebilirim fazla ustelemek guzel yazmissiniz gercekten tesekkur ederim o konuya gelirsekde bugun yemek yapmadim ogluma yedirdim o geldiginde gonlumu almak icin ugrasti pek pas vermedim yemek sorunca yemezsin diye dusundum dedim:halay:

Back
X