Bu kadar ugur böcegini bir arada gördünüzmü

misty

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2006
1.544
29
318
55
5285zk.jpg

5342gm.jpg

ben çok severim kız nerede görsem hemen alıp ona mani söylerim

valla billa gördüm yıllar önce tatil için eneze gittiğimizde zaman zaman uğur böceklerinin istilasıyla karşılaşıyorduk kıpkırmızı bir bulut şeklinde gelip bizim kampı sarıyorlardı belediye her akşam ilaçlama yapıyordu yerlerde 1000 lerce uğur böceği ölüsü toplanıyordu hatta ben onlardan bir tablo yapmıştım sonra taşınırken attım hala niye attım diye pişman olurum

benim ablamın kzıda bitane besliodu adıda alevdi ama öldü.ölmesinin nedenide gıda zehirlenmesi bunlar doğada bitle falan beslendiği için benim akıllı ablamda bi parça et koymuş zavallı alew rahmetli oldu bizim ufaklıkta annesinin basının etını yedi senın yuzunden gıda zehirlenmesi oldu die:roflol::roflol::roflol:

benim ablamın kzıda bitane besliodu adıda alevdi ama öldü.ölmesinin nedenide gıda zehirlenmesi bunlar doğada bitle falan beslendiği için benim akıllı ablamda bi parça et koymuş zavallı alew rahmetli oldu bizim ufaklıkta annesinin basının etını yedi senın yuzunden gıda zehirlenmesi oldu die:roflol::roflol::roflol:

:1shok::1shok::1shok::roflol:

ay ablaa Allah cızırtını vermesin anlattın mı bunu:roflol:
delüü yeğen yaww:roflol:

Back
X