bu kadar üzülmemin sebebini anlamıyorummm

1235

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
34
0
36
Ankara
Meraba.. ben Gizem. Lisede okuyorum. Bu mesajı yazmayı hiç düşünmezdim. Çünkü insanlar şükretmeli nlursa olsun haline. Belki ergenlik belki şu bu diyebilrisiniz inanın bende öyle düşünüyodum. Bugüne kadar da takmazdm aslında.
Ben 2 senedir birinden hoşlanıyorum. Ve gerçekten bu zamanlarda ona aşık oldğumu düşünüyorum bu inanılmaz birşey. O çok yakışıklı. Yani bana göre.. Bana bakacağını sanmıyorum ama bu yaz elimden geleni yapcamm. Bu yaz oldu oldu olmadı Allah kerim. Daha yaşım kçük. Bunun için kararlıydım aynaya baktığımda bunun imkansız olduğunu düşünüyorum..
Bana yardımcı olun lütfen en azında bi abla tavsiyesi.
Boyum 157 kilom 55. Kiloluyum gerçektwn ve uzamam lazım. Bana destek vern :(

ne güzel çıtı pıtı bir kızsın anlaşılan.
kendine bak,kendini iyi hisset,hayata gülümse
üzme kendini ve hiç bir erkeği gözünde büyütme...
olmaz dediğin şeyler bir bakmışsın ki olmuş:)

bence bunu bu kadar çok kafana takma. boyunun kilonun ne kadar önemi var aşkta? bırak seni böyle sevebilecekse sevsin. boyun kısa kilon fazla diye seni beğenmemezlik ediyorsa (ki bu arada bence boyun da kilon da gayet ideal) o onun problemi olur. seni olduğun gibi beğenen insanlar karşına elbet çıkacaktır. kendinle barışık olmayı dene, emin ol daha mutlu yaşarsın böyle olunca... hoşlandığın çocuğun ilgisini illa ha da çekmek istiyorsan başka şekillerde çekmeye çalış derim.. sana zayıf diye boyu posu yerinde diye bakacaksa emin ol niyeti başka şeyler olur.. türk kadını azcık kısa ve balık etli olur ne var bundaaa yanii :))) üzülmeee derim..

bence bunu bu kadar çok kafana takma. boyunun kilonun ne kadar önemi var aşkta? bırak seni böyle sevebilecekse sevsin. boyun kısa kilon fazla diye seni beğenmemezlik ediyorsa (ki bu arada bence boyun da kilon da gayet ideal) o onun problemi olur. seni olduğun gibi beğenen insanlar karşına elbet çıkacaktır. kendinle barışık olmayı dene, emin ol daha mutlu yaşarsın böyle olunca... hoşlandığın çocuğun ilgisini illa ha da çekmek istiyorsan başka şekillerde çekmeye çalış derim.. sana zayıf diye boyu posu yerinde diye bakacaksa emin ol niyeti başka şeyler olur.. türk kadını azcık kısa ve balık etli olur ne var bundaaa yanii :))) üzülmeee derim..

Çokk teşekkür ederim. Bncede doğru olan bu. ama yinede zayıflasam iyi olur :):3:

ne güzel çıtı pıtı bir kızsın anlaşılan.
kendine bak,kendini iyi hisset,hayata gülümse
üzme kendini ve hiç bir erkeği gözünde büyütme...
olmaz dediğin şeyler bir bakmışsın ki olmuş:)

Teşekkürler :)
hayırlısı olsun zaten..
Ben ne kadar çabalarsam çabalıyım kaderimde yoksa olmaz.. Ne kadar istemezsem istemeyim kaderimden varsa bir şekilde olur.
O yüzden hayırlısımı isteyerek dua etmeliyim yapmam gereken bu :)
Biraz kendime dikkat etsem sorun olmaz :37:

bol süt iç,yükseğe atla,basket oyna,ip atla,yüksekten sallan faydası olur canım:34:

Back
X