Bu Kadarda Olmaz Dedirten Olay

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Kizlar basina gelen yoktur belki ama lütfen fikir verin.

Öz halam bundan 5 yil kadar once severek evlendi. Evlilikleri disardan hep guzel gorunurdu hic bir sorun yok gibiydi cocuklari yok halam meslegi yok ama calisti hep iyi bir yemek sirketinde ahci olarak. Kocasida okumus muhendislik yapiyordu.

Biz daha yeni ogrendik halam anneme anlatmis kocasiyla hic birlikte olmamislar ilk gunden adam demis benim sorunum var sana dokunamam yapamam kiyamam vs diye birlikte olmamislar. Halam cok sevdigi icin kabul etmis . Arada bir kocasi is geregi diye 1 hafta sehir disina cikarmis.
Meger adamin doguda bir koyde imam nikali karisi ve 3 yasinda cocugu varmis. Evet cok sacma ama adam yillarca halami kandirmis ve is seyahati diye o kadinin yanina gidiyormus.
Halam ustelemis detaylarini anlams adam kendini savunmus . Zamaninda birlikte olduk sonra o koyune dondu ailesi beni öldürcekti zorla imam nikahyaptilar seni cok seviyorum asik oldum evlendim sana dokunamadim pismanligimdan vs diyr savunmus kendisni.
Babam duyar duymaz halami aldi bize getirdi kocasi surekli kapiya geliyor ariyor halam bosancak ve her seyi delil olarak kullancak mahkemede.
Adam babamida sikayet etcekmis. Halami aldi gostermiyor aile huzurunu bozuyor diye dava etcekmis babami.
kizlar sizce bizi dava etse bir sey cikarmi cikmaz buyuk ihtimal ama birde halam bu adamdan nafaka alir mi ?
Birde bildiginiz bir piskolog var mi halam icin istanbul izmir ankara cevresinde.

Adam kıyamıyorsa halanıza, evlenmeseymiş madem? Ne mantıksız bir laf, halanız da en başından beri kocasının saçmaladığının farkına varmamış ki zaten.
Adam sallıyor işte, reşit olan bir insan, ağbim beni zorla tuttu deyip şikayetçi olmadıktan sonra kocası hiç bir halt yapamaz. Halanızı cahil bulmuş işte, hala kandırmaya çalışıyor.

Adam kıyamıyorsa halanıza, evlenmeseymiş madem? Ne mantıksız bir laf, halanız da en başından beri kocasının saçmaladığının farkına varmamış ki zaten.
Adam sallıyor işte, reşit olan bir insan, ağbim beni zorla tuttu deyip şikayetçi olmadıktan sonra kocası hiç bir halt yapamaz. Halanızı cahil bulmuş işte, hala kandırmaya çalışıyor.

Adam sorunum var demis halam cok ugrasmis doktorlar bitkiler vs ama adam agliyormus yapma kiyamam sana diye halamda hastaligi var diye dayanmis hep

Gulermisin aglarmisin yemin ediyorum adama bak yapamam kiyamam saka gibi, ha diyelim adam o kadinla beraber halayla niye evlenmis beraber olmada bes yil nasil gecmis :KK47:alla yardimcisi olsun halanizin bundan sonra evlilik diye birsey kalirmi guven yok cinsel hayat yok en iyisi ayrilmak zor bir durum:cry:

Adam sorunum var demis halam cok ugrasmis doktorlar bitkiler vs ama adam agliyormus yapma kiyamam sana diye halamda hastaligi var diye dayanmis hep

Eh işte onu evlenmeden önce söyleseymiş diyorum ben de. Diğerine kıymış ama çocuk bile doğurtmuş :))) O zaman yokmuymuş bu sorunu? Hem evlendikten sonra cinsellik yaşamanın nesi kıymak söyler misiniz :) Bu olsa olsa onu kendine bağlamak için evliliği kullanmak olur, nasıl olsa artık benden kolay kolay ayrılamaz diye. İyi ki de ilişki yaşamamışlar gerçi, ya hamile kalsaydı, bi de o var.

Hal son zamanlar kocasina artik bebegimiz olsun istiyorum gel tedavi ol diye ustelemeye baslamis. Adam bir aksam benim cocugum olsa öğrensen ona bakar miyfin demis. Halam saka yapiuor sanmis yani hic ihtimal vermemis. Ama icine kurt dusmus arastirmaya baslamis. Ve is seyahati diye bir sey olmadigini öğrenmiş. Sonra kart gecmisinden bilet aldigini bulmuş surekli ucak otobus biletleri surekli cocuk magazindan alisverisler mart alışverişleri gormus boyle boyle ogrenmis gerceg.

Halaniz ne bekliyo daha bosansin adam açık ve net söylemiş zaten bi çocuğum olsa ne yapardın diye

Yani baştan bilmiş olsaydı çocuğu sorun yoktu bilerek evlenmiş dersiniz

Ama hem benim cinsel sorunum var deyip hemde sonradan çıkan çocuk çok saçma açıkça aldatilma

Halaniz aldatılmış bosansin alsın nafakasini kandirildigina dair açsın davayı

Evlenerek halanızın hayatını mahvetmiş bir nevi, hiç evlenmeseymiş.
Ya da gidip imam nikahlı kadına resmi nikah kıysaymış. Çocuk kimin üzerine acaba?

Allahım yardımcısı olsun halanızın.

Öz halam bundan 5 yil kadar once severek evlendi. Evlilikleri disardan hep guzel gorunurdu hic bir sorun yok gibiydi cocuklari yok halam meslegi yok ama calisti hep iyi bir yemek sirketinde ahci olarak. Kocasida okumus muhendislik yapiyordu.

Biz daha yeni ogrendik halam anneme anlatmis kocasiyla hic birlikte olmamislar ilk gunden adam demis benim sorunum var sana dokunamam yapamam kiyamam vs diye birlikte olmamislar. Halam cok sevdigi icin kabul etmis . Arada bir kocasi is geregi diye 1 hafta sehir disina cikarmis.
Meger adamin doguda bir koyde imam nikali karisi ve 3 yasinda cocugu varmis. Evet cok sacma ama adam yillarca halami kandirmis ve is seyahati diye o kadinin yanina gidiyormus.
Halam ustelemis detaylarini anlams adam kendini savunmus . Zamaninda birlikte olduk sonra o koyune dondu ailesi beni öldürcekti zorla imam nikahyaptilar seni cok seviyorum asik oldum evlendim sana dokunamadim pismanligimdan vs diyr savunmus kendisni.
Babam duyar duymaz halami aldi bize getirdi kocasi surekli kapiya geliyor ariyor halam bosancak ve her seyi delil olarak kullancak mahkemede.
Adam babamida sikayet etcekmis. Halami aldi gostermiyor aile huzurunu bozuyor diye dava etcekmis babami.
kizlar sizce bizi dava etse bir sey cikarmi cikmaz buyuk ihtimal ama birde halam bu adamdan nafaka alir mi ?
Birde bildiginiz bir piskolog var mi halam icin istanbul izmir ankara cevresinde.
Ne!:KK57:
Ya halanız gerçek mi? İnanamıyorum ya, kabul mü etmiş böyle bir şeyi? :KK57:
Onu geç, başka biriyle evliliği var diye cidden dokunmamış mı adam? Sebep bu olamaz. Çünkü halanıza bu pisliği reva gören birisi, dokunmamak gibi duygusal inceliği olabilecek bir tepki vermez. Kesin bir iş var.
Ek olarak, 5 yıllık evli halanızla, 3 yaşında çocuk var? Adam o kadınla sevişmeye gayet devam etmiş baksana! Bir de kıyamadımlar, bilmem neler! Gitsin de külahıma anlatsın bu yalanları! Gayet karısını aldatmış, evlilik dışı bir de çocuk yapmış. Halanızın aldatılan diğer kadınlardan hiçbir farkı yok.
Ne olursa olsun boşanmalı, ben hukukçu değilim ama bunca pisliğin içindeyken paçasını sıyıramazken size bir şey yapabileceğini hiç sanmıyorum. :KK14:

Halam diyorki bana cok iyi davranirdi cicekler ilgi alaka yani supermis. Cinsellikte de hastayim yapamam diyormus halam doktorlara gidelim deyince aglayip kiyamam sana yapma vazgec diyormus. Halam bende anlamadim diyor. O kadinla sehirim birinde onceden tanismislar kadin calisiyormus burlikte olmuşlar hamile kalmis kadın ogrenmis ailesi koye geri almislar kadini adaki tehdit etmisler imam nikahi kiymislar surekli kadini cocugu ziyarete gidiyormus meger adam.

Ne sadık adammış o öyle ! Adama bak,2. karıyı alıyor ama kıyıp dokunmuyor.Buna kim inanır ?
Ya bu adam gay veya halan çok zengin ama çirkin filan mı bilemedim neler dönüyor.

Adam gay. Köyünde dedikodu olmasın diye çocuk yapmış evli takılmış şehirde de resmi nikahlı. . Benimki bi teori tabi

Back
X