Bu Kadarda Olmaz Dedirten Olay

Kizlar inanin bende bilmiyom halamin boze anlattigi bu yani cocuk 3 yasindaysa eger o zaman halamla evliyken aldatmis oluyor bastan niyr halama dokunamiuor cok sacma buralari. Cocugun yasini soriyoz halam ne biliyim 3 dedi galiba bana diyor o sinirle anlamamis pek. Adam halama baska kimse bilmesin diyormus cunku ailesi ogrense adamin ne olur bilmem. Bir anlik hataydi beni evlenip bosanmis cocukli bir erkek olarak kabul et diyormus halama bundan sonra ikimizin cocugu olsun yaşayalım sorgulama diyormus. Babam cocgu yasini annesini soruyor adama bir dedigi bir dedigini tutmuyor. Halamin aklina girmeye çalışıyor. Sizce biz gidip arastiralim mi kadini bence hic koyde zorla duran biri degil hence o cocukta 3 yasinda degil. Biz arastirsak suclu olur muyuz
bence de iyice araştırın. adamın yalan söylediği çok açık.
belki bir değil 2 çocuğu var. çünkü çocuk 3 yaşında ise, 9 ay hamilelik, yani halanla en az 1 yıllık evliyken gerçekleşiyor aldatma olayı.
bu işin içinde çok iş var. kesinlikle araştırın, halanız boşanırken alacağı maddi manevi tazminat yanında, bir de dolandırıcılıktan falan dava açmak zorunda kalacak gibi.

O işin içinden kimbilir neler çıkar... Hiç normal durmuyor senaryo...

Hemen yarın avukata gidin koruma talep edin resmi olarak savcılık bütün araştırmaları yapar araştırma bittikten sonra da çıkan sonuçla boşanma davası açar maddi manevi tazminatını alır, çok üzüldüm halanıza ya kendi karına dokunma git başkasıyla oynaş üstüne çocuğun olsun adamın ailesine de biran önce haber verin bu ne bayağılık pişkinlik

Obur kadini hic sevmemis sadece o sehirebir konferans icin gitmisler orda kadin calisirken tanismislar birlikte oolmuşlar kadin kandirmis o zamanlar adami sozde sonra hamile kalmis ailesi ogrenmis biraz aşiret tarzi sanirim oldurcez diyerekten imam nikahi kıyiliyorbunlara.

Oyle olsa bıle bu cocuk halanızla evlıyken olmus yanı adam halana dkunmamıs ama onu aldatmıs aldattgı kadın hamıle kalınca onuda bırakmamış bı o kadında bı halanda kalmış halan bes senelık evlı cocuk uc yasında dokuz ay gebelık bu hesaba gre halanla bi senelık evlıyken baska kadnla bırlıkte olmus yanı ınsan neden bır sene karısına dkunmazda gıder baska kadını gebe bırakır bence bılmedıgınız cok sey var

@okis2014 bence halanız iyi bir avukat tutsun süründürsün bu adamı en çok neye üzüldum biliyormusunuz halanizin calinan onca guzel yillarina ben olsam süründürürdum

Kizlar annem surekli halam butun gun gel gidelim avukata isin gercegini öğrenelim diye ısrar etti. Halam birden anneme bagirdi bizim evde sinir krizi gecirdi ufak. Yeter dedi ugrasmayin bizimle burnu surtsun diye yaptim dedi size geldim dedi biliyormus her seyi halam. Birlikte olmayan da adam degil halammis. Babamda defol git evine dedi halama benim evimde benim karima bagiramazsin seni dusunuyoz dedi. Oda kocaasini aradi zaten 10 dk yol geldi karsi yola cikti binmis arabay gitmisler annem camdan bakmis. Ne tuhaf bir is bu annemde babamda ben bir daga sormam bile onlara ne hali varsa gorsunler diyor. Halam gitmeden annemle tartisirken benim kocamda bir sey yok masallahi var dedi millete yanlis anlatmayin kocami dedi. Bu iste bir sey var ama ne ?
Annem diyorki halan cok gezerdi bence diyor bu evlenmeden bir sey yasadi bu kocasiyla da opmaga cekindi adam bunu aldatti diyor ama 5 sene adam niye evli kalsin off valla kizlar bu ne bicim is

Ozaman kendi yapmış kendi bulmuş canım yapacak hiçbişey yok kendi düşen ağlamaz bırakın ne halleri varsa görsünler

Yaw halaniz 5 yillik evli.. Adamin cocugu 3 yasinda, hamileligi de koy bu cocuk 4 yil once dogmus..
Yani halaniz bir yillik evliyken aldatilmis..
Eee aldatilmadan once koca bir yil bu adam ne diye halaniza ""kiyamiyormus" da halaniz boyle kabulleneyim bari seviyorum demis...

Adam halandan once kadinla birlikte olmamiski bildigin aldatmis adam.evlendikten sonra cocuk olmus.

Baska seyler var bu isin icinde.hadi halaniz evlenmeden biseyler yasadi baskasiyla bunlada ortaya cikcak diye olmadi 5 sene ya hangi adam dayanir.adamda bisey yoksa tabi.

Obur kadini hic sevmemis sadece o sehirebir konferans icin gitmisler orda kadin calisirken tanismislar birlikte oolmuşlar kadin kandirmis o zamanlar adami sozde sonra hamile kalmis ailesi ogrenmis biraz aşiret tarzi sanirim oldurcez diyerekten imam nikahi kıyiliyorbunlara.
Canim sizde bunlari yediniz oyle mi?
5 yildir halanla evli.3 yasinda cocugu var.9 ay da hamilelik nerdeyse 4 yil.eee hani bu adam sorunluydu.evdeki karisina 1 seneden fazla dokunmayip diger kadinda nasil ayni problemi yasamadi.hadi onlayken bi mucize oldu diyelim.geri kalan 4 yil niye halana hic yaklasmadi.bence bu is bastan asagi yalan akiyo.yemezler.siz de yemeyin lutfen....

Kizlar annem surekli halam butun gun gel gidelim avukata isin gercegini öğrenelim diye ısrar etti. Halam birden anneme bagirdi bizim evde sinir krizi gecirdi ufak. Yeter dedi ugrasmayin bizimle burnu surtsun diye yaptim dedi size geldim dedi biliyormus her seyi halam. Birlikte olmayan da adam degil halammis. Babamda defol git evine dedi halama benim evimde benim karima bagiramazsin seni dusunuyoz dedi. Oda kocaasini aradi zaten 10 dk yol geldi karsi yola cikti binmis arabay gitmisler annem camdan bakmis. Ne tuhaf bir is bu annemde babamda ben bir daga sormam bile onlara ne hali varsa gorsunler diyor. Halam gitmeden annemle tartisirken benim kocamda bir sey yok masallahi var dedi millete yanlis anlatmayin kocami dedi. Bu iste bir sey var ama ne ?
Annem diyorki halan cok gezerdi bence diyor bu evlenmeden bir sey yasadi bu kocasiyla da opmaga cekindi adam bunu aldatti diyor ama 5 sene adam niye evli kalsin off valla kizlar bu ne bicim is

siz elinizden geleni yapmışsınız, 35 yaşında kadın eliyle etmiş boynuyla çeksin o zaman...

yalnız var yaa, sizden korkulur kk hatunları :KK53: "bu işin içinde başka iş var" dediniz birçoğunuz. hakikaten de olay başkaymış.
ciddi ciddi kkdan bir detektif ekibi kurulsa Müge Anlı'yı sollarsınız :KK66: :KK68::KK9:

İmam nikahli kadının ailesi yılda 1 hafta gelmesine mi namusu temizlenmiş sayıyor.
Bu işte bi gariplik var..

Kizlar basina gelen yoktur belki ama lütfen fikir verin.

Öz halam bundan 5 yil kadar once severek evlendi. Evlilikleri disardan hep guzel gorunurdu hic bir sorun yok gibiydi cocuklari yok halam meslegi yok ama calisti hep iyi bir yemek sirketinde ahci olarak. Kocasida okumus muhendislik yapiyordu.

Biz daha yeni ogrendik halam anneme anlatmis kocasiyla hic birlikte olmamislar ilk gunden adam demis benim sorunum var sana dokunamam yapamam kiyamam vs diye birlikte olmamislar. Halam cok sevdigi icin kabul etmis . Arada bir kocasi is geregi diye 1 hafta sehir disina cikarmis.
Meger adamin doguda bir koyde imam nikali karisi ve 3 yasinda cocugu varmis. Evet cok sacma ama adam yillarca halami kandirmis ve is seyahati diye o kadinin yanina gidiyormus.
Halam ustelemis detaylarini anlams adam kendini savunmus . Zamaninda birlikte olduk sonra o koyune dondu ailesi beni öldürcekti zorla imam nikahyaptilar seni cok seviyorum asik oldum evlendim sana dokunamadim pismanligimdan vs diyr savunmus kendisni.
Babam duyar duymaz halami aldi bize getirdi kocasi surekli kapiya geliyor ariyor halam bosancak ve her seyi delil olarak kullancak mahkemede.
Adam babamida sikayet etcekmis. Halami aldi gostermiyor aile huzurunu bozuyor diye dava etcekmis babami.
kizlar sizce bizi dava etse bir sey cikarmi cikmaz buyuk ihtimal ama birde halam bu adamdan nafaka alir mi ?
Birde bildiginiz bir piskolog var mi halam icin istanbul izmir ankara cevresinde.
Nasıl yani 5 yıldır birlikte olmamışlar mı:KK57:

Garip çok garip hala da yalan söylüyor Ada'm da aralarında başka bısey var Ada'm da gay degıldsr kadına beş yıl Nasıl dokunamaz hıcbır erkek durmaz asla asla asla eğer hastalık yoksa karşısında zencı de olsa çingene de olsa durmaz

Evlenirken ne de güzel kıymış ama ! Akşam akşam nasıl sinirlendim ya adama bak hatta ne adamı adam denemez buna. Size dava açsa da halanız abim beni zorla tutuyor demedikçe bir şey olmaz merak etmeyin

Yukarıda dedim halan yalan söylüyor diye. Uğraşmayın bence. kocasının onu sevip sevişmemesi köydekini sevmeyip onunla sevişmesi çok tuhaftı zaten. Böyle bir hikaye olmaz.

Halanız ''evet zorla alıkondum'' demezse hiç birşey çıkmaz. Hakime ''ben istedim orada kalmayı'' dediği an o davadan hiçbirşey çıkmaz özetle.

Back
X