Bu kadarda olurmu???

serap12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
51
13
98
Arkadaşlar içinden çıkamadıgım durumumu sizinle paylaşmak istedim.Lütfen benim durumuma benzer seyler yasayan varsa fikir paylaşmak isteyen bir el atsınlar konuya.bugun itibariyle adetim 17 gün gecikmiş durumda ara ara gecikmeler yaşıyorum fakat bu kadar degildi.evde idrar testi yaptım 3 5 kere hıcbırsey cıkmadı.dün doktora gittim vajınal ultrasonla baktı ve bırseyler var gibi dedi o an çook umutlandım gözlerim doldu nerdeyse.hemen kan testi istedi kan verdım ve sonuç 0.1 şok oldum kagıt elımde oylece kaldım.doktorda çok şaşırdı.beklememi soyledı adet sokturucu vermıcem dedı.şuan elım ayagım şiş beklıyorum adet sancımda yok ne yapacagımı bılmıyorum az once yıne evde test yaptım silik çizgi dahi yok.bana bir akıl verin:(

Arkadaşlar içinden çıkamadıgım durumumu sizinle paylaşmak istedim.Lütfen benim durumuma benzer seyler yasayan varsa fikir paylaşmak isteyen bir el atsınlar konuya.bugun itibariyle adetim 17 gün gecikmiş durumda ara ara gecikmeler yaşıyorum fakat bu kadar degildi.evde idrar testi yaptım 3 5 kere hıcbırsey cıkmadı.dün doktora gittim vajınal ultrasonla baktı ve bırseyler var gibi dedi o an çook umutlandım gözlerim doldu nerdeyse.hemen kan testi istedi kan verdım ve sonuç 0.1 şok oldum kagıt elımde oylece kaldım.doktorda çok şaşırdı.beklememi soyledı adet sokturucu vermıcem dedı.şuan elım ayagım şiş beklıyorum adet sancımda yok ne yapacagımı bılmıyorum az once yıne evde test yaptım silik çizgi dahi yok.bana bir akıl verin:KK43:
Beklemekten başka caren yok gibi bi hafta kadar bekle olmassan tekrar test yap inşallah bebis vardir da kendini sakliyodur yaramaz inşallah hayırlı güzel haberlerle cevap yazarsin :)

Back
X