• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadarı da olmaz ya :'(

böyle haraketlerle senin yeni hayatına adapte olmana, ondan soğumana yardımcı oluyorlar aslında

Evet bence de.
Bunu bekliyordum zaten. :)

(ya benim beğen butonum nerde) gaza gelme umrum değil sen kaybettin kareografileri bunlar inanma sakinliğini sessizliğini koru bence

Zaten öyle yapcam.. İçimden bildiğim tüm küfürleri geçirdim, ağladım da. Sonra bi sigara yaktım. Biraz dans ettmm, arkadaslarımı aradım vs. vs.. İyi olmam gerekiyor. Yüzünü görmek istemiyorum onun.. Bu arada evet ya, nerede beğen butonları?? .s

yaaa üyelerden beğen butonu olmayanlar bi ses etsin kızlar. nere gitti beğen butoncukları kaç gündür :52::52::52:

bu arada sıfat kanseri ne yaaa koptummm :1::1::1:
yazım tarzın evlere şenlik :60::60::60:

bacım oncelıkle sadaka ver ne bileyim birşeyler yap ki Allah bu adamdan seni kurtarmış ...

haşlanmış yumurta puding fikri igrenc oldugu kadar onun uzerıne kusma durumuda bır o kadar huzur verici :60: :60:

Anam hep der erkeklerın dını ımanı s......i diye bende her zaman bunun dogru oldugunu kabul etmısımdır ....

erkek bu işte bugun sen onu bırakırsın , yalvarır yakarır numaradan bakar olmuyor hopppp bi u dönüşü yaparlar hayatlarına kaldıkları yerden devam ederler ...

bu durumda güçlü metanetli olman lazım kı bunalıma gırmeyesın yoksa kötü durumlar :31::31:

Yumurtalı pudingli ortaya bi karışık kusma işini yapar mısın bilmem de
Sadaka ver bence
Kurtulmuşsun

yaaa üyelerden beğen butonu olmayanlar bi ses etsin kızlar. nere gitti beğen butoncukları kaç gündür :52::52::52:

bu arada sıfat kanseri ne yaaa koptummm :1::1::1:
yazım tarzın evlere şenlik :60::60::60:

Sağ olasın canım. Günlük hayatıma bu tarzımı dahil etmemeye calısıyorum ama burda dayanamadım.. :D

bacım oncelıkle sadaka ver ne bileyim birşeyler yap ki Allah bu adamdan seni kurtarmış ...

haşlanmış yumurta puding fikri igrenc oldugu kadar onun uzerıne kusma durumuda bır o kadar huzur verici :60: :60:

Anam hep der erkeklerın dını ımanı s......i diye bende her zaman bunun dogru oldugunu kabul etmısımdır ....

erkek bu işte bugun sen onu bırakırsın , yalvarır yakarır numaradan bakar olmuyor hopppp bi u dönüşü yaparlar hayatlarına kaldıkları yerden devam ederler ...

bu durumda güçlü metanetli olman lazım kı bunalıma gırmeyesın yoksa kötü durumlar :31::31:

Ay ben niye acı çekicem o karaktersiz için.. Ama başımı taşlara vuruyorum yıllarımı rezil etti diye. Anacığının da ellerinden öperim, doğru söylemiş.

Yumurtalı pudingli ortaya bi karışık kusma işini yapar mısın bilmem de
Sadaka ver bence
Kurtulmuşsun

Verdim verdim.. ama o adaklar adayacak geri döneyim diye.. neyse hırs yapmiiim.

O sıfat kanseri eski sevgilisiyle SÖZÜNE BİTTİM :27::52: CANIM SIKMA CANINI SALLA YAA ARTIK OLAN OLMUŞ BİTEN BİTMİŞ HİÇ GERİYE BAKMA..

Canım bir süre ilişki yaşama ama şöyle küçük heyecanlar sokabilirsin hayatına. Ciddi bir şeyler yaşamak seni tekrardan üzebilir ama beklentin olmayan biriyle bir kaç kez çıkmak gezmek seni rahatlatır eglendirir diye düşünüyorum :) biraz da özgüven oluyor :)

O sıfat kanseri eski sevgilisiyle SÖZÜNE BİTTİM :27::52: CANIM SIKMA CANINI SALLA YAA ARTIK OLAN OLMUŞ BİTEN BİTMİŞ HİÇ GERİYE BAKMA..

:) artık hesaplarını falan da takip etmicem zaten.

[sıze=3][ı]bu arada yoksa adı deniz mi ????[/ı][/sıze]

Evet, salak gibi hayatımın merkezine alıp ona göre nickname almısım ya..

Canım bir süre ilişki yaşama ama şöyle küçük heyecanlar sokabilirsin hayatına. Ciddi bir şeyler yaşamak seni tekrardan üzebilir ama beklentin olmayan biriyle bir kaç kez çıkmak gezmek seni rahatlatır eglendirir diye düşünüyorum :) biraz da özgüven oluyor :)

30a kadar evdeyim artık. :)

Biz yeniden barıştık böyle bir ayrılık sürecinin ardından o dönemde hayatıma başka insanlar girdi. aynı şekilde onun da. Ama gerçek bi ilişkim olmadı. Onunkiler hele tek gecelik şeylerdi. eglenceli insanlarla vakit geçirmek seni mutlu ediyor. Zaten bir kız yalnız kaldı mı akbabalar üşüşüyor :D

30a kadar evdeyim artık. :)

Öncelikler:
Men Vs Women after a breakup | The Lolbrary - New Funny Random Pictures Added Daily
ilk resimde ayrıldıktan bir gün sonra erkek ve kadın, ikincisine bir hafta sonra, sonuncusunda ise bir ay sonra.

Sonra sen zaten bu aileden kurtulduğun için çok şanslısın. Bütün hayatın şu an önünde. Okumaya dönünce yeni arkadaşlar edinince, ben nasıl seviyesiz insanlarla muhatapmışım diyeceksin. Şu anda da diyorsun belki ama görüyorum ki tam oturmamış daha.

Son olarak da lütfen kendini elimden her iş gelir, çok iyi yemek yapar çocuk bakarımla tanımlama. Sen bunlardan daha fazlasısın, bir bireysin.

Biz yeniden barıştık böyle bir ayrılık sürecinin ardından o dönemde hayatıma başka insanlar girdi. aynı şekilde onun da. Ama gerçek bi ilişkim olmadı. Onunkiler hele tek gecelik şeylerdi. eglenceli insanlarla vakit geçirmek seni mutlu ediyor. Zaten bir kız yalnız kaldı mı akbabalar üşüşüyor :D

Her şey eskisi gibi oluyor mu peki? Siz çok mutlu olun inşallah ama ben onunla mutlu olamam artık.

Öncelikler:
Men Vs Women after a breakup | The Lolbrary - New Funny Random Pictures Added Daily
ilk resimde ayrıldıktan bir gün sonra erkek ve kadın, ikincisine bir hafta sonra, sonuncusunda ise bir ay sonra.

Sonra sen zaten bu aileden kurtulduğun için çok şanslısın. Bütün hayatın şu an önünde. Okumaya dönünce yeni arkadaşlar edinince, ben nasıl seviyesiz insanlarla muhatapmışım diyeceksin. Şu anda da diyorsun belki ama görüyorum ki tam oturmamış daha.

Son olarak da lütfen kendini elimden her iş gelir, çok iyi yemek yapar çocuk bakarımla tanımlama. Sen bunlardan daha fazlasısın, bir bireysin.

Foto iyi acıklıyor :) Aman artık adımı bile anmasın zaten, görüyorum zaten aklından bile geçmiyorum. Ben giden zamanıma üzülüyorum.. Bir gün en yakınımken bugün düşmanım gibi.. :/ Son olarak da kendi içimde kızla kendimi kıyaslıyordum, bunu hemen hepimiz yaparız.

Back
X