• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadarına da pes diyorum artık.Bu kızın derdi ne? Sizce ne yapabilirim?

hayce

aşkımı özlüyorum...
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
483
2
46
İstanbul
mrb. sevgili kk üyeleri...

daha öncede yazmıştım bilenler bilir belki.bi kızdan bahsetmiştim ama bu kadarını da tahmin edemezdim...

erkek arkadaşım işinden dolayı başka bi şehirde yaşıyor.geçtiğimiz aylarda görev için benim yaşadığım şehre gelmişti... sevgilimin arkadaşı sevgilisini de getirmiş.kız ailesine yalan söyleyek burada otelde erkek arkadaşıyla 1 ay durdu.(bu arada kız 94 doğumlu...) kızın canı sıkılıyormuş telefon numaramı bulmuş ve buluşalım demişti.bende buluştum gezdirdim.bol bol da sohbet ettik.bana hamile olduğunu söylemişti.bu duruma çok üzülmüştüm tabi ki.eve geldiğimde hüngür hüngür ağlamıştım, çok etkilenmiştim... bu kızla buluştuğumuz gün sevgilimi aramam gerekti fakat kntrm olmadığı için ondan rica edip aradım ve sevgilimin numarasını onun telefonunda silmeyi unuttum.gün geçtikçe kız sevgilime mesaj atmaya başladı.buna sevgilim tepkisiz kaldı.hatta otele gel birlikte bişeyler içeriz demiş erkek arkadaşıma.o da gitmiş arkadaşına yani kızın sevgilisine durumu anlatmış sevgilin bana böyle böyle mesaj attı haberin olsun diye.bundan haberim yoktu... kız yaşadığı yere geri döndü.bizde erkek arkadaşımla telefon numaralarımızı değiştirmiştik.ve bu olanları sevgilim bana anlattı çok kızdım haliyle. neden zamanında anlatmadın diye.çok kıskanç bi insanımdır ve an gelir kıskançlıktan hiç bişeyi gözüm görmez.bunu sevgilim bildiği için anlatmamış.eğer o kıza bişey deseydim sevgilimin arkadaşıyla arası bozulacakmış.haklı da çünkü onunla görüşmek zorundalar aynı yerde çalışıyorlar çünkü.neyse bi süre geçti.bu kız sevgilisine sürekli benden ve sevgilimden bahsediyomuş.o ona maaş kartını vermiş sen neden bana vermiyosun.o ona şunu almış sen neden bana almıyosun vs. vs. vs. bunlarada aldırmadım.ama en son hayce sevgilisinden ayrılmak istiyormuş fakat söyleyemiyormuş demiş.bunu sevgilimden duydum.duyuncada çıldırdım tabi ki."kızın yalancı olduğunu biliyorum ve seni çok iyi tanıyorum aldırma, bil diye söylüyorum ben sana" dedi.kızın numarası da yok tabi ki bende hattımı değiştirdiğim için.üzerinden o kadar zaman geçti ve kızın gidişi gidiş değil.kendine değil bana ve ilişkime de zarar vermeye başladı.ayrıca hamile olduğu da yalanmış.sevgilisinden para almak için yalan söylemiş."ben hamileyim.gidip aldırcam" demiş e 1500 tl yi kapmış... ne diceğimi bilemedim... sizce ne yapabilirim? elim kolum bağlı oturuyorum...

Son düzenleme:
bence hiç ilgilenme, biraz uğraştıktan sonra bırakır. kızın sorunları olduğu kesin zaten böyle bir insanı kafaya takmaya gerek yok, sevgilin de onun nasıl bir insan olduğunu bildiğine göre için rahat olsun derim ben :) bu arada o kızın erkek arkadaşının bunlardan hiç mi haberi yok? yani hamile yalanı ve size yaptıklarından falan?

bence hiç ilgilenme, biraz uğraştıktan sonra bırakır. kızın sorunları olduğu kesin zaten böyle bir insanı kafaya takmaya gerek yok, sevgilin de onun nasıl bir insan olduğunu bildiğine göre için rahat olsun derim ben :) bu arada o kızın erkek arkadaşının bunlardan hiç mi haberi yok? yani hamile yalanı ve size yaptıklarından falan?

kendisi anlatmış zaten bunları sevgilimi ona hamile olduğu yalanını söyleyip para aldığını.yani sevgilisinin nasıl bi kız olduğunu o da biliyor.fakat neden hala bu ısrar anlamıyorum.bu kız sevgilsinin ev arkadaşıyla bile akşamları evde yalnız kalıyormuş.ve kızın sevgilisinin herşeyden haberi var.nasıl oluyor da hala onunla birlikte anlamıyorum...

yorumun için ayrıca teşekkür ederim :61:

amaan boşver canım o zaman takma hiç kafana gerçekten. bırakın kendi haline, ilgi falan istiyordur belki yavrucağız, kimse ilgilenmezse sıkılır gider :)

Kızın yaşı çok küçük, daha çocuk.. Çocuk olduğu için yapıyordur kıskançlıkları ve bütün bunları... Belli ki aile terbiyesi de yok, başkasından para koparabildiğine göre... Ayıpp ya.. Sevgilinin arkadaşındaki de iyi cesaret ama 94 doğumlu kızla otelde kalıyor! Bu kız yarın öbürgün başına bela olur o çocuğun.. 18 yaşını doldurmamış kızla, hele ki böyle arsız bir kızla nasıl birlikte oluyor otelde kalıyor.. Aklım almadı benim.. Cahil cesareti bu olsa gerek.. Aman uzak dur canım sen, kafana takma.. Belli ki kız sorunlu..

Son düzenleme:
Kızın yaşı çok küçük, daha çocuk.. Çocuk olduğu için yapıyordur kıskançlıkları ve bütün bunları... Belli ki aile terbiyesi de yok, başkasından para koparabildiğine göre... Ayıpp ya.. Sevgilinin arkadaşındaki iyi cesaret ama 94 doğumlu kızla aynı otelde kalıyor! Bu kız yarın öbürgün başına bela olur o çocuğun.. 18 yaşını doldurmamış kızla, hele ki böyle arsız bir kızla nasıl birlikte oluyor otelde kalıyor.. Aklım almadı benim.. Cahil cesareti bu olsa gerek.. Aman uzak dur canım sen, kafana takma.. Belli ki kız sorunlu..

benim de aklım almadı.buluşacağım zaman normal zararsız bi kız bekliyordum fakat hiç öyle çıkmadı.ben de şaşkınım.onun için sadece üzülüyorum... sinirlerim bozuluyor boşuboşuna...

benim de aklım almadı.buluşacağım zaman normal zararsız bi kız bekliyordum fakat hiç öyle çıkmadı.ben de şaşkınım.onun için sadece üzülüyorum... sinirlerim bozuluyor boşuboşuna...

Boşver canım sinirlerin bozulmasın, sevgilin de sen de uzak durun, takmaya değmez.. Sevgilinin arkadaşı da laf yetiştirip durmasın yaa.. Kızdan haber getirmesin size mümkünse, tatlı dille uyarın..

94 dogumlu kızdakı akla zıhnıyete bak ya:27: nasıl bır plan yapmıs o oyle .kafasında nasıl tılkılıkler gezınıyormus pes valla .hamıleyım numarasıyla 1500 tl almak bu nasıl akıl zıhnıyet nasıl boyle planlara aklı erıyor sasırdım valla .cnm cok tehlıkelı bır kız gercekten .ben burdan okurken korktum bu kızdan valla .

Sevgilinin arkadaşı bunları bildiği halde o kıza tekme koymuyorsa o çocuğu da hiç düşünmem açıkçası.

Ben olsam sevgilimin arkadaşına gidip "x'i üzerimizden çekmezsen x reşit olmadığı için birlikte olduğunuzu, otelde kaldığınızı hem ailesine hem polise anlatırım, ikinizin de başı yanacağı için biz rahat ederiz. X'e söyle benden de sevgilimden de uzak dursun!" derim. İşe yaramazsa da cidden polise giderim.

Kendimi senin yerine koyuyorum da, ben üzüleceğime benim mutluluğuma gölge düşeceğine beni üzeni iki kat üzmeyi tercih ederim.

sevgilinin arkadaşı hala bu kızla devam ediyorsa ya çok aşık gözü hiçbir şeyi görmüyor yadaa kız buldum çatlak matlak ama kız işte her haltı yiyoruz havalarında :47:

uzak durun dikkat edin.kızın niyeti ne bilmiyoruz yarın birgün bu çocuk ( senin sevgilin) bana şunu şunu yaptı diye de çıkabilir ortalığa! dikkatli ol ve olabildiğin kadar uzak dur canım.sevgilinde arkadaşıyla çok fazla muattap olmasın gerekirse.bana sevgilinden bahsetme arkadaşım iş dışında bir şey konuşmayalım desin.

kızın ailesi pek rahatmış bi ay arkadaşında kalıo ama nasıl arkadaşı kızmı erkekmi die iyi kötü birimi hiçmi merak etmemişler walla bizim ailelerimizmi çok sıkıydı yoksa milletmi geniş anlamadım ve 94 doğumlu yediği nanelere bak sen Alllah akıl fikir versin

Ben kızdan çok onun sevgilisine taktım şimdi. Daha reşit olmayan bir kızla her türlü haltı yediğine, sevgilinizin anlattıklarının üstüne hala o kızla görüşmeye devam edebildiğine göre bayağı geniş bir insan. Bence siz değil, sevgiliniz bir şeyler yapmalı; o adamla daha mesafeli olmak gibi. Kendi aralarında yapsınlar saçma sapan muhabbetlerini, neden gelip her şeyi sevgilinize yetiştiriyormuş?

o kız eğer parayı aldıysa zaten arkadaşınız kurtulamaz bence. nasılsa buldum birini der türlü bahanelerle para koparmaya çalışır gibime geliyor. arkadaşın başına bela almış bence

:18: Yazdıklarını okuyunca hayretler içinde kaldım
17 yaşında bir kız ve hayatı...çok üzücü bir durum.Senin hayatına
zarar vermeye çalışması da işin ayrı boyutu.
Ruh sağlığı iyi değil belli ki ama onu kendinden uzak tutmaya çalışmaktan
başka bişey yapamazsın sanırım aklıma bir çözüm gelmedi.Ama bir avantajın var ki o da
sevgilinin akıllı ve güvenilir biri olması .Eğer öyle olmasa işin zordu.Bu yüzden kendine çok dert etme
Eminim o kızın sevgilisi yakın zamanda kızdan ayrılır böylece sizin hayatınızdan da çekilmiş olur..:34:

Sevgiline o mesaji attigini bildigi halde hala o kizla nasil goruyor o adam, ilginç geldi bana... Aralarinda ask olamaz su durumda, sadece cinsellik var belkide. Oglanda o yuzden çok kurcalamiyor... Yazik valla ne hallere dustu insanlar...

Canim sen onunla gorusmek, konusmak iletisim halinde olmak zorunda degilsin ki. Bir daha gorusmezsin olur biter. Ha karsina çikar yeniden zarar vermeye çalisirsa haddini bildirirsin olur biter. Canini slktigina degmez.

Back
X