bence hiç ilgilenme, biraz uğraştıktan sonra bırakır. kızın sorunları olduğu kesin zaten böyle bir insanı kafaya takmaya gerek yok, sevgilin de onun nasıl bir insan olduğunu bildiğine göre için rahat olsun derim ben :) bu arada o kızın erkek arkadaşının bunlardan hiç mi haberi yok? yani hamile yalanı ve size yaptıklarından falan?
amaan boşver canım o zaman takma hiç kafana gerçekten. bırakın kendi haline, ilgi falan istiyordur belki yavrucağız, kimse ilgilenmezse sıkılır gider :)
Kızın yaşı çok küçük, daha çocuk.. Çocuk olduğu için yapıyordur kıskançlıkları ve bütün bunları... Belli ki aile terbiyesi de yok, başkasından para koparabildiğine göre... Ayıpp ya.. Sevgilinin arkadaşındaki iyi cesaret ama 94 doğumlu kızla aynı otelde kalıyor! Bu kız yarın öbürgün başına bela olur o çocuğun.. 18 yaşını doldurmamış kızla, hele ki böyle arsız bir kızla nasıl birlikte oluyor otelde kalıyor.. Aklım almadı benim.. Cahil cesareti bu olsa gerek.. Aman uzak dur canım sen, kafana takma.. Belli ki kız sorunlu..
benim de aklım almadı.buluşacağım zaman normal zararsız bi kız bekliyordum fakat hiç öyle çıkmadı.ben de şaşkınım.onun için sadece üzülüyorum... sinirlerim bozuluyor boşuboşuna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?