kızlar ben 7 senelik evliyim eşimle şiddetli geçimsizlik var. kendisi sadece çoçuklarım hatrı için seninleyim diyor .kızlar daha bir kaç gün önce başka bir derdime çagrı arıyordum ki bugun ne ögrenıyorum yaa bu adam beni öldürecek yaa.hastalanmaktan korkuyorum.köye gitme tartışması bitmeden bugun eşimin face de başkalarıyla yazıştıgını göruyorum yani bir nevi aldatıldım.face kullanıcısı tarafına eşim defalarca arkadaş olmak ilişkiye acıgım diyor arkadaş arıyorum her türlü beraberliye açiğım diyor face de.yani yeni bayan tavlıyor bunu ben arşif bölümünde mesajlaşirken gördum.ona sorduğumde ters cevap veriyor ne yapacaksan yap diyor.boşanmak istiyorum ama 2 küçük çoçugum var ve ev kredisi cektım onu odıyoruz ne yaparım ben ya evden de olmak istemıyorum çoçuklarımı benden almasından korkuyorum .tam 3 senedir evde kavga eksik olmuyor.ve sonunda beni aldatmak istediğini ögrenıyorum.ne yapayim ben yaaa lütfen yardım bişey söyleyin bana lütfen.bir kaç gün önce bir başlık daha acmıştım o sorumuz de varken.......