bu kadarına da pessss ne yapacagım ben şimdi

ANNALALE

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
63
2
16
İstanbul
kızlar ben 7 senelik evliyim eşimle şiddetli geçimsizlik var. kendisi sadece çoçuklarım hatrı için seninleyim diyor .kızlar daha bir kaç gün önce başka bir derdime çagrı arıyordum ki bugun ne ögrenıyorum yaa bu adam beni öldürecek yaa.hastalanmaktan korkuyorum.köye gitme tartışması bitmeden bugun eşimin face de başkalarıyla yazıştıgını göruyorum yani bir nevi aldatıldım.face kullanıcısı tarafına eşim defalarca arkadaş olmak ilişkiye acıgım diyor arkadaş arıyorum her türlü beraberliye açiğım diyor face de.yani yeni bayan tavlıyor bunu ben arşif bölümünde mesajlaşirken gördum.ona sorduğumde ters cevap veriyor ne yapacaksan yap diyor.boşanmak istiyorum ama 2 küçük çoçugum var ve ev kredisi cektım onu odıyoruz ne yaparım ben ya evden de olmak istemıyorum çoçuklarımı benden almasından korkuyorum .tam 3 senedir evde kavga eksik olmuyor.ve sonunda beni aldatmak istediğini ögrenıyorum.ne yapayim ben yaaa lütfen yardım bişey söyleyin bana lütfen.bir kaç gün önce bir başlık daha acmıştım o sorumuz de varken.......

Böyle evlilik yürümez ki resmen pişkinliğe vurmuş ne yaparsan yap ne demek .
Allah yardımcın olsun çok zor işin .

Son düzenleme:
şöyle bi gerçek var ki bu böyle gitmeyecek.

kredisi ödenen evlerde ev satışa çıkarılır ev satıldıktan sonra bankadaki borç kapatılır.

eğer evi evlilikten sonra aldıysanız da mahkeme kararıyla evin ödenen kredisi karı kocaya bölüştürülür.

alacağın bu parayla idareten geçinirsin ve kendine yeni bi hayat kurabilirsin.

adam seni gözden çıkarmış daha napmasını bekliyosun eve bi kadınla gelmesini mi.

bir an önce dava aç.

valla yıkılmışım yaa
korkuyorum ben çoçuklarımı benden almasın diye
ama boyle de olmuyor.Akşam gezmesi olmayan adam birde bana dün diyor ki ben dışarı çıkıyorum arkadaşlarla buluşacagım
ne arkadaşı yaa hiç boyle yapmazdı artı cep teline de face bağlatmış kı daha once bunu yapmazdı.
durmadan mesajlaşıyor.huzur ver bana kadın diyor vır vır etme diyor
caresizim yaa

Arkadaşım anlaşmalı boşandı
Velayeti ve evi arabayi aldı.
Hesaplarıni tlflarini inceletti tazminat odemektense adam herseyini verdi

şöyle bi gerçek var ki bu böyle gitmeyecek.

kredisi ödenen evlerde ev satışa çıkarılır ev satıldıktan sonra bankadaki borç kapatılır.

eğer evi evlilikten sonra aldıysanız da mahkeme kararıyla evin ödenen kredisi karı kocaya bölüştürülür.

alacağın bu parayla idareten geçinirsin ve kendine yeni bi hayat kurabilirsin.

adam seni gözden çıkarmış daha napmasını bekliyosun eve bi kadınla gelmesini mi.

bir an önce dava aç.
anladım de kusura bakma bunu de sormak istiyorum kredi bitmedı ki daha 5 senesi var bu durumda ne olabilir? ve çoçuklarım ne olacak alacakmı benden? gerci bende çalışıyorum ama asgari ücret

Arkadaşım anlaşmalı boşandı
Velayeti ve evi arabayi aldı.
Hesaplarıni tlflarini inceletti tazminat odemektense adam herseyini verdi

cevap için teşekkür ederim adam sen git davayi ac diyor ben boşamnıyorum sana lazımsa sen davayı aç.galiba anlaşmalı olmuyor bizimkisi artı evi satalım yarısını ben alacagım diyor
sana evi bırakacagımı mı sanıyorsun diyor

Walla canim o evden sakin cikma!! O ciksin cok istiyors. Ben olsam bundan sonra ne yemegini yaparim ne camasirini nede baska biseyini. Sende kendi hayatina bak gez cocuklarina arkadaslarinla gez. Sakin kendini ezdirme. onu umursamadigini gorsun!

Kusura bakmayin sizi kirmak istemem zaten derdiniz basinizdan asmis ama yazdiklarinizdan anladigim kadariyla bosanmaya pek niyetiniz yok o Zaman bu arastirmalar neden,burda bi cok kadin daha yaziyo esim beni aldatti, onu yapti,bunu yapti akil verin ne yapayim aslinda yapmaniz gereken belli.Cocuklar falan var demeyin 3 yildir evde huzur yok diyosunuz bu evliligi yurutmenin bahanesi cocuklar olamaz belki ayrilmaniz daha bile hayirli olabilir onlarda annelerine saygi duymayan bi adamla huzursuz bi ortami paylasmak istemez herhalde.Maddi konu icin burdaki kimse size bisey yapamaz ailenizden destek alin calisin falan diyebiliriz ancak evdir ,maldir mülktür bunlar mahkemenin karariyla oluyo ama evlendikten sonra edinilmisse 2 ye bölünücek hersey.allah yar ve yardimciniz olsun

az once ona tel actım o iş yerinde bende iş yerindeyim bana bağrıp duruyor yaa kadın yyaa seni aldatmadım huzur ver diyor olabirir bir bayana arkadaşlık teklif ettım meraktan yaaa diyor..Allahım zaaten evde huzur yoktu birde bu başıma çıktı..avukat tanıdıgım de yok kime danışabilirim arkadaşla bilen varsa yaaardıııım Allah rızası için lütfen...

Kusura bakmayin sizi kirmak istemem zaten derdiniz basinizdan asmis ama yazdiklarinizdan anladigim kadariyla bosanmaya pek niyetiniz yok o Zaman bu arastirmalar neden,burda bi cok kadin daha yaziyo esim beni aldatti, onu yapti,bunu yapti akil verin ne yapayim aslinda yapmaniz gereken belli.Cocuklar falan var demeyin 3 yildir evde huzur yok diyosunuz bu evliligi yurutmenin bahanesi cocuklar olamaz belki ayrilmaniz daha bile hayirli olabilir onlarda annelerine saygi duymayan bi adamla huzursuz bi ortami paylasmak istemez herhalde.Maddi konu icin burdaki kimse size bisey yapamaz ailenizden destek alin calisin falan diyebiliriz ancak evdir ,maldir mülktür bunlar mahkemenin karariyla oluyo ama evlendikten sonra edinilmisse 2 ye bölünücek hersey.allah yar ve yardimciniz olsun

cevabınız için teşekkür ederim yok bende bahane aramıyorum benim korkum çoçuklarımı elimden almasıdır.Ne yazıkkı onlarla beni tehdit ediyor yani biri 2 yaşında digeri 6 aylık ve babası onlara düşkün.benim korkum sadece bebelerim.

anladım de kusura bakma bunu de sormak istiyorum kredi bitmedı ki daha 5 senesi var bu durumda ne olabilir? ve çoçuklarım ne olacak alacakmı benden? gerci bende çalışıyorum ama asgari ücret

aldattığını facebook mesajlarından kanıtlayın.o mesajlar silinmeden kopyasını alın ekranın resmini çekin.
aldattığını kanıtlarsanız donuna kadar alırsınız.
şiddet uyguluyorsa darp raporu da alın kesinlikle.
bi güzel de nafaka bağlatırsınız.
çocuklar 5 yaşından küçüklerse zaten alamaz.

kızlar ben 7 senelik evliyim eşimle şiddetli geçimsizlik var. kendisi sadece çoçuklarım hatrı için seninleyim diyor .kızlar daha bir kaç gün önce başka bir derdime çagrı arıyordum ki bugun ne ögrenıyorum yaa bu adam beni öldürecek yaa.hastalanmaktan korkuyorum.köye gitme tartışması bitmeden bugun eşimin face de başkalarıyla yazıştıgını göruyorum yani bir nevi aldatıldım.face kullanıcısı tarafına eşim defalarca arkadaş olmak ilişkiye acıgım diyor arkadaş arıyorum her türlü beraberliye açiğım diyor face de.yani yeni bayan tavlıyor bunu ben arşif bölümünde mesajlaşirken gördum.ona sorduğumde ters cevap veriyor ne yapacaksan yap diyor.boşanmak istiyorum ama 2 küçük çoçugum var ve ev kredisi cektım onu odıyoruz ne yaparım ben ya evden de olmak istemıyorum çoçuklarımı benden almasından korkuyorum .tam 3 senedir evde kavga eksik olmuyor.ve sonunda beni aldatmak istediğini ögrenıyorum.ne yapayim ben yaaa lütfen yardım bişey söyleyin bana lütfen.bir kaç gün önce bir başlık daha acmıştım o sorumuz de varken.......

allah yardımcın olsun çok zor bir durumdasın allah kimsenin basına vermesin .evinde sürekli problem yasıyosan cocuklarınada yazık mutsuz bir ailede buyuyolar

cevabınız için teşekkür ederim yok bende bahane aramıyorum benim korkum çoçuklarımı elimden almasıdır.Ne yazıkkı onlarla beni tehdit ediyor yani biri 2 yaşında digeri 6 aylık ve babası onlara düşkün.benim korkum sadece bebelerim.

hem seni aldatsın hemde cocuklarınla tehdit etsin .çocukların kuçukmus aldattığını kanıtlarsan mahkem cocuklarını senden almaz

Bi cok arkadasinda dedigi gibi aldatildiginizi kanitlarsaniz ki elinizde somut seyler var bosanmaniz sorun degil cocuklari cok siradisi bisey olmadigi suece mahkeme zaten anneye veriri ki sizin cocuklariniz anakuzusu hala.Böyle biseyi söylemek bize dusmez ama eger cocuklarinizi dusunüyosaniz bu adamla yasamaya devem atmeyin onlarin saglikli bi anneye ihtiyaci var cünkü.Hakkinizd ahayirlisi neyse o olsun insallah

öncelikle ALLAH yardımcın olsun diyorum. ayrılmadan önce bin kere düşün derim iki çocuk kolay değil evliliğini düzeltmeye çalış bence. ama ayrılacaksanda korkma çocukların sende kalır 7 yaşa kadar anneye düşüyor çocuklar. anne istemezse başka tabii.

arkadaşlar iş yerindeyim ama ne çalışıyorum nede bir işe yarıyorum sadece aglıyorum korkudan aglıyorum
yarın bızat bir avukat bulup danışacagım
eger ki çoçuklarım bir ihtimal bile olsa onunla kalırlar ben korkumdan boşanamam ama resmen adamı yok saymayı düşünuyorum
ne selam ne yemek ne çamaşir hiççç yokmuş gibi
ama eger yok avukat korkma cocukların seninle derse ki inanın sanırım herşeyi hakime bağli ozaman boşanırım
ağlamaktan helak oldum yaaaa

demin telden git git onları her halimle alacagım senden diyor.onları sana bırakmam diyor.onlar için sana katlanıyorum filan yaaa Allahım yardım et

rabbim yardımcınız olsun kolay değil ama üç yıldır zaten kavgasız gününüz yokmus aslında ben o cocukların psikolojılerini düşünüyorum ayrılmanız evli kalmanızdan daha hayırlıdır bence en azından çocuklarınız huzurlu ortamda yetişirler mutlaka aldattığını kanıtlayın eğer dayakta atıyorsa hemen darp raporu alın bakın bakalım ozaman ne evi nede çocukları alabiliyormu.ilk zamanlar kötü gecer ama sonra düzeninizide kurarsınız hatta iyiki hayatımdan çıkarmısın dersiniz ömür boyu ağlamaktansa bikaç hafta ağlayın daha iyi :34:

demin telden git git onları her halimle alacagım senden diyor.onları sana bırakmam diyor.onlar için sana katlanıyorum filan yaaa Allahım yardım et

canımm hemen o sayfayı kaydet ayrıca fotolarını cek sayfanınn hemenn yap bunu sılmeden kocann ..... davayı acarsın tazmınatınıda alırsın kapı gibi delil aldatmıs ıstee daha ne olsunn cocuklarınıda alırsın ...

aman aman hemennnn fotosunuu cekkk sayfayıı kaydettt vs yap bıseyler avukatada elınde o delıllerleee gitt

Back
X