Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu kadın beni delirtecek neyapmalıyım bilmiyorum artık
ben bir kamu kurumunda çalışıyorum evrak kayıtadada ben bakıyorum aynı zamanla hem deftere kaydedıyorum hem bilgisayara bazı evrakları fekleri yani müdürüm diyorki deftere yazdığın evrakları ne olursa olsun imzalat ver diyor kaybederlerse mahkeme falan olayı olursa ben almadım deyip işin içinden sıyrılırlar dedi suç sana kalır dedi buyüzden imzalat diyor arkadaşlar hacizler tedbirler kadar önemsemiyor fekleri bir kadın var kafasına göre bazen imzalıyor bazen imzalamıyor daha öncede imzala diye uyarmama rağmen onu gene imzalamadı defteri yolladı bana bende güzelce rica ettim ablacım üzme beni müdür bey ne verdiysen defterle tüm evrakları imzalat diyor dedim oda bu küçük şeylerle uğraşmaktan işimizi yapamıyoruz gibi bişiler dedi defteri yere fırlattı dairenin ortasına defter ortadan ikiye ayrıldı ben kaçtım içeri gittim daha fazla dayanamıyorum artık birde acelem vardı o kadına evrağı verip çıkıcaktim güya oyüzden hemen defteri aldım yapıştırabildiğim kadar yapıştırdım müdürden izin alıp çıktım aslında o defteri götürüp müdüre göstermek vardı kadını fişlemek vardı ama zamanım yoktu oyüzden çıktım hemen şimdi çok üzgünüm neyapsam olmuyor kimseyi memnun edemiyorum neyapmalıyım ben sizce lütfen akıl verirmisiniz kızlar deliricem ben çokmu sabırlıyım yoksa aptalmıyım bilemedim çok yoruldum artık vatandaşımı idare edeyim memurlarmı müdür vsmi deliricem
müdürün senin iyiliğin için söylemiş. evrakları zimmetle verirsen daha sonra almadıklarını iddia edemezler. evrak takibi kolay olur. mecbur imzalaması gerek. olmazsa müdürüne bildir. müdürün teslimlerin zimmetle yapılacağına gerekli hassasiyetin gösterilmesine ilişkin bi yazı yazabilir.
şikayet etmekte istemiyorum isim olarak kimsenin gözünde yanlış konumda olmak istemem hemen fişekliyor gibi ama böle oluncada ben mağdur oluyorum yarın müdürün yanınamı gitsem evrağı beraber yapıştırdığımız arkadaşla beraber olayı anlatsam konuşsammı böle böle oldu diye yada o kadına karşı tavırmı takınsam bukonuda incindiğimi belirtsem sadece bana söylenen neyse onu yapıyorum ben desem bir şikayetin varsa bu konuyla ilgili gidip müdürle konuş desem olurmu acaba
Ne kadar ilginç insanlar var ya.. Adliyede çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla, icra dairesinde?
Siz sükunetinizi koruyun, zaten iş ortamınız gergin bir de kişisel husumetler yaratmayın bence de. Ayrıca amirinizi durumdan haberdar edin muhakkak.
resmi defteri atip parcalsmak nedir. akil hadtasi heralde. defteri yapistiracagina gostersen sorusturma acilirdi. ayrica once imzani al sonra ver belgesini. belgeyi once verirsen atmaz imza.
artik olan olmus. mesafeli ol ama ezdirme kendini. kamera varsa ortamda gorev basinda hakarwtten sikayetci olabilirsin. defterini yere atmak hakaret ve kamu malina zarar vermektir..
Ne kadar ilginç insanlar var ya.. Adliyede çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla, icra dairesinde?
Siz sükunetinizi koruyun, zaten iş ortamınız gergin bir de kişisel husumetler yaratmayın bence de. Ayrıca amirinizi durumdan haberdar edin muhakkak.
resmi defteri atip parcalsmak nedir. akil hadtasi heralde. defteri yapistiracagina gostersen sorusturma acilirdi. ayrica once imzani al sonra ver belgesini. belgeyi once verirsen atmaz imza.
artik olan olmus. mesafeli ol ama ezdirme kendini. kamera varsa ortamda gorev basinda hakarwtten sikayetci olabilirsin. defterini yere atmak hakaret ve kamu malina zarar vermektir..
ben evrağı verip hemen çıkmak zorundaydım memura oyüzden ben gidince defterın halını görürler müdür yardımcıları vs sorun olur diye yaptım açıkcası şuan pişmanım o ayrı zaten gören hizmetliler var şahitler var memurlar var genede söylücem yarın zaten belli olur yapıştırıldığı diye düşünüyorum kökten koptu zarzor birşekilde hallettim işte
şikayet etmekte istemiyorum isim olarak kimsenin gözünde yanlış konumda olmak istemem hemen fişekliyor gibi ama böle oluncada ben mağdur oluyorum yarın müdürün yanınamı gitsem evrağı beraber yapıştırdığımız arkadaşla beraber olayı anlatsam konuşsammı böle böle oldu diye yada o kadına karşı tavırmı takınsam bukonuda incindiğimi belirtsem sadece bana söylenen neyse onu yapıyorum ben desem bir şikayetin varsa bu konuyla ilgili gidip müdürle konuş desem olurmu acaba
Kadin defteri yere çarpmiş sence anlar mi konuşmadan? Ayrica bütün kamu kurumlarinda evraklar zimmet defteri ile teslim edilir saçmalamiş kadin. Sen muhatap olma müdüre ilet o halletsin bu işi
arkadasim evrak imzalatman kisi mudurun bile olsa yani senin amirin konumunda dahi olsa byle bisey yapmaya hakki yok.. bu suctur.. resmen seni zayif bulmus ezmeye calismis..bende devlette calisiyorum ayni odada 8personel falaniz aralarinda konusmadgm bi insan var yani.. keske bugun o yaptigi hareketten dolayi tutanak tutsaydin ama olan olms.. yarin ilk isin mudurune gidip durumu bildirmek olsn.. bundan snrada o sahsiyetle arana mesafe koy ve aman problem cikmasin ayni dairede calisiyoruz falan diye dusunme.. bugun kafana defter atan yarin arkandan kuyunu kazar.. nacizane fikrimdir tabii.. ayy okurken sinir oldum yaa ne kdr saygisiz, terbiyesiz insanlar var..