7 sene aynı şeyleri yaşadım baktım bende şeker çıkmış,gırlağımda kist çıkmış,cart çıkmış curt çıkmış kimsede vah yazık sanaa dememiş daha çok edeceğini etmiş dedim kabahat sende totomel..hayatımın iplerini elime almak kolay olmadı tabiki çok yanlız kaldım sırası geldi dışlandım akrabalarını bile küstürdüler bana ama ben yılmadım...şimdi çevremde herkes var çok şükür ama bir kendisi yok oğlunun evine gelemiyor kovdummu?,istemiyorummu dedim? hayır...sadece bana kimsenin zarar vermemesini sağladım buda mesafe koymakla oldu.aranıza öyle bir duvar örki küsmeden kırmadan sadece o ne derse desin sen kendi bildiğinden şaşma kendi doğrularını yaşa..çocuğun varsa onun yemeğinden tut kocanla aranızda geçen tartışmalara kadar en ufak müdahalelerinde hayır ben böyleyim bu şekilde olacak diye diret.eni inir eden bir lafı davranışı olduğunda ona buz gibi ol konuş ama havada soğuk rüzgarlar estir anlasın kızdığını .kolay değil çok zor biliyorum yaşadım çünkü ama hayatımız kimsenin oyuncağı değil lütfen kendinize bunu yapmayın..