bu kadın beni delırtecek

bende de vardı aynından ama seninki kadar tahta kaşık dahi almadı.
ben de kestim irtibatı kurtuldum evlendiğimden beri de hiç görüşmüyorum
şimdi atsın tutsun hakkımda duymuyorum bile

ayy yaşa sen işte buna çok güldüm yahuu:roflol::roflol::roflol:

hehe koptum ewet buna kesinlıkle katılıyorum her gittiginizde ewine bıraz esya yıycegını yemegı goturun artı bırde her gıdıste verın üç beş sizden ıyısı olmaz tabı bunları yaparken arada mesafeyı koyun bence en ıyısı bu :enbuyukkk::enbuyukkk:
kızlar olayı bilseniz güler misiniz ağlar mısınız sırnaşık şey
kaynana küfteleri herkesin tabağına pay ederken işten ziyarete gelmiş geline de ekmeğin arasına koyup, al bu iyiliğimi unutma demiş sırnaşık şeysırnaşık şey
iyiliksever kaynana :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar olayı bilseniz güler misiniz ağlar mısınız sırnaşık şey
kaynana küfteleri herkesin tabağına pay ederken işten ziyarete gelmiş geline de ekmeğin arasına koyup, al bu iyiliğimi unutma demiş sırnaşık şeysırnaşık şey
iyiliksever kaynana :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 ewet çok vefalıymış harbıden

aşkolsun kuzum
hiç sana ekmek arası küfte vermiş kadına ölüm denir mi :mymeka:
aksine kıymetini bilicen, nankörlük etmicen, bi de bol bol para vericen :jeyyar: :dilcikar:
ne kadar çok para o kadar çok köfte :teytey: :içelim: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

puhahahahahahahdelikafadulden:roflol:alkisalkisalkis

kaynananın bu davranışları bana bayağı tanıdık geliyosempatiksalakcinni aynısını bende yaşadım canım zamanında.şimdi valla kimsenin ne dediği umrumda bile değil,ohhh 5 karış yatıyorum 10 karış kalkıyorum kayınvalideciğim hakkındada sana yapılan yorumlar bana yapıldığındada gülüp hehe diyorum...9 senede hayat bana insanları çok kaideye almamayı öğretti sen ne kadar umursamazsan karşı taraf okadar kuyruğunu pısıp oturuyor.bana biri laf çaktığında suratına bakıp pis pis sırıtıyorum anlamayıp aptal oluyorlarkaydirigubbakcemile3

iyi fikir aslında cevap verip kendi sinirini bozmaktansa cvp vermeyip pis pis sırıtmak daha iyi

senin yanında diorsa eğer ben gelinim herşeyini yaptım die anne neler yaptığını anlatsana bakalım bir de
en son ben öyle yaptım valla kırılırsa kırılsın artık dedim hee doğru ben sana bişi yapamıorum dedi
yapmasını beklemiorum ama yaptımda demesine uyuz oluorum o gün bugün bişi yaptım diyemez

senin yanında diorsa eğer ben gelinim herşeyini yaptım die anne neler yaptığını anlatsana bakalım bir de
en son ben öyle yaptım valla kırılırsa kırılsın artık dedim hee doğru ben sana bişi yapamıorum dedi
yapmasını beklemiorum ama yaptımda demesine uyuz oluorum o gün bugün bişi yaptım diyemez
helal olsun ya yanımda diyorda hic sesmi cıkarmıyorm

Bazıları sesini çıkarmadıkça üzerine gelirler ezmeye kalkarlar.
Ay ne hanım gelinim var demezler.
İnceden inceye altta kalmamak, saygıyı bozmadan lafı yapıştırmak gerekiyor bazen.
Çok da takıntı yapmamak lazım. Çünkü yaptıkça her sözü, hareketi batar.

valla sagol canım kaynana adayıma boyle davranırsam baslamadan sorunlarımın onune gecebılırım dogru mu anladım acaba :hulya:

benim sorunları daha çok görümcemle.
o nedenle bana naparsa aynen karşılığını veriyorum.
kayınvalidemin tavırlarınıda takmıyorum hiç umursamıyorum.
aman beni sevsin aman öle davranırsam kırılır falan diye çok çok ince düşündüm.ama sonuçsıfıra sıfır.
o nedenla kendinizden asla ödün vermeyin.bir laf attiğinde kayınvalideniz içinize atmayın sonra eşilerimize yansıtıp huzurumuzu bozuyoruz.tatlı tatlı cevabını verin .
en önemlisi mesafe tabi.onu hiç elden bırakmayın...
samimi vıcık bi ilişkidense saygılı seviyeli ilişki en güzeli

Canım lafını söylemelisin. Öyle sessiz olunca tepesine çıkıyorlar insanın malesef...

Back
X