Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh yine kaynana en iyi kaynana ölü kaynana en şanslı gelin kaynanası ölmüş gelin....:):):):)
ayy yaşa sen işte buna çok güldüm yahuu:roflol::roflol::roflol:
kızlar olayı bilseniz güler misiniz ağlar mısınız sırnaşık şeyhehe koptum ewet buna kesinlıkle katılıyorum her gittiginizde ewine bıraz esya yıycegını yemegı goturun artı bırde her gıdıste verın üç beş sizden ıyısı olmaz tabı bunları yaparken arada mesafeyı koyun bence en ıyısı bu :enbuyukkk::enbuyukkk:
kızlar olayı bilseniz güler misiniz ağlar mısınız sırnaşık şey
kaynana küfteleri herkesin tabağına pay ederken işten ziyarete gelmiş geline de ekmeğin arasına koyup, al bu iyiliğimi unutma demiş sırnaşık şeysırnaşık şey
iyiliksever kaynana :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol:
cok haklısınahh yine kaynana en iyi kaynana ölü kaynana en şanslı gelin kaynanası ölmüş gelin....:):):):)
aşkolsun kuzum
hiç sana ekmek arası küfte vermiş kadına ölüm denir mi :mymeka:
aksine kıymetini bilicen, nankörlük etmicen, bi de bol bol para vericen :jeyyar: :dilcikar:
ne kadar çok para o kadar çok köfte :teytey: :içelim: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaynananın bu davranışları bana bayağı tanıdık geliyosempatiksalakcinni aynısını bende yaşadım canım zamanında.şimdi valla kimsenin ne dediği umrumda bile değil,ohhh 5 karış yatıyorum 10 karış kalkıyorum kayınvalideciğim hakkındada sana yapılan yorumlar bana yapıldığındada gülüp hehe diyorum...9 senede hayat bana insanları çok kaideye almamayı öğretti sen ne kadar umursamazsan karşı taraf okadar kuyruğunu pısıp oturuyor.bana biri laf çaktığında suratına bakıp pis pis sırıtıyorum anlamayıp aptal oluyorlarkaydirigubbakcemile3
helal olsun ya yanımda diyorda hic sesmi cıkarmıyormsenin yanında diorsa eğer ben gelinim herşeyini yaptım die anne neler yaptığını anlatsana bakalım bir de
en son ben öyle yaptım valla kırılırsa kırılsın artık dedim hee doğru ben sana bişi yapamıorum dedi
yapmasını beklemiorum ama yaptımda demesine uyuz oluorum o gün bugün bişi yaptım diyemez
valla sagol canım kaynana adayıma boyle davranırsam baslamadan sorunlarımın onune gecebılırım dogru mu anladım acaba :hulya:
eşim benim tarafımda ama kayınvaldem en ufak biseyde olay cıkarıyor ki esimde cok üzülüyo bende belki düzelie ümidiyle susuyorum işteeşin bu durumda ne diyo acaba senin mi annesinin mi yanında eş yanındaysa hiç susma derim